Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Egy komoly problemam akadt...
A firefox es az explorer is megdoglott nalam (ha feltennem az operat, tobb mint valoszinu, h az is szar lenne).
Konkretabban:
- Nem toltodnek be az oldalak
- Ha betoltodnek, akkor irto lassan, vagy tobbszori frissitesre
- Gyakran csak reszelgesen toltodnek be, vagy puritan kinezettel, esetleg teljesen eltero kinezettel (pl. nagyobb betuk, nincs hatterszin stbstb.)
- Beepulo modulok nem szuperalnak
- Feltolteni es letolteni nem igazan tudok, max. nagyon pici fajlokat, mert nagyobb fajlokbol is kb. 100 kb-nyit ment le
- Feltolteni sem tudok, pl. kepet probaltam feltolteni kepfeltotlesre, h megmutassam, h miket produkal a bongeszo, de "a kapcsolat megszakadt" minden kepfeltolto oldal eseteben
- Es meg sorolhatnam...Nem a netkapcsolattal van gond, masik gepen minden fasza.
Ujratettem 2x a firefoxot, most legutobb ugy, h sutiket, mindent toroltettem.
Futtattam registrycleanert, nod32-t, ad-aware-t, spybotot, de nem igazan talaltak semmit, amit talaaltak meg toroltem...Otletek, tippek?...
Kicsit frusztralo csak, h nem tudok mit kezdeni a bongeszokkel... (netes jatekok, torrentezes ugyanugy jol mukodik pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- További aktív témák...
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911