-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A helyi mappákat megnézted? Mert akkor nem biztos, h újra kell telepíteni.
Világos, h mire gondolok?Mint vhol lejjebb írtam, és a tárolómappákat szoktam átmásolni, az megbízhatóan működik, és nem kell hozzá plusz progi.
Most nem néztem utána, de talán van a szűrőkben dátumbeállítási lehetőség. Najó, most már engem is izgat, megnézem

Van bizony: ha x-nél újabb, töltse le.De erre van még egy lehetőség: a beállítós fájlt is átmásolni, de azt most nem tudom kapásból, melyiket, alaposabban meg kéne nézni, mert csináltam már ilyet, de nem jegyeztem meg nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OpenWRT topic
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 16 GB (2x8 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest