Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Oke, feladtam.
Szoval nem birom betoltetni a kepeket ezzel a vacak (legfrissebb) Thunderbirddel.
Amit probaltam:
- Address bookba felvettem a feladót, és adatlapon bekapcsoltam a "prefer to receive messages as HTML"
- Options / Advanced / Allow remote content bekapcsolva
- Show all body parts (ez ugye egy addon) nem segitett
- run as administrator nem segitett
- View > Message Body As > Original HTML bekapcsolva
- View > Folders > All bekapcsolva
- mailnews.message_display.disable_remote_image; Value = true bekapcsolva
- mar a kivetelekhez is hozzadtam a tavoli weboldalt, nulla eredmenyMost ott tartok mar egy ideje, hogy levelnel fel se jon a kis csik, hogy letoltse-e a remote contentet.
Vagy ajanljatok mas levelezot, mert ez egy rakas szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest