-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityke78
őstag
Srácok, két problémával nem boldogulok a firefox kapcsán.
1. Vannak olyan oldalak, ahol szeretném megjegyezni a belépéshez szükséges jelszavakat. Ez működött is, mert az első belépésnél mindig rákérdezett és én szépen elmentettem.
Itt a cégnél kell magához a nethez is jelszó, amit egyből feldob, ha indítom a firefoxot. Ezt hogy tudom megjegyeztetni? Vagy ez nem a fierfoxhoz tartozik?2. Vannak bizonyos oldalak, például www.gmail.com, ahol megerősítést kér, mert nem ítéli biztonságosnak az oldalt.
Viszont itt nem tudom megjegyeztetni vele, hogy okay, fasza ez az oldal, minden alkalommal, mikor be akarok lépni, kéri ezt a szart.
Ez mitől lehet?
Köszi
-
7
addikt
válasz Pityke78 #18051 üzenetére
1.: így nyisd meg a linket (és ha jó, könyvjelzőként mentheted):
xy://login:jelszó@url (a te esetedben ez moz-proxy://login:jelszó@10.211.10.10:8080)
2.: Fogalmam sincs, miért problémázik a gmaillel, a hiba valószínűleg nálad lesz.
Mindenesetre próbáld meg a tanúsítvány letöltését, akkor emlékezetem szerint bepipálható lesz a kivétel megőrzése doboz.
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
válasz Dluinet #18054 üzenetére
A tanúsítvány letöltésénél nem tudom bepipálni a kivétel megőrzése gombot, mert szürke.
A dátum a gépemen elvileg jól van beállítva: 2011.03.30. Ráadásul nem is tudom változtatni, mert le van tiltva.Hogy indítsam így, hova írjam be? moz-proxy://login:jelszó@10.211.10.10:8080
Amúgy ezt a felhasználónevet, jelszót már egyszer megőrizte, de valamiért eltűnt.
Egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok! 1-2 kérdésem lenne, hátha tudja valaki a választ :-)
Ha új lapot nyitok (magyar, 4.0, winxp), a ctrl+tab az elsőre ugrik, bármelyiken is álljak. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de ctrl+tab -ra újra és újra körbemegy az fülválasztás, nem? Ezen felül mintha az Új ablak lett volna a default a 3.x verziónál a Fájl menüben (a Testreszabás a menüpontokat nem engedi abajgatni). Nem szoktam gyakran füleket használni, csak most próbálgatom, szinte mindig új ablakot nyitok, szeretem, ha tele van a tálca :-))
Na, eszembe jutott még egy, az beállítható, hogy a linkek fölé vitt kurzort ne egy különálló hosszabb-rövidebb sávban villantsa fel, hanem mondjuk az ún. Kiegészítősávon? Mintha ez is új fejlesztés lenne...Üdv!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
WonderCSabo
félisten
válasz looser #18061 üzenetére
Na, eszembe jutott még egy, az beállítható, hogy a linkek fölé vitt kurzort ne egy különálló hosszabb-rövidebb sávban villantsa fel, hanem mondjuk az ún. Kiegészítősávon?
Ezen felül mintha az Új ablak lett volna a default a 3.x verziónál a Fájl menüben
Ha új lapot nyitok (magyar, 4.0, winxp), a ctrl+tab az elsőre ugrik, bármelyiken is álljak.
Most nincs Fx4-em, de asszem az is körbemegy alapból. :S
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #18062 üzenetére
profilvesztés miatt nem használsz firefox , neekm indig ki vannak mentve és fel van töltve valamilyen fájlmegosztóra ahová van accountom
-
looser
addikt
válasz WonderCSabo #18062 üzenetére
Köszi a választ! Visszatettem a 3.6.16-ot, ez olyan tisztább, szárazabb érzés :-))
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
nfsu17
veterán
Sajnos nem igazán tudom mi miatt, de sokszor (legtöbbször) nem működik a YT Embed HD, főleg ha több videó is van adott oldalon. Tudom, hogy ennek semmi köze nem lehet hozzá, de így tűnik.
FF 4.0 + GM 0.9.1 + YT E HD 1.4 fixed -
nfsu17
veterán
válasz BullZeye #18069 üzenetére
Folyamatosan jelen voltam a témában, szóval nem most estem ide először a kérdésemmel így estefelé, csak a különböző varációk már összezavartak.
Most 4.0 + Scriptish + YT E HF 1.4a fixed, vagy működik vagy nem, így néz ki a dolog. Ha scriptish-t lecserélem GM-ra, akkor is ugyan ez a helyzet, ahol ST működött, ott GM is, és fordítva, van ahol egyik sem.
Mindegy, nem életbevágó, téma lezárva. -
dqdb
nagyúr
válasz nfsu17 #18070 üzenetére
Szombat-vasárnap környékén esélyes, hogy tudok rászánni időt (ha lett volna összerakott 4.0-s profilom és binárisom, akkor már ránéztem volna, de mindkét gépemen a nightly frissülget, ezek a parajelenségek pedig szerintem friss profilt kívánnak). Amúgy fogalmam sincsen, hogy miért nem megy, hiszen nem tartalmaz semmi extra kódot.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
WonderCSabo
félisten
De, használok Firefoxot, és a profilom is megvan. Ezt honnan vetted?
Most voltam a Firefox 4 kiadási bulin, baromi jó volt, majd ha túl leszek a DB ZH, írok róla egy blogbejegyzést.
-
WonderCSabo
félisten
Landolt egy fontos téma-bug, sztem télleg szebb lett az UI, így már a tabok se furák:
-
Penge_4
veterán
Erre még mindig senkinek semmi tipp? (Lehet, hogy félreérthető volt: A fekete sávokat nem én satíroztam ki, azok alapból ott vannak, mikor bekapcsolom a gfx.direct2d.force-enabled beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #18073 üzenetére
Most nincs Fx4-em, de asszem az is körbemegy alapból. :S
Ebben a pillanatban nem volt
Basszameg, újra kellett csinálnom a profilomat, hogy helyrejöjjön. Én hülye minden szar kieget nem homokózóban tesztelek.
Akkor csak belerondítottál jó
Penge
Csak az van bekapcsolva smooth settingset vagy downloadable fontra nem állítottad rá véletlenül ?
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Skacok! Telepítettem a 4-es firefoxot (eddig IE9 ment) és nagyon meg vagyok vele elégedve gyors mint állat stb. Egy apró kényelmi probléma, hogy importáltam ugye a kedvenceket az IE9 ből, de elég bonyolult megnyitni őket. A könyvjelzők menün belül még meg kell nyitnom egy "Internet Explorer helyről" mappát is és akkor érek a kedvencekhez. Hogy lehetne ezeket a helyeket alapból a könyvjelzők menübe rakni?
-vagyis megnyitni nem kell csak fölé menni de akkor is-[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
laszlohu
addikt
válasz mefistofeles #18078 üzenetére
Könyvjelzők / Minden könyvjelző megjelenítése / Könyvjelzők eszköztár,
és szabadon egyik helyről a másikra rakhatod.
-
mefistofeles
addikt
válasz laszlohu #18079 üzenetére
Eddig ok, csakhogy cseberből vederbe estem, mert bár átpakoltam a fontosabb linkeket a firefoxba, de a könyvjelzők között most a firefox mappát kell megnyitnom. nem lehetne, hogy egyszerűen könyvjelzők és puff ott vannak a kedvencek?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
laszlohu
addikt
válasz mefistofeles #18080 üzenetére
Nem mindegy, hogy új mappába teszed, vagy új könyvjelzőbe, amikor létrehozod a
pl. Firefox nevű
csoportot. -
mefistofeles
addikt
válasz laszlohu #18081 üzenetére
...na ez már kissé magas nekem.... Nem hoztam létre semmiféle új mappát vagy könyvjelzőt, a könyvjelzők eszköztárban egyszerűen áthúztam a cuccokat a firefoxba. Hova tegyem, hogy a könyvjelzők menüben alapból látszanak?
...emlékeim szerint anno az őskorban már volt egyszer tűzrókám de akkor nem kellett effélékkel szarakodni.....[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz mefistofeles #18082 üzenetére
A kedvencek mappát húzd át a könyvjelzők eszköztárra.
[ Szerkesztve ]
-
-
mefistofeles
addikt
Tök érdekes, hogy sokszor csak pár másodperc (vagy pár tized) a különbség mégis mennyire szembeötlő a sebessége az IE9-hez képest.
-
laszlohu
addikt
válasz mefistofeles #18085 üzenetére
Böngészni nagyon gyors, viszont 32bit-es op rendszeren bizonyos gépeken, mint pl. az enyém, a legújabb flash playerrel még túl sok processzoridőt használ ( lassú Intel processzoroknál, mint amilyen az enyém )
Ez vagy a flash player miatt van , vagy a Firefox 4 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
A flash playernél
wmode=direct ( azt olvastam, hogy alapból ezt állítja be )
De ha átírom erre :
wmode=gpu
Akkor elvileg jó.
Hogyan tudom átállítani?
-
Steelmanus
addikt
-
joecontra
addikt
Hali!
Firefox 4.0-t használok és a következő kérdésem lenne: ha új tabot nyitok, akkor mindig a "facemoods.com" jön be és nem a kezdőlap.
Hogyan tudnám beállítani, hogy a "facemoods" helyett a kezdőlapom jöjjön be?Előre is köszi!
Üdv,
J -
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #18092 üzenetére
7900 GS
-
WonderCSabo
félisten
Azért ennyire ne nézd már hülyének a szoftverfejlesztőket, ha nincs megfelelő hardver, rögtön fallback-el CPUs renderelésre. Sőt! Ha az Fx4 futása közben tűnik el a célhardver (pl. laptopban kikapcsolod) még akkor is közben át tud váltani. Mellesleg a D2D és DW-hez Dx9-es kari elég Direct3D 10 Feature Level 9 -el.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ebbe a topikba való, hanem az adobe flash fórumba
de azért leírom
Utánajártam a kérdésnek :
Ha a honlapok forrásában szerepel a wmode paraméter, akkor
Ha wmode = direct - stage video bekapcsolva
Ha wmode = gpu - engedi használni a gpu-t a flash playernek
Ha wmode = transparent - ahol ez a beállítás szerepel, disabledre állítja a hardware acceleration-t(gpu - t ) , és ilyenkor nálam 100% - os a processzorterheltség, mert nem használja a GPU-mat.pl. a Yousabletubefix is a wmode - ot gpu - ra állítja, ha az van beállítva
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Megjelent a FIrefox újfajta fejlesztési ütemének specifikációja. (Itt a régebbi, tömörebb draft)
-
RootRulez
félisten
Nektek hányszor omlott eddig össze a FF4? Nekem naponta vagy 2x össze kakilja magát.
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest