- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
Eddig a slimbrowser-t hasznaltam böngészésre, nem is volt vele gond, de a melóhelyemen az irodámba most (életemben először) firefox-ot raktam, fel, mert mindenki azt mondja h ez mennyire fasza.
2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- először is, hihetetlen módon belassult a gépem, megnéztem 109-110Mb-os foglal le a memóriából
én pont azt hallottam, hogy a FF mennyire kevés mem-et hasznal. most akkor hogy van ez?
Mit tegyek, hogy ne lassuljon be a gépem, mert alapjába véve tetszik a FF és ezt szeretném hasznalni a jovoben, de ehhez "barátoknak" kell lennünk
- másik, hogy a slimbrowser-nél, ha beírtam egy új cimet az épp aktuális oldalon, akkor a SB egy új ablakban nyitotta meg azt, a FF meg a jelenlévőt "irja felül". be tudom vhol állitani, hogy úgy legyen mint a SB-nél?
- ja, és lenne egy 3. kérdésem is. A könyvjelzőket hogy tudom lementeni, hogy majd a későbbiekben (ha XP reinstall lesz majd vmikor) újra használni tudjam?Egyébként ez a firefox-om van: (Ha vki ismer más, jobb verziót akkor kérem ossza meg velem, mert akkor azt fogom hasznalni. Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Diabetes - Cukorbetegség
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én pont azt hallottam, hogy a FF mennyire kevés mem-et hasznal. most akkor hogy van ez?
Mit tegyek, hogy ne lassuljon be a gépem, mert alapjába véve tetszik a FF és ezt szeretném hasznalni a jovoben, de ehhez "barátoknak" kell lennünk

KAMI911