Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Tettem teljesen szűz rendszert. A firefoxot sem mentegetem tovább, mert scak a hibákat hoznám át a backup restore-val úgy érzem.
Ezekre lenne szükségem:
- Régi webcím beíró. Úgy értem, hogy nem az ami az újban van, hogy elkezdi ő magától megadni ezeket a vastag linkeket, hanem vékonyan mutassa a már beírt weboldalakat.
- Valami normális ADblock, mert amit felraktam, hiába állítottam be a millió külső szűrőt, ugyanígy el lehetetleníti a böngészést ez a rengeteg reklám a weboldalakon.
- Ha megnyitod egy új oldalon youtube videót, automatikusan elindítja. Ehhez valami kiegészítő, ami meggátolja ezt, teszem azt csak kattintásra induljanak, ha el jutok addig a weboldalig.
- Ha nyomok egy ctrl + t-t bejön a "Keresés és cím" illetve ez a sok csempe ablak.
Nekem erre egy google-t kéne, hogy behozzon.
Hirtelen ennyi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911