- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Én is próbáltam mindenféle módon, de csak a policies buherálása segített. Ne félj tőle, nem kell hozzá atomfizika
: a Firefox mappájában (ahol a firefox.exe van) csinálj egy distribution nevű mappát, abba tegyél egy sima textfájlt policies.json néven és másold bele ezt (csak ennyit, más ne legyen a fájlban):{"policies": {"DisableAppUpdate": true,"DisableFirefoxStudies": true,"DisableSystemAddonUpdate": true,"DisableTelemetry": true}}
Ennyi az egész - amióta ezt megszültem, nem frissít magától se a FF maga, se a plugin-ek.
Persze azt tudni kell, hogy így megszűnik a gombnyomásra frissítés lehetősége, azaz vagy letöltöd az install fájlt és azzal frissítesz, vagy ideiglenesen kiveszed a fenti fájlt a mappájából, újraindítod a FF-ot, az automatikusan frissít, majd visszateszed a fájlt, ezzel újra letiltva a frissítéseket.
Én régóta portable FF-on vagyok, ott a Firefox és a Firefox64 mappában is megcsináltam a fentieket, mert a 32 és a 64 bites firefox.exe két külön mappában van. Szerintem a sima telepítésnél is így van, ezért ott is érdemes mindkét exe mellé betenni a fenti mappát és fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: a Firefox mappájában (ahol a firefox.exe van) csinálj egy distribution nevű mappát, abba tegyél egy sima textfájlt policies.json néven és másold bele ezt (csak ennyit, más ne legyen a fájlban):
KAMI911