Hirdetés
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Felkészült az LPDDR6-ra az SK Hynix és a Samsung
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
nem akartam a legújabbra frissíteni, de hiába jelöltem be a megszokott módon, hogy ne legyen frissítve (speciális beállításokban) mégis megtette magától.
Különösebben nem vettem észre semmi negatívumot azon kívül, hogy az X-notifier nem működik rendesen.
Telepítés után bármennyiszer indítom újra böngészőt, mindig úgy érzékeli, mintha akkor telepítettem volna és visszaáll alapra. Azaz minden beállítást, mail címet töröl és felugrik az Xnotifier üdvözlő oldala.
Másik gépeken működik még a korábbi verzió (aminek normális felülete volt), de itt nem kérdezi le a leveleket. Az új Xnotifier amúgy működne, de csak addig, amíg nem indítom újra a böngészőt...
Mi lehet a gond? Eltávolítás- újratelepítés nem oldja meg. Más kiegészítőkkel nincs gond. (még)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911