Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Hello
Gyakran törlik képen a magamfajta tudatlant, mikor ostoba kérdésével zaklatja a nagy tudásúakat hogy ez a kérdés már milliószor szerepelt itt és itt. Ezért most végigizzadtam mind az ötszázvalahány hozzászólást, aminek eredményeképp ráizgultam a system tray-be lecsukható thunderbird-re. Mikor már a hajam téptem hogy ez nekem miért nem megy, úgy a 400-adik hozzászólás környékén, SIL szavaiból kiderült hogy XP alatt nem műxik az újabb verziókkal. Szóval kár volt begerjednem.
Nem is ezért nyöszörgök már, hanem azért mert nőismerőseimnek gyakran küldök méretes, kb 10x10 cm-es animált gif virág képeket. Igenám, de ha írni is akarok a kép után, akkor a 10cm-es kép legalján tudom csak megtenni. A kérdésem az lenne, van-e lehetőségem úgy írni a beillesztett kép után, hogy ne a kép alja után engedje csak a szöveget, hanem a legtetején is. Szóval lehessen úgy megalkotni a levelet, mint a word-ben, vagy weblapszerkesztéskor, ahol a szöveg akár körbe is folyatható a kép körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest