Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki26
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is ilyen van Firefoxba,nem csak Facebooknál,bár nekem legtöbbször nem jön be kis ablak csak simán pár másodpercre vagy hosszabb időre megakad vagy lefagy illetve inkább lebénul vagy,hogy írjam,szóval nem írja ki,hogy nem válaszol se semmit, ilyenkor lerakom tálcára majd vissza és újra működik (főleg flash oldalnál fordul ez elő). Utóbbi kb 2 hétbe van ez jelen,azelőtt soha sem volt.
Gép nem gyenge nekem se és már néztem kiegészítők nélkül is,de ugyan az.Azóta újra lett telepítve a rendszerem is,de ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911