Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WonderCSabo

félisten

válasz BullZeye #27335 üzenetére

behozták a HW gyorsítást, és hirtelen anélkül már akad Addons Managernél, és Briefnél is

Sokkal jobb a scrollozás, mint HW gyorsítás nélkül. Most direkt próbáltam ki. Az Addons manager pedig ezerszer összetettebb, mint a 3.6x-es volt, nagyon nehezen számolható grafikai elemeket tartalmaz, ezért szaggatósabb a scrollozás, mint 3.6 alatt. Gondolom Brief-el is ez van. Egyébként télleg ultragáz, hogy a saját beépített böngészős feature szaggat, sztem is.

Addons Managernél bekapcsol 3D, itt néztem nagyot, de biztos, hisz ŐK tudják mi a jó nekem, about:confignál dettó

A Firefox a rétegek összerakásához Direct3D-t használ Windowson. Ahogy sztem az IE is. Direct3D-vel sokkal gyorsabban lehet ezt a feladatot végrehajtani, mint szoftveresen. Sajnos a GPU gyártók az ilyen fajta 3Ds feladatokra nincsenek felkészülve, és egyszerűen 3Ds használatra játékot, vagy vmi más számításigényes dolgot képzelnek, felkapcsolja a driver a feszt és az órajelet, és meglódul a fogyasztás. Ez sajna a driver hibája, de már sokszor leírtam.

De arra volt idejük, hogy eltüntessék a Download gombot.

Ezt mondjuk én sem értem. A letöltési listát is törli Fx bezárásakor. Feltételezem azért, mert a könyvjelzők ablakban ottmaradnak, részletes infókkal, de az még nagyon összehányt állapotban van. Ez egy félkész feature, a Nightly build csak tesztelésre van. :)

pnauser: Nem lehet alapból eltávolítani, de ezzel a userCSS-el igen.

DS39: Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a régi 3.6x-es témát is karbantartsák? Ehhez rengeteg erőforrás kéne. A Mozillának így is baromi kevés erőforrása van, és pont ez nagyon jellemző a UX engineering teamre. Lehetetlent kívánsz. A négyzetes meg hasonló dolgok ízlés kérdése, a favicon pedig teljesen redundáns volt, ott van a fülön a favicon.

Új hozzászólás Aktív témák