Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Bő 1 év kihagyás után visszatértem a Thunderbird (korábban több mint 3 évig használtam gond nélkül) levelezőhöz (a vállalati MS Outlook-ban valami meghasalt és nem hajlandó levelet küldeni, így végleg szakítottunk).Pár apróságot nem bírok beállítani (az sem biztos, hogy lehet), illetve az átköltöztetésben is fennakadtam:
IMAP beállítást használok név@vállalat.hu mail címmel. Azonban az elküldött leveleket csak lokálisan tárolom. Ezt beállítottam most is, azonban Outlook-ból nem tudom hogyan tudnám áthúzni az elküldött elemek mappa (több almappával) tartalmát. Exporttal próbálkoztam, de a Thunderbird nem enged Outlook-ból importálni. A Helyi mappák - Elküldött elemek részbe szeretném beköltöztetni. Erre valami "egyszerű" megoldás nincs?
Ha tértivevényt kérek, beállítottam, hogy az Elküldött elemek mappába tegye. Ha létrehozok egy tértivevény mappát a Helyi mappák-on belül, akkor egy szabállyal vagy beállítással nem kergethetem oda a bejövő tértivevényeket, visszaigazolásokat?
Olyat tud-e (én nem találtam), ha egy IMAP mappából törlök egy levelet, azt ne IMAP törölt mappába tegye vagy véglegesen törölje, hanem mozgassa át a Helyi mappa - Törölt elemek-be?
Visszaolvastam, láttam, hogy más is szeretett volna valami hasonlót a naptárral, mint most én:
Adott egy gmail privát fiók. Itt használom a naptárat. Egy mobil és egy TAB szinkronizálgat egymással. Több naptártípus/kategória van beállítva (telefonos, személyes, munkahelyi, egyéb, születésnap, ünnepnap). Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a privát gmail leveleimet ne szinkronizálja a TB, de a naptárat és esetleg azon belül csak egy adott kategóriát viszont szinkronizáljon a beépített naptárjával?Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest