Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
Nálam az említett képkeresős problémán kívül nem jelentkezett semmi más gond azok közül amit írtál.
Egyébként már rég uninstall lett volna a vége.
Még küzdök hátha javul a dolog (meg 8-9 évnyi FF használat után sem szívesen váltanék), de tegnap elkezdtem testre szabni a Chrome-ot biztos ami biztos alapon. Csak ugye azzal az a bajom, hogy nem minden FF-en használt appomnak találtam meg a Gugli verzióját..... -
Face8814
őstag
Hi!
Ha a gugli képkeresőjét használom akkor folyamatosan lefagy a firefox pár másodpercre. Utána rendbe jön, de amint ráklikkelek egy képre majd azt bezárom akkor ismét megfagy. Régebben nem volt ilyen, de az utolsó 4-5 verzió esetén mindig előjön ez a hiba.
Az imént frissítettem a böngészőt, de persze semmi sem változott.
Van valami ötletetek hogy mitől lehet ez? A szokásos kiegészítőimet évek óta nem változtattam, így nem hiszem hogy azok között lenne a ludas valamelyik. Most már kezd eléggé idegesíteni a dolog.....
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez viszont jó hír. Ha nem készül kép azokról az oldalakról, akkor máris szimpatikusabb a dolog.
Mondjuk nyilván az lenne a legjobb ha mindig a kezdőoldalt mutatná, de fogalmam sincs hogy ez megvalósítható-e egyáltalán...
Gondolom max csak úgy hogy az elmentett képek soha sem frissülnének, vagy esetleg ha lehetne rögzíteni őket. -
Face8814
őstag
Egyébként az mitől lehet hogy ha youtuben nézek videót és beletekerek akkor a hang megy tovább és csak a kép ugrik? Rosszabb esetben megjelenik egy második "szólam" is és a videó a tekeréstől folytatódik a hang pedig duplán szól.
Ebben az esetben ha nyomok egy pauset, akkor a kép megáll, az egyik hang elnémul, de a másik szól tovább.....
Ha a video a végére ér, akkor pedig lefagy a Firefox és csak feladatkezelőből tudom kilőni.Időközben volt egy gyanúm hogy a NoScript felrakása után jött elő ez a dolog így azt letiltottam és megjavult a dolog. Létezik hogy a NoScript összeakad a youtubeal? Pedig azon az oldalon engedélyeztem minden scriptet....
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudom hogy vannak kiegészítők amik hasonló funkciókkal bírnak. Nézelődtem is korábban köztük, de olvastam hogy hamarosan belerakják ezt a Firefoxba és ezért nem szórakoztam tovább velük. Gondoltam megvárom.
Viszont ami pl nagyon zavar ebben a változatban, hogy ha pl a gmail-t rakom be gyorsindításba, majd belépek a gmail fiókomba, akkor legközelebb a képen nem a gmail kezdőoldala jelenik meg, hanem a bejövő leveleimről készült fotó. Ami mondjuk számomra cseppet sem kívánatos.
De ugyan ez igaz Facebook esetében, illetve minden más hasonló típusú oldal esetében. Ha egyszer belépsz, onnantól a gyorsindítóhoz rendelt kép véletlenül sem az adott oldal belépőképernyőjéről készült fotót fogja mutatni hanem egy belépett állapotról készültet. -
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elég fapadosnak tűnik nekem egyelőre ez a funkció. Szerencsére a "ráhúzom az oldalt a négyzetre" dolog müxik, de ettől függetlenül nagyon kezdetleges és kényelmetlen a használata.

-
Face8814
őstag
A speed dial funkciónál hogyan tudok hozzáadni oldalakat? Nekem tök üres mind a 9 kocka és nem találok semmi menüt...

-
Face8814
őstag
Hi!
Itt is megkérdezem hátha tudtok segíteni.
Véletlenül a billentyűzetemen lévő Search gombhoz a korábbi Gugli helyett egy http://search.babylon.com lett beállítva (egy alkalmazás állította be kéretlenül). Viszont most nem találom hogy hol tudnám visszaállítani hogy Firefoxnál ha megnyomom az ominózus Search gombot akkor újra a Gugli ugorjon fel.
Ötlet?
Thx.
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az a baj, hogy az extension mappán nem találok semmit ami erre a dologra utalna. Kemény 3 fájl van benne: icon.png, install.rdf, preview.png. Nem úgy tűnik mintha ezek közül valamelyiknek is köze lenne hozzá.....

-
Face8814
őstag
Hi!
Régebben már valaki kérdezte, de most egyszerűen nem találom, hogy ha egy kiegészítő már nem kompatibilis a jelenlegi FF-el, és a Kiegészítők menüben már nincs felajánlva az eltávolítás opció, akkor hogyan lehet azt törölni?
Itt egy kép hogy konkrétan miről is van szó: [link]
-
Face8814
őstag
-
Face8814
őstag
Hi
Telepítettem az InstanFox nevű kieget. [link]
Saját keresési hivatkozást szeretnék hozzáadni de a bekarikázott részre akárhogy is próbálok bármit is beírni, egyszerűen nem keres az adott oldalon.
Tudna valaki segíteni hogy pontosan milyen szabály szerint kell kitölteni azt a részt?
Előre is köszönöm.
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, időközben rájöttem én is. Köszönöm.

-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az újakat amiket most raktam fel, vagy eltávolítottam, vagy letiltottam. Sajna nem változott semmi.
Elkezdtem a régieket is (amik mellett eddig ez a problémám nem jelentkezett) letiltogatni de megint ne változott semmi.....
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
Face8814
őstag
Üdv!
Létezik ez a Vertical Toolbar nevű kieg amivel csak annyi bajom van hogy nem tudom átlátszóvá tenni. Van valami lehetőség hogy ennél a kiegnél ez lehetséges legyen?
Szeretném a könyvjelző eszköztáramat oldalra átpakolni, de úgy hogy az alatta lévő háttér szintén átlátszó legyen. Esetleg létezik más megoldás erre?
Előre is thx a válaszokat. -
Face8814
őstag
Üdv!
Hogy tudom megcsinálni hogy a pirossal bekarikázott rész is átlátszó legyen?
Az előző verzióban olyan szépen be volt nekem lőve ez, de a 4-esre frissítés után kicsit bajban vagyok.....
[link]
Köszi előre is. -
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére

Ami fura, hogy eddig úgy néz ki hogy a coolpreviews okozta a gondot.
Amióta nincs, azóta eddig minden ok. Nem értem....
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De eddig nekem nem is volt fenn.
Szóval nem ez volt a gond! -
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Feldobtam, meglátjuk......

-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pü ment mert az oldal linkjét ide inkább nem szúrnám be.
-
Face8814
őstag
üdv
Az előbb érdekes dolog történt.
Felléptem egy weboldalra, aminek következtében elkezdett szirénázni a firefoxom!
Bezártam, újraindítottam, ugyan az. Gép újraindít, helyzet változatlan.
S&D futtatom, ellenőriz, nem talál semmit!
NOD-ot futtatom, ellenőriz, nem talál semmit!
Firefox újrarak.
Elkezdem felpakolni a szokásos kiegekt, majd mikor CoolPreviews-nál járok, újra elkezdi a szirénázást! Letiltom, akkor megint rendben van.
Eddig ezzel a kieggel semmi bajom nem volt.
Azt az ominózus weboldalt is látogattam már többször, és még soha sem történt semmi hasonló!
Vajon mi történhetett, hogy 3/4 8-kor 2010.május 21-én egyszer csak "rendőrnek képzeli" magát a böngészőm?

Hopp, most olvasom hogy alattam két hozzászólással szintén hasonló a szitu. Úgy látom annyi a különbség, hogy nálam Opera alatt nem csinált ilyet....
-
Face8814
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bár említetted, hogy nem szereted az All-Glass cuccokat, de nálam az All-Glass Firefoxal így néz ki: [link]
Eddig semmi probléma nem volt vele, illetve nem kell egyéb más addons hozzá hogy aero legyen az egész FF. -
Face8814
őstag
Van valakinek valami ötlete hogy az állapotsorból hogyan tüntessen el a Stylish és a CoolPreview kis ikonjait?
-
Face8814
őstag
Csak sikerült megoldást találnom a problémára. Teljesen aerosítva van minden, a helyi menük is! A megoldás!
-
Face8814
őstag
Tud valaki esetleg olyan kiegről, amivel a menüt is aero-sítani lehet?
-
Face8814
őstag
válasz
joe2005
üzenetére
Én nem szeretném hogy szürke legyen a tab háttere.
Igazából leginkább az előző postban bekarikázott rész zavar, ami szvsz úgy néz ki nem a színből fakad.
Egész egyszerűen olvashatatlan, összemosódott lett az írás.
Korábban a fehér színű betűket is azért akartam megváltoztatni mert azt hittem hogy a színből fakad ez a fajta elmosódottság, de lehet tévedtem.
Itt valami más gikszer lesz.
-
Face8814
őstag
válasz
joe2005
üzenetére
Időközben újabb gonddal szembesültem:a kép bal alsó sarkában a bekarikázott részt kell nézni.
Úgy néz ki hogy nem csak a színnel lesz bajom, hanem az olvashatatlan karakterekkel is.
-
Face8814
őstag
válasz
joe2005
üzenetére
Ezt raktam fel.
Az anycolor fenn volt, de itt van egy utalás, miszerint:
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a művelet megkezdése előtt távolítson el (letiltás nem elég!) minden olyan kiegészítőt amely befolyásolja a fox kinézetét, mert összeakadások és anomáliák keletkezhetnek miután ezt megcsináltuk!Most kérdés az, hogy ha utána rakom fel, akkor is összeakadhat vagy sem?
-
Face8814
őstag
-
-
Face8814
őstag
Aero-sítottam a firefoxom, de a könyvjelző eszköztárba lévő könyvjelzők nevei fehér színűek, ami kissé zavar.
Szeretném átállítani de nem lelem sehol ezt a lehetőséget.
A beállítások alatt hiába állítok bármit is, annak nincs hatása az eszköztár betűinek színeire!
Elképzelhető hogy ezt nem lehet átállítani?
Hogy értsétek mire gondolok:bekarikáztam a kérdéses területet
-
Face8814
őstag
Létezhet olyan, hogy mikor felraktam a FaterFox Lite-ot, akkor 1-2 napig érzékelhető javulás volt a sebességben, azóta viszont mintha fenn sem lenne. A sebesség visszaállt a FasterFox előtti állapotra.
-
Face8814
őstag
A Personal Menu kiegészítés esetén, hogy tudom előhívni a Personal Menu Options-t?
A képgaléria 7. képén szereplő menüpontra gondolok.[link]
Tuti csak én vagyok béna, de pls help!
Thx! -
Face8814
őstag
Üdv!
Felteszem ide is a kérdésem, hátha többen olvassák, mint a kieg topikot!
Szóval, miben különbözik a Fasterfox a Fasterfox Lite-tól?
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D-Link DIR-860L
- Arc Raiders
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom max csak úgy hogy az elmentett képek soha sem frissülnének, vagy esetleg ha lehetne rögzíteni őket.