- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gamepad
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje úgy próbálom menteni levelim, hogy Documents & Settings... helyett a leveleket egy másik partíción lévő könyvtárba mentem. Ezt be lehet álllítani Thunderbird-ben.
Rendszer reinstall után ismét az előbb említett könyvtárra állítom levelek mentését, így a levelek többé-kevésbé újra megjelennek.
A gond az, hogy néha az valamelyik postafiók üzeneteit nem teszi vissza, vagy egy postafiók üzenetei közül véletlenszerűen néhánynak a tartalmát nem jeleníti meg, ott van a listában, de üres!
Más kérdés, névjegyzéket is szoktam exportálni, Win reinstall után pedig importálni, DE, hogy lehetne megoldani, azt hogy importálás után az új címeket ide mentse, ne pedig a Személyes címjegyzékbe. Mert így az a rossz, ha új címekkel gazdagított személyes címjegyzéket exportálom abban lehet nincs meg összes cím, ami előző exportálásban található, viszont vannak benn újak. Egyszer már megcsináltam, hogy Notepad-ban összemásoltam így a két exportált file-t, de így viszont sok lesz a duplikáció, melyeket utána törölgethetem...
MozBackup-ot megnézem majd, lehet ez lesz a megoldás?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Assetto Corsa Rally
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest