- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz CPT.Pirk #26200 üzenetére
Igen, de zavar, hogy nem látom csak a fehér "kockákat". Színre formára gyorsabban kattintok. De feltettem a FastDial-t , ezzel most még több is van mint 9
Marad így, ha úgyis sokára jön a "gyári" megoldás javítása.Sőőt, 6x4-re tettem, még úgy a legpofásabb, és sok oldal befér így.
Azt nem lehet megtanítani ennek a FastDialnak, hogy a leggyakrabban olvasott oldalakat auto tegye be és sorrendbe? Jó lenne statisztikának is, hogy mely lapokat nyitom meg legtöbbet. (Ez a funkció hiányzik egyedül a Chromiumból).[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A flash dialt nem ismerem. Egyébként számomra nem különösebben érdekes ez a funkció, mert nem rövidíti meg az oldal betöltést, csak enter ütés helyett egerezni kell...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
chab7
addikt
Ahh, rendezni lehet. Jobb gomb -> Sort -> Visits
Már csak az kellene, hogy magától pakolja be az oldalakat, amiket legtöbbet nézek.Amúgy ez a kieg. sem magyar
(#26203) CPT.Pirk: Nem gyorsaság miatt kell, hanem mert jól visszajelezne mely témákban vagyok kissé lemaradva melyekben túlolvasva a neten
De már félig megoldva az imént írt "sort" lehetőséggel[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Mostanában a Mozilla, az elmúlt 1-2 napban elkezdett nagyok sok memóriát használni.
A képen láthatjátok, hogy a processzusok között milyen sok memóriát használ. Ez előfordul, hogy felmegy 1 gigára is.Mi történhetett ?
Ha kilépek mozilla firefoxból, akkor külön kell leálítani a processzusok között is, mert nem áll le magától.
Ez, hogy sok memóriát használ, ez meg azt eredményezi, hogy néha megáll a gép 3-4 másodpercre. Például most is, ahogyan írok, egyszer csak megáll, nem jelennek meg itt a karakterek, és aztán pár másodperc múlva betölt mindent.
Olyan, mintha a memóriát akadozva olvasná.Például, a youtube videóknál, és betöltötte az egész videót, de néha megáll pár másodpercre, és utánna folyatatja a beolvasást.
köszi
üdv., -
WonderCSabo
félisten
Most is vannak ilyenek, biztonsági frissítések miatt. Megsúgóm, a 0.1-es verziók is csak biztonsági frissítések miatt jelentek meg, semmi másért. És ritkábban, mint a mostani főverziók.
L7wy: Fura, felraktam a Nightlyt megint, és Nekem is ilyen. Vmi nagyon összekavarodhatott. In-content preferences viszont nincs kikapcsolva.
(#26197) DS39 : Reméljük előbb kész lesz. A Windows 7-es fülsort már implementálták is, a legújabb UX builden kipróbálható, posztoltam is képeket róla.
Orionk: Használd a legújabb Firefoxot, azt már baromi nagy fogyokúrára fogták, és minden tekintetben jobb, mint a 3.6. Esetleg ha nem akaródzol, akkor az első hsz -> diagnosztikával utánajárhatsz, mi leakel ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
Hali!
Tudja valaki, hogy a firefox pontosan melyik fájlokban menti a session adatokat? Nagyon fontos volna, összeomlás után vagyok, sajnos már többszöri újraindítás után. XP rendszeren.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
WonderCSabo
félisten
válasz geprombolo #26208 üzenetére
A profilmappádban (első hsz) lévő sessionstore.bak és sessionstore.js fájlokban.
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
Van arra megoldás, hogy ha egy egész mappányi könyvjelzőt nyitok meg, akkor ne töltse be az egész oldalt, csak akkor ha aktívvá teszem a fület?
Ha jól tudom az új FF-ek képesek ilyesmire a kezdőlapokkal.
-
kisho
senior tag
válasz WonderCSabo #26211 üzenetére
Hát ez kár. Teszek egy próbát a Tab Mix Plus-szal akkor.
-
kisho
senior tag
válasz WonderCSabo #26213 üzenetére
Akkor megkérdem a készítőjét, hátha...
-
kisho
senior tag
válasz WonderCSabo #26215 üzenetére
Igen? Köszi, megpróbálom. A BarTab Lite is jó?
-
Krystal_s
addikt
Szia, szerintem nem az a gond, hogy hol van a cache...Nálam sincsenek kis képek, csak a címeket írja a speed dial nézetben. Amikor ott kattintok rá egy oldalra, akkor sem lesz kép.
2 gépen is ilyen, xp és win7, egy 3. gépen vannak képek alapból is.
A browser.cache.disk.enable is ok.
Csak pár kiegészítőt használok, mindhárom gépen ugyanazokat... -
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #26217 üzenetére
Megoldottam. Ismét magamtól Amikor a beállításokban az Előzmények törlése a Firefox bezárásakor - Beállítások részen be van pipálva a Gyorsítótár is, akkor nincsenek miniatűr képek. Kivettem onnan a pipát és alapból lettek, nem kell semmire kattintani újra...még a böngészőt sem indítottam újra.
Ez azért érdekes, mert ha jól tudom az a beállítás csak a kilépésre vonatkozik...Tehát amíg nem zárom be a böngészőt, addig van gyorsítótár. -
kisho
senior tag
válasz WonderCSabo #26219 üzenetére
Akkor a BarTab-et kell felerőszakolni?
-
kisho
senior tag
válasz WonderCSabo #26221 üzenetére
Teszek vele egy próbát, legfeljebb leszedem, ha nagyon idegesít.
Köszi mégegyszer. -
geprombolo
őstag
válasz WonderCSabo #26209 üzenetére
Köszi.
kisho: A Bartab 4-es verziója hibátlanul működik a ff 13-as verziójával, de külön kell letölteni és explorerből, vagy amit használsz fájlkezelőt, úgy kell behúzni a megnyitott Kiegészítők fülbe a ff-ben.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
WonderCSabo
félisten
válasz geprombolo #26223 üzenetére
Nem kell. Simán rákkattintasz az addon honlapján a szürke "Hozzáadás ehhez: Firefox" gombra, ekkor lenyílik egy kis figyelmeztetés, ezen ezen rákkattintasz a "Telepítés mindenképpen" gombra, és kész is.
-
geprombolo
őstag
válasz WonderCSabo #26224 üzenetére
Akkor nekem valami elkerülte a figyelmemet.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Orionk
senior tag
válasz WonderCSabo #26206 üzenetére
Szia !
Köszi, az infót. Tényleg csak pár napja kezdődött a dolog, eddig rendben volt.
Használom majd az új firefoxot, de csak kb. 1 hónap múlva, mert akkor telepítem újra a gépem. Azt meg nem merem megcsinálni, hogy erre a mostanira upgrade elem az új firefoxot, mert félek, hogy elvesznének a mostani beállítások.
-
whabaky
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a private browsing és a normál böngészés között mi a különbség?
Ahhoz, hogy "szűz" firefox-om legyen, ahhoz a registry-ből miket kell törölnöm, megnéznem?
Válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv
whabakyHirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
myke01
senior tag
Az ördögnek sem akarja a Password Exporter kieg. importálni a G. Chrome-ból 'Chromepass' nevezetű progival "kinyert jelszavakat , akármilyen formátumba konvertálom (XML/ CSV) a C.pass-szal.MInden lehetséges formátum-változatot kipróbáltam.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Orionk #26226 üzenetére
Nem vesznek el, nyugi, és egyébként is tudsz biztonsági másolatot készíteni teljes egészében a profilodról (aminek elérési útvonalát az első hszben találod).
whabaky: A privát böngészés: az egész lényege az, hogy miközben te böngészel, a Firefox elmenti a látogatott weboldalakat, beírt form infókat, felhasználóneveket, jelszavakat, stb. Ezt természetsen a Te kényelmed miatt teszi, és amúgy is egyenként kikapcsolható. De előfordulhat az, hogy bár általánosságban szeretnéd, hogy megjegyezze az előzményeket, de egy pár órára / egyes oldalak látogatásakor nem szeretnéd. Ebben az esetben nem kell letörölni / kikapcsolni az előzmények mentését. Hanem átváltász privát böngészésbe, és amíg ebben a módban vagy, a Firefox semmiféle adatot nem rögzít az általad látogatott weboldalakról.
Ahhoz, hogy "szűz" firefox-om legyen, ahhoz a registry-ből miket kell törölnöm, megnéznem?
A szűr Firefoxhoz egyrészt unisntallálni kell a programot, és újrarakni, másrészt, ami még fontosabb, új profilt kell létrehozni - a profilban tárol a Firefox minden beállítást, előzményt, könyvjelzőt, mindent. Természetesen ha újat hozol létre, akkor ezek nem érhetőek el. Ezért érdemes vagy biztonsági mentést hozni létre róla, vagy az előzményeket, stb, amelyek nem befolyásolják a böngésző belső működését, importálni az újonnan létrehozott, "szűz" profilba.
myke01: Pedig a kieg oldalán dicsérik. Nem tudom mi a baja. Próbáld LastPassal szinkronizálni a Firefoxot a Chrome-al.
-
*Ropi*
félisten
Szervusztok!
Lenne egy találós kérdésem:
"A Sync hibát észlelt szinkronizálás közben: Ismeretlen hiba. A Sync automatikusan újra próbálja a műveletet."
13-as Fox produkálja ezt Win 7 64 Biten, meg azt is már 12 óta, hogy nem hajlandó automatikusan frissíteni, valami biztonsági hibára hivatkozik. Ennek ellenére böngészni lehet vele, a tűzfalon nincsen tiltva. Direkt töröltem minden rá vonatkozó szabályt és újra felismertettem a tűzfallal, de nem hatott.
Mitől lehet?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
rii
nagyúr
kijött ez a csodás firefox 12
nemtommé ... frissült a munkahelyi gépem erre a verzóra ...én gy ilyen tabkit et szeretnék vissza:
'vaaanyát már a firefoxnak az újabb meg újabb feleslegesnél is feleslgegesebb verziókért ... nem hiszem h a biztonsági frissiítást ne tudnák megoldani egyszerű patch-ként ... akkor meg a f*szé kell mindig új verzió? )-:piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mint nemlétező tanyasi öregapámnak, olyan a stílusod.
Nem Firefox 12, hanem 13. A melóhelyes géped meg azért frissült, mert nem kapcsoltad ki az automatikus frissítést. FF12 egyik fő újítása volt, de ezek szerinte nem hallottál még róla. A 13 meg enyhén szólva is jelentősen gyorsabb lett, szal nem holmi patchet nyomtak ki...
Am. ki lehet kapcsolni a kiegészítők biztonsági ellenőrzését esetleg, vagy kereshetsz egy hasonló kieget, amit nem felejtenek el frissíteni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
chab7
addikt
Apááám (Isten nyugtassa) a munkahelyi pörgés és rohanás miatt már valaki jogosult ilyen megnyilvánulásokra?
Na ezért tartunk ott ahol. (Ne vedd magadra, de engem meg ez a nekem lehet mert én fontos/stresszes/rohanós/főnök vagyok/fontos/nélkülemmegállazélet melót végzek stílus bosszant fel )Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
rii
nagyúr
nem vagyok jogosult semmire, egyszerűen csak magyarázkodom, és örülök, ha valaki tolerálja az értelmezhetetlen soraimat, és mindezen nehézségek ellenére is hajlandó segíteni
de ha gond, akkor ignorálhatod is a post-jaimat ...
szard le magasról vastagon. Szó szerint: szóra se méltass."Na ezért tartunk ott ahol": ja .. a III. WH-ról is én tehetek, meg Adolf Hitlert is én nemzettem, nem?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
rii
nagyúr
Nagyon köszönöm!
Megnézem!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Tegnap újra raktam a gépet, és a Firefox is sorra került az általam használt kiegészítőkkel együtt, plusz találtam egy jó script-et Geaser Monkey-hoz, amiben a Youtube-on megnézendő videókat automatikusan az elérhető legjobb felbontásba teszi (tudom, hogy a profilomba is be lehet állítani, de ott ha pl egy adott videónál a max 1080p akkor csak 720p-be tette mindig, meg nem is van automatikusan bejelentkezve a profilom), és nem indulnak automatikusan a videók hanem csak akkor mikor én indítom, de automatikusan buffereli, szóval nekem tetszik.
A következő problémába ütköztem, feltettem az Flashblock-ot, és a Youtube-on hiába engedélyezem a videókat nem töltődnek be hanem rá kell nyomnom a kis Flashblock-os play gombocskára, hogy elindítsa a videót. Hozzáadtam úgy is hogy "www.youtube.com" és úgy is hogy "youtube.com". Valamint ha jobbklikkelek akkor ott van, hogy "Flash tartalom engedélyezése ezen a webhelyen".
Máshol is kipróbáltam, és indavideo.hu-nál elkezdi a töltést miután hozzá adtam "indavideo.hu" néven.Javaslatok, hogyan tudnám megoldani, hogy lejátssza és a Geaser Monkey-s script is megmaradjon?
Üdv
Puma[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
F34R
nagyúr
Ahhmn most fríssítettem linuxon a firefox-t 13-s verzióra , végre a görgetés sokkal egyenletesebb pedig ezer éves konfigom van.
newtab home-nál viszont érdekesek a dialok olyan mosottak a betűk mintha arabul lenne írva.
-
Puma K
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #26246 üzenetére
kikapcsoltam módosítottam blank-ra.
-
kranazoli
senior tag
Nem mintha annyira szükségem lenne rá, csak úgy kérdem:
Nincs ott elírva a Béta al(!)verziószám?!
Nem 1-esnek kellene lennie a 6-os helyett?[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest