Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
1. Jól mondja cellpeti kolléga: IMAP kell neked. (Én sem vagyok guru, de ha jól tudom, ez úgy működik, hogy a leveleidet nem tölti le, csak beolvassa induláskor és "fent", a szolgáltatón kezeli őket, így máshol is láthatod az aktuális "helyzetet".)
2. A TB-nek alapvetően nincs naptára. Innen viszont letölthetőek különböző kiegészítők, melyekkel okosítható a progi. Van köztük naptár is, de hogy az általad említett kritériumnak megfelel-e, azt sajna nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest