Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
behozták a HW gyorsítást, és hirtelen anélkül már akad Addons Managernél, és Briefnél is
Sokkal jobb a scrollozás, mint HW gyorsítás nélkül. Most direkt próbáltam ki. Az Addons manager pedig ezerszer összetettebb, mint a 3.6x-es volt, nagyon nehezen számolható grafikai elemeket tartalmaz, ezért szaggatósabb a scrollozás, mint 3.6 alatt. Gondolom Brief-el is ez van. Egyébként télleg ultragáz, hogy a saját beépített böngészős feature szaggat, sztem is.
Addons Managernél bekapcsol 3D, itt néztem nagyot, de biztos, hisz ŐK tudják mi a jó nekem, about:confignál dettó
A Firefox a rétegek összerakásához Direct3D-t használ Windowson. Ahogy sztem az IE is. Direct3D-vel sokkal gyorsabban lehet ezt a feladatot végrehajtani, mint szoftveresen. Sajnos a GPU gyártók az ilyen fajta 3Ds feladatokra nincsenek felkészülve, és egyszerűen 3Ds használatra játékot, vagy vmi más számításigényes dolgot képzelnek, felkapcsolja a driver a feszt és az órajelet, és meglódul a fogyasztás. Ez sajna a driver hibája, de már sokszor leírtam.
De arra volt idejük, hogy eltüntessék a Download gombot.
Ezt mondjuk én sem értem. A letöltési listát is törli Fx bezárásakor. Feltételezem azért, mert a könyvjelzők ablakban ottmaradnak, részletes infókkal, de az még nagyon összehányt állapotban van. Ez egy félkész feature, a Nightly build csak tesztelésre van.

pnauser: Nem lehet alapból eltávolítani, de ezzel a userCSS-el igen.
DS39: Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a régi 3.6x-es témát is karbantartsák? Ehhez rengeteg erőforrás kéne. A Mozillának így is baromi kevés erőforrása van, és pont ez nagyon jellemző a UX engineering teamre. Lehetetlent kívánsz. A négyzetes meg hasonló dolgok ízlés kérdése, a favicon pedig teljesen redundáns volt, ott van a fülön a favicon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok egyben
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911