Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Egy komoly problemam akadt...
A firefox es az explorer is megdoglott nalam (ha feltennem az operat, tobb mint valoszinu, h az is szar lenne).
Konkretabban:
- Nem toltodnek be az oldalak
- Ha betoltodnek, akkor irto lassan, vagy tobbszori frissitesre
- Gyakran csak reszelgesen toltodnek be, vagy puritan kinezettel, esetleg teljesen eltero kinezettel (pl. nagyobb betuk, nincs hatterszin stbstb.)
- Beepulo modulok nem szuperalnak
- Feltolteni es letolteni nem igazan tudok, max. nagyon pici fajlokat, mert nagyobb fajlokbol is kb. 100 kb-nyit ment le
- Feltolteni sem tudok, pl. kepet probaltam feltolteni kepfeltotlesre, h megmutassam, h miket produkal a bongeszo, de "a kapcsolat megszakadt" minden kepfeltolto oldal eseteben
- Es meg sorolhatnam...Nem a netkapcsolattal van gond, masik gepen minden fasza.
Ujratettem 2x a firefoxot, most legutobb ugy, h sutiket, mindent toroltettem.
Futtattam registrycleanert, nod32-t, ad-aware-t, spybotot, de nem igazan talaltak semmit, amit talaaltak meg toroltem...Otletek, tippek?...
Kicsit frusztralo csak, h nem tudok mit kezdeni a bongeszokkel... (netes jatekok, torrentezes ugyanugy jol mukodik pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911