Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Nekem meglepően lassan indul elsőre, aztán már okés. Amit még mindig nem értek, miért kéri minden egyes alkalommal a mesterjelszót, ha elindítom a böngészőt s még csak a kezdőképernyő jelenik meg - ilyenkor ha megadom elkedzi a szinkronizációt - ilyen esetben már egyéb oldalra bejelentkezéskor nem kéri, automatikusan kitölti az adatokat. Supportban úgy olvastam, bejelentkezéskor csak első alkalommal kéri a fő jelszavam (pl ide a ph-ra), de nem így van, eddig minden egyes alkalommal, nem értem, miért, mert így ennek semmi értelme...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911