Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Nagy bajban vagyok nem fogom fel nem értem mi lehet a baj valaki HELP !

A kimenő leveleket szeretném, cégek szerint mappákba rendezve szűrni, elpakoltatni , és természetesen elküldés után magától azonnal vándoroljon a levél a mappába..
így csnáltam: elküldöttek alatt cégnév mappa létrehoz szürők létrehozása, címzett =, vagy tartalmazza (mindkettővel próbáltam) akarmi@cég1.hu, üzenet áthe....cég1 mappába...kézzel futtatva vagy üzenetek matatásakor kiválasztva... elküldöm mailt fent írt cég1.hu címre, természetesen NEM pakolja a mappába hanem ott dekkol elküldöttben, és nem mászik át cég1 almappába.. kézzel lefuttatom a szűrőt, akkor persze átmászik..
de tökjó ! szóval hol a baj ? Nagyon köszönöm szépen a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest