Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Telepítettem egy új, puci Firefoxot, a helyzet viszont változatlan.

-
Bjørgersson
félisten
Történt valami a Firefoxszal az utóbbi X frissítéssel? Évek óta vele nyitom meg a PDF-eket, most viszont egyik napról a másikra a baszadék Edge lett az alapértelmezett PDF-olvasó, és a Firefoxot sem tudom visszaállítani, hiába választom ki az alkalmazáslistából.

-
Bjørgersson
félisten
Tudjátok mi lenne menő? Ha egy böngészőablakon belül lehetne privát és nemprivát tabokat használni.

-
Bjørgersson
félisten
Adguardot használ innen valaki? Van arra valami megoldás, hogy ez a szerencsétlen ne felejtse el minden egyes k alkalommal a kivételeket?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kíváncsiságból újratelepítettem a videokártya driverét, aztán a Firefoxot is, de továbbra is kaka.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Matthewus
üzenetére
Tampermonkey felhőbe menti a szkripteket vagy exportálnom kell őket előbb? Nem szeretném 0-ról újraszenvedni mindet.
A beállításai közt nem látok erre utaló lehetőséget, az exportálás pedig valamiért nem akar elindulni.Megtaláltam, vaksiskodok itt.

Na most meg letörölt kiegészítőkkel is rossz.

-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sikerült, következő kérdés: az asztali könyvjelző sávot hogyan tüntetem el mobilról?
-
Bjørgersson
félisten
Mobilon lehet valahogy változtatni a könyvjelzők sorrendjét anélkül, hogy egyesével mindig hozzáadogatnám őket nekem tetsző sorrendben?
-
Bjørgersson
félisten
Van arra lehetőség, hogy kilistázzam az általam módosított about:config beállításokat?
-
Bjørgersson
félisten
A letöltőnyíl alá vissza lehet valahogyan varázsolni a hátralévő időt?

-
Bjørgersson
félisten
Miért nem akar ez a mostantól minden hasonló fájllal dolog működni?

-
Bjørgersson
félisten
Mobil Firefoxhoz hogy lehet hozzáadni a GreaseMonkeyt? Hiába nyomok itt rá a hozzáadásra, a telefon kiírja, hogy kiegészítő telepítése, aztán nem történik semmi, a kiegészítők közt továbbra sem látom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na, a link meg már lemaradt.

-
Bjørgersson
félisten
Mobil Firefoxhoz hogy lehet hozzáadni a GreaseMonkeyt? Hiába nyomok itt rá a hozzáadásra, a telefon kiírja, hogy kiegészítő telepítése, aztán nem történik semmi, a kiegészítők közt továbbra sem látom.
-
Bjørgersson
félisten
Erre van bárkinek valami megoldása?
-
Bjørgersson
félisten
Egy GreaseMonkey szkript megírásában tudna valaki segíteni?

-
Bjørgersson
félisten
Firefoxszal semmilyen csatolt fájlt nem tudok letölteni Gmailről, Explorerrel viszont igen. Próbáltam csökkentett módban indított Firefoxszal is, a helyzet azonban változatlan. Találkozott valaki hasonlóval? Kerestem kugellel, viszont csak a szokásos sablonmegoldásokat találtam, használjak támogatott böngészőt, ürítsem a gyorsítótárat, sütiket, stb.
-
Bjørgersson
félisten
Lehet valahogy csak egy-egy oldalnak a betűtípusát változtatni?
-
Bjørgersson
félisten
Írtam a mozilla supportnak, hátha.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csökkentett módban indított Firefoxszal sem jó.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Hordozható dokumentumformátum (PDF) - Előnézet a Firefoxban
PDF fájl - rákérdezés mindigMatthewus nálam false.
-
Bjørgersson
félisten
Jó pár napja nem tudok pdf-eket megnyitni a Firefoxszal, mert folyton ezt az ablakot dobálja, mintha le szeretném tölteni az adott fájlt, még akkor is, ha már le van mentve a gépre. Találkozott rajtam kívül még valaki ezzel a problémával? Esetleg valami megoldás rá?

-
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Androidos Firefoxszal kapcsolatban is lehet kérdezni?

-
Bjørgersson
félisten
Tehát félreérthetően írtam.
A Windows tálcán maradjon egy Firefox ikon, Firefoxon belül a fenti tabok vonódjanak össze, ha azonos oldalról lettek nyitva. Tehát ha mondjuk 5 topikot figyelek egyszerre 5 külön lapon, akkor a képen látható módon csoportosuljanak egy tabbá. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Senki többet harmadszor? Erre gondolok.
-
Bjørgersson
félisten
Volt régen Windows XP-n az a beállítás, hogy az azonos ablakok "tabjai" csoportosuljanak egy "tabbá" a tálcán. Kérdésem, Firefox tud ilyet csinálni akár magától, akár valami kiegészítővel?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
No feltelepítettem ezt az uBlock Origint, gyorsabbnak tűnik, nem is tölt be feleslegesen semmit. Van viszont két kérdésem; hogy tudom átállítani angolra, valamint hogy tudok egyénileg blokkolni objektumokat?

A második megvan, bár kicsit butább az AdGuardnál.

-
-
Bjørgersson
félisten
Legújabb Firefox-szal használ valaki reklámblokkolót (természetesen nem itt)? Aki igen, nektek is betölt előbb mindent, majd utána blokkolja az adott objektumokat? 42.0 még nem csinált ilyet, rohadt idegesítő.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na letöltöttem ezt a classic theme restorert, de már meg úgy néz ki az egész, mint a 4.0. Erről nem volt szó.

-
Bjørgersson
félisten
A keresősávot még mindig nem lehet visszaállítani ilyenre?

-
Bjørgersson
félisten
Internetes képeket el lehet forgatni valahogy?
-
Bjørgersson
félisten
Nagyszerű 43.0-s frissítéssel ismét sikerült elbarmolniuk a jobb felső sarokban lévő keresőt. Vissza lehet valahogy állítani, hogyha középegérrel rányomok a nagyítóra, új lapon nyissa meg a Googlet?
-
Bjørgersson
félisten
Olyan földi halandók számára készített kiegészítőt keresek, amivel egyénileg tudok weboldal objektumokat (nem reklámokat) letiltani / elrejteni. Lehet bonyolultabb is, ha valaki tud segíteni a használatában.

-
Bjørgersson
félisten
spammer itt vagy?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
urbanjozsi
üzenetére
Az Időkép kreténkedik valamit, mert nekem meg a kis felhők fölé tolva az egeret nem ír ki semmit, se település nevét, se időjárást, semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont hiaba valasztom ki a listabol, nem tortenik semmi, marad az Edge kivalasztva.