Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Van lehetőség kártyanézet esetén több sorosra állítani az email betekintést a jelenlegi 1 sor helyett?
-
SharpSA
veterán
válasz
Axe Miskolc
üzenetére
Nézet - Rendezés - Témacsoportok nélkül
-
SharpSA
veterán
Használja valaki MacBook-on a Thunderbird-öt?
Nálam az a probléma, hogy a mellékletben levő fájlokat nem adja át az adott programnak. A program elindul, de nem jelenik meg benne a a fájl. Például xlsx, docx, pdf (bár ezt maga a thunderbird is meg tudja jeleníteni), stb. Elindul az Excel, de nem jelenik meg benne a mellékletben levő fájl. Túrtam a netet, de megoldást még nem találtam. Más levelező programból minden melléklet megjelenik az adott programban. -
SharpSA
veterán
válasz
Ablakos
üzenetére
Nem írtam fejlécet, hanem az üzenetlistát írtam, ahol egymás alatt látszódnak a bejövő üzenetek. Sok más levelezőben már régóta több soros is lehet egy üzenet adatai, míg a Thunderbirdben még mindig csak egy sorban van.
Ebből a cikkből talán még érthetőbb lesz mire gondolok. -
SharpSA
veterán
Létezik olyan kiegészítő vagy beállítás, amellyel függőleges nézet esetén az üzenetlista adatai (tárgy, feladó, dátum, stb) több sorosra állíthatók?
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Hogyan lehet beállítani, hogy mindenhol a legújabb email legyen legfelül? Mappánként elég sokáig tart.
-
SharpSA
veterán
Tudtok jól működő megoldást iCloud naptár és névjegyzék szinkronizálásra?
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Újonnan telepítettem a Thunderbird-öt.
Az aláírásba beillesztett jpg képet blokkolja a Thunderbird, alul egy sárga csík jelenik meg, a Beállítás alatt fel lehet oldani a blokkolást, ami után már megjelenik a kép a helyén. Mi a megoldás arra, hogy ne blokkolja a képet? A jpg a gépen van ugyanabban a mappában, ahol a html aláírás fájl is. -
SharpSA
veterán
Függőleges nézetet és egyesített mappa nézetet használom a Thunderbirdben. Tudja-e valaki, hogy lehet 2 sorosra állítani a levelek listáját?
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
Hol lehet beállítani, hogy válasz esetén az előző levél tartalma előtt ne legyen vonal?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest