- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Igen, szerintem egyről beszélünk. Tehát mondjuk én küldök neked egy levelet, te egy választ, én vissza te megint, én megint és csinálunk egy 37 leveles párbeszédet. Az ne 37 tétel legyen a bejövő ablakban hanem 1 amire ha rákattintok akkor lenyílik és ott már megtekinthetem mind a 37-et.
Mint a gmailben, vagy androidos gmail app-nál is a levelezés.
Létezik benne ilyen?Azaz megtaláltam, nos témacsoport akkor. Na ez már egy pozitívum. Így akkor adok egy esélyt a TB-nek.
Köszönöm szépen a segítséget. Esetleg még ha ajánlanál párat a nélkülözhetetlen kiegészítőkből azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest