Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- OLED TV topic
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
sziasztok
érdekes dologba futottam bele, thunderbird 10 esr
a levélszemét beállításoknál, mindegy mit állítok be, spamassasin, új levélszemét áthelyezése a szemét mappába,stbstb, nem csinálja meg, kilépek, vissza és ugyanúgy van minden, az adaptív levélszemét engedélyezve van és kész.
pedig jól ment, egyszercsak meghüjül, és az a gáz hogy eltünteti az emaileket.
annyit elértem hogy kitöröltem a tanulást, így most megmarad, de ha vmit szemetként jelölök be akkor az eltünik , mivel semmilyen mappába nem mutat a beállításoknál.
mi lehet a gond?
köüszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest