Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával küzdök már vagy egy fél napja.
Van egy archivált Thunderbird konfigurációs rar fileom. Nem MozBackup által készített cucc, hanem én magam mentettem ki a profil beállításokat plusz a levelezési mbox fájlokat, mindennel együtt.Most új rendszer lett (eddig: XP; most: Vista), és importálnám be a régi beállításokat, de valahogy SEHOGY sem sikerül.
Négy postafiók van, ebből (hiába van mind a 4 be másolva) csak kettőt jelenít meg a listában. És abban a kettő megjelenített e-mail fiókban is pl. a beérkezett üzeneteknél semmilyen üzenet nem jelenik meg, az elküldötteknél valamennyi, és így tovább.
Megnéztem az e-mail fiókok Inbox fájljait (amit nem jelenít meg történetesen a program), és nekem legalábbis teljesen szabályos/szabványos mbox fájlnak tűnik, és BENNE vannak az e-mailek is, mert 130 MB méretű a fájl. Próbáltam egy másik XP-s gépen s beimportálni egy ilyen Inbox-t, de ott is tök fehér a képrenyő.
Valamiért nem jeleníti meg ezeket az e-maileket.Amiket próbáltam:
- Index-újraépítés ezerszer; egyelőre nem segített
- Van valamilyen ImportExportMailbox nevű TB plugin. Azzal sikerült a megjelenített e-mailek exportálása, de ahol nem jelenik meg az e-mail, ott nem sikerül. Pedig ott van az Inbox fájl tele e-mailekkel!
- Próbáltam átnevezni az Inbox nevű fájlt, másmilyenné, (pl. Inbox.old), így létrejön egy külön mappa, de term. így sem jelenítette meg az e-maileket.Amiket NEM próbáltam:
- Valahogy megkéne más levelező progival is kukkantani ezt az mbox fájlt. Mindjárt keresek egy hasonló freeware mbox-kompatibilis programot.
- Le kéne fordítani egy Thunderbird-t debug-on kapcsolóval, és megnézni pontosan mi a hiba.Vagy mit tudnék még csinálni?
Azt már meg sem említem, hogy a bemásolt 4 postafiókból csak kettőt jelenít meg a TB. De hogy miért? Arra még nem jöttem rá.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest