Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség nekem thunderbird-del kapcsolatban. Bátyám notiján újratettem a win7-et, ő felpakolta rá a tb-öt. Indításnál a köv hibaüzenetet dobja ki: "A thunderbird már fut, de nem válaszol. Az új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó thunderbird folyamatot, vagy újra kell indítani a rendszert." Na most a poén, hogy nincs jelen a feladatkezelőben a progi, így megnyitva nem lehet... próbáltam már egy google-s tanácsot, miszerint valami parent.lock fájlt kell kitörölni, de ezt nem találtam a megadott helyen (sem máshol). Próbáltuk a progit újratelepíteni, gépet 5x újraindítottuk, régebbi vs újabb verzió, minden kapcsolódó mappát kitörölni, és úgy újra tenni. Egyik sem volt megoldás a problémára...
A thunderbird portable pedig minden gond nélkül fut, viszont ezzel a probléma az, hogy a sima thunderbird adatbankja viszont kellene, és azt nem komálja a portable... lényegében bátyám számára használhatatlan a p is az adatbázis nélkül....
valószínű, hogy más is feltette már a kérdést, ez esetben elnézést kérek, de igen sürgős lenne megoldanom ezt a problémát, nincs időm keresgélni, bátyámnak meg melóhoz elég fontosak ezek...
előre is köszönöm annak aki leír valami használható megoldást....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest