- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HP notebook topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris...
tag
Mivel tudnám megoldani, hogy a flash videók a másodlagos monitoron full screen maradjanak akkor is, ha kikattintok belőlük az elsődleges monitorra? Új Firefox profilt kellett csinálnom, és az eddig működő teljes képernyős mód már nem jó. Ez nagyon rossz, ha dolgoznék az asztali monitoron, de közben flash videót néznék a fali tv-n.
Rengeteget google-oztam, de semmi normális megoldást nem találtam.
Kerestem konkrét Adobe Flash Video topikot a fórumok között, de azt se találtam.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Facebook alatt játszok flash alapú játékkal Firefox böngészőn. NVIDIA GTX660-as kártyával. A drivere: 378.49-es. Folyamatosan a játék eltűnik és helyette fehér képet látok az ablakban ahol eddig a játék volt. A legfrissebb NVIDIA drivere-rel is ugyan ez a helyzet. Ez az állapot azóta áll fenn amióta megkapta a legújabb frissítést a flash!
Mi lehet az oka? Hogyan lehet megoldani?
Válaszaitokat és segítségeteket előre is köszönöm.
-
emre
veterán
Üdv!
Urak!
Azt hogyan tudnám elérni, hogy a kész crosshair.swf fájl azt a célkeresztet rajzot használja amelyik nekem tetszik? Pillanatnyilag a játékban csak a fekete és fehér elérhető. Pedig ugyan ezt a fájlt használom. -
AssAssynn
addikt
Csao!
Sürgős segítség kellene!
Amikor weboldalakon, vagy hasonló helyeken vagy egy táblázat több oszloppal, több sorral, akkor hogy tudom megcsinálni, hogy ha elkezdek kijelölni egy szövegrészletet és húzom le az egeret, akkor lefelé menet ne az összes oszlopban lévő adatot jelölje ki, hanem csak az adott oszlopban lévőket?
Az nem működik, hogy a tetejére kattintok és az egész oszlopot kijelölje, ez nem excel. -
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Két kijelzőm van, egy monitor 1920x1080 60Hz-en, és egy Samsung LED TV szintén 1920x1080 60Hz. VGA egy 7790 1GB, legfrisseb Catalyst van fent. A gondom az lenne, hogy ha elindítok a TV-n egy youtube videót, akadozik... monitoron rendben van. Arra jutottam, hogyha kikapcsolom az Adobe Flash plug in-t a Chrome plug in-ek közt és a Chrome beépített flash playerét használom, akkor sokat javul a helyzet youtubeon, viszont más oldalak ilyenkor hiányolják a Flash Playert (a Chrome flash playere miért nem jó nekik?). Hogyan lehetne ezt megoldani? A beépített flashplayer miért szinkronizálja a videót a a TV-hez, és a külső plug-in miért nem?
Köszi előre is!
-
methyl
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, Adobe Flash Player kapcsán.
Adott egy HP 450 G2 notebbok, Windows 7-el.
Fenn van rajta a legújabb Adobe Flash Player Version 17.0.0.188.
Valamiért ha flash-en keresztül játszok le video-t, hallgatok zenét (Youtube, Soundcloud, etc) akkor pár másodpercenként a hangsávban egy-egy hangot meghúz, mint ha elnyújtaná a hang lejátszási idejét egy negyed másodperccel, zenehallgatásnál ez nagyon idegesítő.
Próbáltam már a hangkártyát basztatni, de offline zenéléskor ez nem jelentkezik ez a hiba, szóval én a flash player-re gyanakszom.
Bár a fene tudja.
Firefox és Chrome böngészőben is ez a hiba. Tehát a flash-es hanglejátszáskor a hang néha akad, nyúlik, pár másodpercenként.
Pedig a hardware adott, a net sebessége jó.
Egyenlőre nincs ötletem. Update-eltünk mindent... -
tata93
tag
Sziasztok!
Akasztófás játékot próbálok készíteni Flashben, AS2-ben, de sehogy sem tudom megjeleníteni az ékezetes betűket. A betűtípus jó, az embeddelést is megcsináltam, a kódokban van valami probléma. A baj az, hogy egy angol template-vel dolgozok, abban változtattam meg szöveget, a designe-t, meg mindent amit csak lehetett, csak az ékezetes karakterek megjelenítése nem sikerül.
Bemásoltam egy txt-be az actions tartalmát. Itt elérhető
Előre is köszönöm a segítséget. -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy azok a Flash banner-ek, amiket én készítek, miért dobják fel kattintáskor ezt az ablakot:míg azok, amiket másoktól kapok, egyből nyitják a browser-t és mennek a landing page-re?
Persze az enyémeket is mindig el szokták fogadni, nincs velük gond, csak mégis érdekelne, hogy mit állítok be rosszul.
Köszi előre is! -
pazirezz
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, de kérdezni szeretnék flash animációval kapcsolatban.
Készítettem egy 1200x800 pixel méretűt (SwishMax4-ben).A kijelzőn felbontása, amin tesztelem 1366 x 768 .. azaz, mikor a böngészőben megnyitom az animációt, arányosan lekicsinyíti, h beleférjen az egész, ne legyen görgető sáv.. eddig minden rendben is, sőt jó, h így működik, azonban a problémám, h élsimítás nincs, nagyon "recések" az élek a képen, csúnya.
(Teszteltem olyan gépen, ahol 1280x1024-es felbontás van a monitoron, ott tökéletes, hisz nincs kicsinyítés)
Van olyan lehetőség, amivel ez a minőség romlás kiküszöbölhető? Gondolok olyanra, h a html kódnál paramétert adok meg, ami simítja (smooth talán a neve)? Vagy exportáláskor kellene valamit beállítani? (Amúgy a Swish-ben ilyet nem láttam)
Köszönöm a segítséget
-
Pityu.
nagyúr
Fel akarnám rakni a flash plyer 64 bites változatát de folyton ezt akarja letölteni install_flashplayer16x32_mssd_aaa_aih ez meg ahogy nézem a 32 bites,nos a netről valahogy meg találtam ennek a 64 bites változatát install_flashplayer16x64_mssd_aaa_aih de mikor elindítom előjön egy szürke keret ahol ugye mutatnia kéne az installálás menetét de nem történik semmi,majd ki ikszelem és,nem települ semmi,mitől lehet ez?
-
|AP|
veterán
nem igazán pörög a topik, de valaki hátha tud segíteni... Teljesen láma vagyok a témában, ezért bolondbiztos útmutatás kellene.
Szóval: adott egy timeline, rajta pár movie clip és gomb. A gomb a timeline egy kockájára mutat és indítja az ott található animációt. Így néz ki az actionscript parancssor:
on (release) {
//Movieclip GotoAndPlay Behavior
this.gotoAndPlay("xy");
//End Behavior}
az "xy" az animáció cimkéje. Amit szeretnék az az, hogy ne ezen a timeline-on található cimkére mutasson a gomb, hanem a timeline-on található egyik movie clip-ben található cimkére.
Mivel kell kibővítenem a fenti parancssort?
Remélem érthető voltam és tud valaki segíteni... kösz!
-
Kovbob
senior tag
Üdv. Az indavideón működőképessé lehet tenni a hardveres gyorsítást? Mert youtube-on szépen futnak még 1080p-ben is a videók, de indavideón hiába van bepipálva a hardveres gyorsítás végig akadozik a videó.
-
ryori
senior tag
üdv, letöltöttem a firefoxot, nincs fent flash, és mégis lejátsza a youtube videókat, ez hogy lehetséges?
és mitől van hogy így hogy nincs fent a flash nem akad, nem fagy be, de ha felrakom a legújabb flash-t akkor befagy a youtube néha, meg akadozik, lefagy? -
Abrion
senior tag
Hali
Olyan problémám van hogy nem add vagy állítható a hang pár weblapon. és sehol nem menti a beállításokat, segítsetek.
(#1414) Adler: az linux plugin
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem a 14 verzióra a flash playert. A vezérlőpultban a flash ikonra rákattintva meglehet nézni, hogy melyik verzió van fenn. Ott láttam, hogy az Active-X és a Plug-in verzió mellett van egy Pepper verzió is.
Erre irányulna a kérdésem: Mi az a Pepper verzió?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
lapa
veterán
üdv. ismerős megkeresett, hogy szüksége lenne ilyen figura felöltöztetős játékra, amiben igazi emberek képeire lehet ráhuzigálni alkatrészeket.
mivel nekem ötletem sincs honnan induljak, gondoltam először megkérdezem itt, hogy merre induljak el, milyen árral lehet nagyságrendileg kalkulálni stb.
köszi a válaszokat.
-
bluobluo75
őstag
-
amulet
senior tag
Sziasztok
Készítettem egy flash animációt adobe flash pro cs6-tal, egy weboldal intrója lenne. Maga az animáció jó, swf-ben ki is exportáltam és működik, de egymás után folyamatosan megy. Hogyan lehet beállitani hogy 1x játsza le és utána egy tetszőleges oldalra csatlakozzon? Állitólag a flash animációban kell beállítani valahol -
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ezt a szaggatást mivel lehetne megszüntetni?
Vagy csak nállam, ilyen rossz, mert bosszantó, hogy néznék 1 teszt videót és a youtube b*szakodik.
Lehet ez ellen tenni valamit?
Amúgy itt van az eredeti verzió:
[link]
Köszönöm előre is! -
rii
nagyúr
sziasztok
volt egy régi anim GIF ami annó úgy készült
hogy Phtoshop-ból mentettem egy PNG-t, azt betettem Flash-be, adtam neki mozgást, majd lementettem anim GIF-ként, Transparency-velmost változorr 2 számjegy ezen az anim GIF-en, ezért PS-ben újramentettem a PNG-t,
FLASH-ben UPDATE-eltem, exportálnám az anim GIF-et, de fehár háttere lesz, hiába van mindvégig bejelölve a TRASNPARENT ...mi lehet a baj? ))))-.
-
TeeJay
félisten
válasz
StarKiller89 #1404 üzenetére
ez nekem is jó lenne
ha kiderülne melyik verzió használható valamire és nem lezabálja a gépet -
StarKiller89
senior tag
Nagyon kezd elegem lenni a flash playerből... állandóan elkezd akadozni az egérmutató, ha mondjuk youtube videót nézek, vagy valamelyik oldal használja a flasht, rájöttem, hogy ha a pluginek között letiltotom az egyik flash playert(mert egyszerre kettő fut nagyon értelmes módon) akkor úgy ahogy használható a böngésző, de így se mondanám az igazinak. Ezzel viszont, az a baj, hogy eltelik pár nap és magától visszakapcsol az amelyiket letiltottam. Nem tudom mi lehetne erre a jó megoldás, de őrület, hogy évek óta, frissítésről, frissítésre egyre szarabb ez az istenverte flash player. Adjatok valami tippet ezügyben.
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Innen szeretném az első mixet letölteni. Flashben van felrakva, tudtok erre valamilyen programot ajánlani?
Köszi előre is. [link] -
TeeJay
félisten
adott egy Intel i7-3820 proci ami 8oldalra tol egy Logitech C920 webkamera képét 640x480 felbontásban
és a flash player 50%-ra tekeri a procit.
adott az én laptopom amiben csak egy Intel P6100 mobil proci van egy Radeon 5470-el és szintén ilyen kamera szintén ilyen felbontáson de már 1 oldalnál is 50-60%-ra fogja a procit holott GPU-ban lenne bőven kraft.
nem lehet megoldani hogy kevésbé zabálja a CPU-t és én is több streamet tolhassak?
GPU-t nem tudja a flash player befogni számolásra ezáltal a prociról levenni teljesen a terhelést?
legújabb flash player verziót használom, legújabb Firefox társaságában
és ki kellene derítenem hogy tudok legalább 2-3 oldal felé streamelni akadás nélkül a mostani gépemmel amíg nincs meg a rávaló egy komolyabb i5-re -
RAFYN
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérésem, hogy Adobe Flash CS 3-at (suliban) és CS 6-ot (otthon) használok Action Script 2- ben dolgozok. Egy olyan problémába ütköztem, hogy csináltam 1 gombot amivel Scene 1 és Scene 2 között át lehet menni Scene 1-en van egy movieclip aminek a színét át tudom szinezni 2 gomb segítségével (pl.: az egyik pirosra színezi a másik kékre). A probléma pedig az lenne, hogy eddig sehogy se tudtam megoldani azt, hogy a Scene 2 lévő movieclipet is átszínezze.
Szóval Scene 1-en lévő movieclipet amit átszínezek egy gombbal az Scene 2 lévő movieclipet is átszínezni és visszalépéskor is maradjon ugyan olyan színű.
Köszi előre is a választ!
-
Cane
őstag
Sziasztok!
Az vmi flash probléma lehet, hogy Youtube és pl. Soundcloud alatt nincs hangom, de .mp3 lejátszás, játékok alatt van?
Már újraraktam a flash playert, k-lite codec pakkot, magát a chrome-t is, de videók alatt továbbra sincs hang.
-
Gabesz87
veterán
Tudnátok segíteni? Chrome-ot használok, és egyszerűen nem indul el egy indavideos videó sem. Mivel, ha jól sejtem a youtube-hoz is flash player kell, de ott nincs probléma, megy szépen, szóval akkor lehetséges, hogy az indavideo a szar, és nem nálam van a hiba?
Na, meg is oldódott...a nyavalyás AdBlocker volt a ludas.
-
jhos910
senior tag
válasz
Hege1234 #1395 üzenetére
Ha játékot akarsz csinálni, akkor programozni (actionscript) is meg kell tanulnod plusz "némi" flash tudást is fel kell szedned.
Ha csak ákombákom animációt, akkor motion tweennel kell mozgatnod az egyes golyókat egy előre kitalált ütközés és pálya alapján. Motion tween-t meg számos tutorial alapján meg tudod tanulni, ezt nem fogom leírni neked. -
Hege1234
addikt
a cél az hogy a dákóval meglököm a fehéret az pedig szétbombázza a golyókat
"animációsan" ezt hogy oldjam meg ?tudnál ebben segíteni ?
-
Hege1234
addikt
sziasztok!
csináltam egy biliárd asztalt
a cél az hogy a dákóval meglököm a fehéret az pedig szétbombázza a golyókat
"animációsan" ezt hogy oldjam meg ?próbáltam mindent külön rétegre rakni
ebben a formában megoldható vagy variálnom kell rajta ?
[link]köszi előre is!
-
jhos910
senior tag
Google a barátod.
Első találat a flash hide layer button kifejezésre.
-
Telda
addikt
Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy nyomógombra váltson layert.
Lehet 1 vagy 2 gombos is, amelyik az egyszerűbb.
Pl. ha lenyomom az egyiket akkor a layer 1 látszódik a 2 nem, ha a másik gombot nyomom meg akkor a layer 2 és az 1 nem.Köszi
-
Telda
addikt
válasz
jhos910 #1381 üzenetére
Igen, én is így tudtam, de valamiért mégis is fehér háttérrel rakta be.
Még az adobe illustrator fájljait mondták, de nem tudom fel fogja-e ismerni, bár illene, ha már adobe-adobe.
Amúgy sehova sem haladok az akvárium projekttel, sajnos ez sokkal nehezebb így nulláról, mint gondoltam.
-
Telda
addikt
Milyen formátumú képet kellene importálnom, hogy a fehér háttere áttesző legyen.
Vagy ha mindenképpen megmarad a fehér háttér, akkor ezt hogy tudom eltüntetni a flash-ben? -
PC-Style
tag
MACROMEDIA FLASH PLAYER 8 (IE) Innen még letölthetsz egy 2005-ös verziót.
-
Sirandrish
legenda
Heyho mindenkinek!
Lenne egy kis gondom.
Néhány hónapja már hogy szenvedek egy jelenségtől és mivel még előtte sosem találkoztam hasonlóval, így nem tudom mi lehet. A probléma a következő. Leginkább játékoknál feltűnő viszont film/sorozatnézésnél is csinálja hogy megy a játék és egyszer csak ledob tálcára. Filmnézésnél meg teljes képernyőről ledob "előző méretre". A probléma teljesen véletlenszerű, van hogy óránként van hogy 25 percenként megtörténik. Ötletem sincs hogy mi okozhatja viszont a napokban észrevettem hogy amikor a lejátszóm (Media Player Classic) "összemegy" akkor alulra ezt >>írja ki!
Leszedtem a 11.8at, felraktam de ugyan úgy csinálja. Lehet egyáltalán bármi köze a kettőnek egymáshoz? Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával?
-
Telda
addikt
válasz
jhos910 #1374 üzenetére
Köszönöm a gyors segitséget!
Igazából annyi is elég, hogy csak a háttér változik, pl. ha megnyomom a gombot sötét a háttér ha újra akkor meg világos, a halakat nem akarom újra rajzolni. De most hogy ez eszembe jutott, lehet már így én is meg tudom csinálni.
Igazából az a bajom, hogy korábban sosem csináltam ilyet és olyat várnak el 2 hét múlva, amit meg sem tanítottak, mert átrakták az órát januárra... -
jhos910
senior tag
Nem tudom mennyire komolyan mentek bele de egy módszer lehet:
Movieclipként készíted el a halakat meg a növényeket aminek két állása van, mondjuk 1 képkocka (de ha animálod a halakat akkor több vagy stb.) és az utolsó képkockát stop függvénnyel megállítod, majd a gombkattintásra a szükséges halak átállnak egy másik képkockára, ahol meg vannak felülről világítva. Ergo megrajzolod a kivilágított halakat.
Ha lekapcsolod, akkor visszaállítod az eredeti képkockára.
-
Telda
addikt
Hali!
Kérnék egy kis segitséget.
Házi feladatnak csinálnom kellene egy akváriumot.
A mozgó halakat és a növényeket meg tudom oldani, viszont kellene bele tenni, egy vagy két gombbal kapcsolható világítást is. Viszont erről még csak elképzelésem sincs.
Olyan jól van leszervezve az egész, hogy dec 15. a leadási határiső, de a konzultáció meg jan. 4-én lesz, szóval... -
TyLe
csendes tag
Hello!
Nemrég frissült a Flash és azóta nem mennek az nfl.com-os videók (se Opera, se IE). Ha letörlöm a flash-t akkor az IE valahogy lejátsza. Újratelepítés nem segített. Tud valaki megoldást? (Nem, nem fogok IE-t használni) -
rostiron
őstag
Sziasztok
Honnét lehet régebbi flash playert letölteni ? -
PC-Style
tag
válasz
Mr. Teddy #1365 üzenetére
Hali!
Használjatok ato refresh-t. Egy példa:
<meta http-equiv="Page-Enter" content="blendtrans(Duration=0.5)"> <!-- Automatikus frissítés áttűnési effekt IE -->
<meta http-equiv="Page-Exit" content="blendtrans(Duration=0.5)"> <!-- Automatikus frissítés áttűnési effekt IE --><script>
function autorf()
{
window.setInterval("window.location.reload()",10000)
}
</script>Ezzel az oldal 10 másodpercenként automatikusan frissül a böngészőben. A meta bejegyzések pedig az IE miatt kellenek, hogy ne kattogjon közben, és legyen elkerülendő a villogás, kell némi áttűnési idő.
A script legyen a <head> -ban a meta bejegyzések után, hogy még a <body> betöltés előtt lefusson. Természetesen a "10000" érték növelésével, csökkentésével az automatikus frissítési idő változtatható.Üdv! PC-Style
-
sum
csendes tag
Helló! Tudtok arról, hogy flashben egy fix méretű mc-n belül, vagy akármilyen loaderben külső weboldalt megjeleníteni, és pozícionálni lehetséges-e? A külső weboldal egy bizonyos területét flashben megjeleníteni? Emlékeim szerint lehetséges, de most valahogy nem sikerül rátalálni a megoldásra. Köszi!
-
gyulank
addikt
Debian alatt a Tesco weboldalán néhol egymáson vannak a szövegek. Ez mi miatt lehet? Telepítés előtt, és után is ilyen maradt. Nincs rendesen telepítve azért van? A másik kérdésem az lenne, hogy mi miatt nem jelenik meg az újság? VMware-ben megjelenik 256MB-os Debianban, de az igazi gépen nem. Okozhatja a 32MB-os videókártya? Meg lehet oldani valahogy, hogy megjelenjen?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Az miért van hogy amikor a YouTube-nál rámegyek a teljes képernyőre akkor abban a pillanatban ahogy kirakta a videót teljes képernyőre a gép ki is lép belőle vagy éppen a böngészőre fókuszál és a Flash Playert meg háttérbe helyezi?
Csak a Firefox-nál csinálja ezt, Az IE10-nél és a Chrome-nál nem. Már újratelepítettem a Flash Player Plugint-t de semmi. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Lehet nem ez a legjobb topik a témához, de talán van itt közületek aki tud segíteni. Van egy weboldalunk, amin van egy ilyen szokásos magától lapozó flash banner. A problémánk az, hogy ha átvariáljuk a képeket benne, azaz frissítjük az egészet, akkor kb minden gépen a böngészőkben csak akkor frissül az animáció, ha külön töröljük a böngésző előzményeket (pl. firefox). Szóval a lényeg, a böngésző cache-ből betölti a régi bannert, ami ugye nem jó. Van erre valami megoldás? Lehet valami kódot kéne az oldalba még írni, hogy tudassa a böngészővel, ne cache-ből dolgozzon.
Segítségeteket köszönöm! -
BoneDragon
veterán
Sziasztok!
Firefox alatt szó szerint megzabálja a memóriám 60-70%-t a flash player egy idő után, utána meg crashel egyet. Kicsit utánanéztem a dolognak, de nem találtam rá normális megoldást. Esetleg valakinek ötlet?
-
Speeedfire
félisten
Létezik valami ingyenes flash készítő program? Egy swf bannert szeretnék készíteni.
-
Pityu.
nagyúr
Hogy áll már e legújabb adobe flash player a firefoxal szarakodik még,én még mindig a 11.2.202.235 ös verziót használom nem mertem újabbat telepíteni
-
holodp
aktív tag
válasz
Krystal_s #1360 üzenetére
Sajnos a védett mód kikapcsolása nem segített.
Viszont újraraktam megint mindent, és egyesével raktam fel dolgokat, ellenőrizve a Flash működését.
A probléma a .NET keretrendszer 4-nél jött elő újra, előtte nem volt semmi gond a Flash-sel. Mi a fene ez egyáltalán? Csak azért raktam fel, mert a Catalyst minden egyes indításnál nyávog, hogy neki márpedig kell a keretrendszer 4-es verziója.
Mit lehet ezzel tenni? -
Krystal_s
addikt
Szia, az új Flash Payer-ben kell kikapcsolni a Védett módot (Protected Mode). Ez a legtöbb esetben megszokta oldani a problémát. Amennyiben mégsem lenne jó, akkor egy régebbi Playert kell visszatenni.
pl itt van egy leírás róla...
Mozilla blog: Flash Player-hibák a Firefoxban -
holodp
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen friss Windows 7 x64 rendszerre raktam rá a legújabb Flasht, amit felajánl a Firefox. Ez után lehetetlen böngészni, az index.hu kezdőlapot sem hozza be, megakad minden, lefagy a böngésző, csak a Feladatkezelőből tudom bezárni. Kipróbáltam Operával is, szintén ugyanezt csinálja. Amint leszedem a Flasht, működik mindkét program.
Mi lehet a baj? Lehet, hogy van valami driver/program, amivel összeakad a Flash? VGA driverből a legfrissebb van fenn (Radeon HD 6950 a kártya, proci Intel i5 2400K, 8 Gb RAM). Korábban is volt gondom ugyanezen a gépen a Flashsel, sokszor összeomlott, youtube néha fél percre kiakadt lejátszás közben, de ennyire nem volt rossz, mint most. Tegyem megint újra a Win-t? Vagy pont a Windows frissítések a problémák? Tanácstalan vagyok, segítsetek kérlek!
-
törölt tag
Amikor a hozzászólásomat írtam, még az iskolában voltam. Kb. 15 linket gyűjtöttem magamnak össze, de tapasztaltabbaktól szerettem volna megkérdezni, nehogy belekeveredjek valami bonyolult dologba és teljesen tönkre tegyem a "szűz kis elmémet".
Őszintén megmondom, hogy nem vagyok tehetséges rajzoló, designer, a flash-re pedig nincs szükségem. Az iskolában kézzel-lábbal (gondolhatod...) tanítják, Adobe Flash CS4-et használunk, de véleményem szerint a HTML5-CSS3-PHP-JAVASCRIPT négyes felülírja a Flash szükségességét. Az első dolgom az volt, hogy kerestem a Google-ben.
-
törölt tag
Üdv!
Adobe Flash CS4-et tanulunk az iskolában, de az ActionScript (3.0-ás verzió) sajnos egyáltalán nem megy. Tudnátok valami használható tanácsot adni? (oktatóvideók és oktatóoldalak is érdekelnek)
Köszönöm előre is!
Dávid -
törölt tag
válasz
Forza_JUVE #1354 üzenetére
Szia!
Leírhatnád, hogy hogyan, én figyeltem a kérdésed, de sajnos válaszolni nem tudtam.
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #1353 üzenetére
megoldódott!
-
Forza_JUVE
aktív tag
sziasztok.
Adobe Flash CS6-al szeretném a következő manővert, de nem tudom a módját.
Be szeretnék pirossal karikázni valamit, amolyan kijelölés céljából, de úgy, hogy animált/mozgó legyen a karikázás.
Tudna vki segíteni ebben??Köszi!!
-
oszy
veterán
elnézést, véletlenül a válaszra nyomtam az előbb. annyi változás van, h találtam valamilyen régi macromedia flash playert de telepítésnél azt írja nem találja ezt: C:\Netscape.exe
-
oszy
veterán
válasz
sz.balazs.95 #1350 üzenetére
Sziasztok!
Egy nagy és gyors segítségre lenne szükségem.
Van egy program ami azt írja ki, hogy neki a Macromedia flash player kell. Letöltöttem a legújabb Adobe flash playert, gondoltam ez a baja. De nem.
Ez egy régi program (win7-en el sem indul) és a Macromedia kell neki. Hogyan tudom beszerezni? Vagy ki lehet kerülni?
Az Adobe-t már letöröltem teljesen. Én tudom, h csak a neve változott csak a program nem. És ez program (videó készítő) nagyon fontos számomra!!! NAGY köszönet!
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #1348 üzenetére
Most az a dúrva nem voltam itthon haza jövök bekapcsolom a gépet és mindent visz a flash player hiba nélkül ezt nem értem,lehet windows t kéne telepíteni újból
ez a hardver
MSI P67A-GD55-B3 alaplap ? Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz ram Intel Core i5-2500 processzor Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GD videókártya Arctic Freezer Xtreme Rev 2 processzorhũtő Western Digital 500GB SATAIII 7200RPM 32MB WD5002AALX Sharkoon 600W WPM tápegység Cooler Master RC-692-KKN2 690 II ház
és windows 7 et használok
-
-
Pityu.
nagyúr
Azt szeretném kérdezni mi lehet ez ha youtubon vagy más oldalon flash videót akarok nézni akkor semmi kép csak zöld szín de a hang megy ha meg be nagyítom fekete képernyő meg szaggat a hang is,de van hogy bizonyos flash videókat vagy reklámokat lejátsz,de a legtöbbet nem,próbáltam már vagy 3 szor újból rakni a flasht,de mindegyik böngészőben ezt csinálja.
-
A Shakes & Fidget-ben angol billentyűkiosztás állítódott be!
Vagyis pl. ha a Shift+6-ot nyomom le, "/" helyett "^"-t ír a chatbe.
Hogy állítódhatott el, és miképp' tudnám visszaállítani magyarra?
(Ez egyébként nem az első eset, eddig x idő után visszaállt.)OS: Windows 8 Release Preview Build 8400 32bit
Böngésző: Opera 12.14 Build 1738
Flash: Adobe Flash 11.5.502.146 -
Blackhole13
senior tag
Ha nem tudod feltelepíteni a legfrissebb flash-t az miért lehet? (win7 64bit)
Elkezdi letölteni, és megáll egy "corrupt content from reliable source" hibaüzenettel. -
kiskornel
addikt
válasz
kiskornel #1343 üzenetére
Háát. Nem túl pörgős ez a topic...
Azért megválaszolom a kérdésemet, és utána kérdezek még1-et.
Tehát: ha a publish után beletúrkálok a html fájlba, flashvarsokat szerkesztek, a Flashban hiába indítom el a debuggert, az nem olvassa vissza az adatokat a "publisholt" html fájlból.
Ha viszont az alábbi cuccot lefordítja valaki, és a nem debuggerrel futtatja, akkor kiírja szépen a képernyőre a HTML fájlból vett adatokat: [link]
Kérdésem a következő: hol lehet Flash3-ban állítani, hogy a HTML fájlba már publish során bekerüljenek a változók, hogy a debugger is láthassa.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
kiskornel
addikt
Action Script 3; Szeretnék változókat kiszedni a HTML-ből; A következő a kód:
var params:Object;
if ( this.loaderInfo.parameters.length != null ) {
params = this.loaderInfo.parameters;
} else {
trace ("NINCS");
}Mindig NINCS feliratot kapok, holott Publish után beleturkáltam a lementett HTML-be, a FlashVars -ot kitöltöm a js részen, az object és az embedded részen is:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<title>Browser</title>
<script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
<script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
</head>
<body bgcolor="#969696">
<!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
<!-- saved from url=(0013)about:internet -->
<script language="javascript">
if (AC_FL_RunContent == 0) {
alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
} else {
AC_FL_RunContent(
'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0',
'width', '100%',
'height', '100%',
'src', 'Browser',
'quality', 'high',
'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer',
'align', 'middle',
'play', 'true',
'loop', 'true',
'scale', 'showall',
'wmode', 'transparent',
'devicefont', 'false',
'id', 'Browser',
'bgcolor', '#969696',
'name', 'Browser',
'menu', 'true',
'allowFullScreen', 'true',
'allowScriptAccess','sameDomain',
'movie', 'Browser',
'salign', '' ,
'xmlFile', 'test.xml',
'FlashVars', 'myVariable=Hello%20World&mySecondVariable=Goodbye'
); //end AC code
}
</script>
<noscript>
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="100%" height="100%" id="Browser" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="allowFullScreen" value="true" />
<param name=FlashVars value="myVariable=Hello%20World&mySecondVariable=Goodbye" />
<param name="movie" value="Browser.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="bgcolor" value="#969696" />
<embed src="Browser.swf" FlashVars="myVariable=Hello%20World&mySecondVariable=Goodbye" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#969696" width="100%" height="100%" name="Browser" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</noscript>
</body>
</html>Ha valaki tudna segíteni, megköszönném...
-
MIFtIli
aktív tag
Legújabb chrome, flash, új win 7, semmi kiegészítő.
Full HD-be rakok egy videót youtubeon és elkezdi tölteni, ez kb mindkét magnál 30-40%os cpuidőt használ. Betölti, leáll a cpu és akadás mentesen lejátsza a videót. De csak miután betöltötte. IE alatt is ezt csinálja.
Mitől lehet? -
adordetti
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Csináltam egy Flash alapú weblapot (as2-ben van megírva).
A lényeg az, hogy elég sok videó van az oldalon (fotós/filmes site-ról van szó) full HD felbontásban. A problémát az jelenti, hogy böngészőben megnyitva ezek a videók eléggé szaggatnak. Több gépen is teszteltem az oldalt, volt olyan, amin futott rendesen, de a legtöbb gépen akadnak a videók. Próbáltam full HD helyett HD felbontásban importálni a videókat, így ugyan kevésbé szaggat, de még mindig nem akadás mentes. Mi lehet ennek az oka? Esetleg Flash-ben kéne beállítanom valamit? -
Pityu.
nagyúr
Hogy állnak a legújab adobe flash playerek én most firefox-on még a régebbi 11.2.202.235-öt használom mert az újabbak mind haldokoltak.
-
delta9
senior tag
Sziasztok! Megpróbálok értelmesen kérdezni, annak ellenére, hogy nem értek a Flash-hez. Mostanában a print mellett az ügyfeleknek szükségük van online kiadványra is, amit nagyrészben meg tudok csinálni továbbra is InDesign-ban. Megcsinálom az aktív tartalmat, a beágyazott videókat stb., és kiexportálom ID-ből swf fileként, és tökéletesen működik is. Egyetlen gubanc van csak, hogy nem lehet zoomot és pant beletenni. Erre is találtam megoldást, egy ingyenes cucc, az összes forrás file-lal, ami nekem tökéletesen megfelelne funkcióját tekintve, csak a kinézete szerintem borzalmas. : [link] az oldal alján jön elő a zoom és néhány navi gomb. Ehhez a katalógushoz kellene, amit nyomdába készítettem, csak kiegészítettem néhány funkcióval: [link]
A kérdésem az, hogy hogyan tudom átrajzolni, átszínezni a navigációs menüt? Illustratorhoz, Photoshophoz, InDesign-hoz értek csak. Egy sablonra lenne szükségem, amit minden digit kiadványhoz tudnék használni. Ez nagyon bonyolult, inkább kérjek meg egy flash programozót? Köszi a válaszokat vagy a segítséget. -
Qasam
aktív tag
Szeretném frissíteni az AFP-t (11.3.300.262). Lehetséges a kézi frissítés?
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nem lehet-e valahogy beállítani a flash playert úgy, hogy csak a youtube-ot jelenítse meg? Akár úgy is jó nekem, hogy az összes többinél nem indítja el az animációt,hanem csak álló képet ad.
-
qad
senior tag
Sziasztok, adob flash player updetkor futottam bele, de most már másadszor.
Auto update, induláskor felugrik az ablak és kéri hogy mentsem, vagy futtassam. futtatást választottam és szó nélkül elkezdte tölteni a frissítést csak mellé kérdés nélkül a Google toolbart és a Google chromot.Microsoftot ezért beperelték, hogy nem rakott az operációs rendszerébe böngésző választót. Lehetőséget sem adott hogy válasszak, és nem is chrome a mostani böngészöm. A google toolbarrol ne is beszéljünk.
Nincsen bajom a chrommal amúgy, csak ehhez a gépemhez nem teszem fel a chromot az ssd miatt. Kérdésem az lenne hogy tudnám ezt legközelebb elkerülni (ha van rá mód), illetve hogy végül is akkor most kaptam-e frissítést az aktuális böngészőmhöz, vagy csak a chrome-hoz.
Köszi a válaszotokat és a türelmeteket.
-
ödönbéla
csendes tag
Üdv!
A Youtube NOB csatornájáról szeretnék letölteni meccsvideókat, de nem megy. XP/FF/Opera alatt Orbittal nem szokott gond lenni, a NOB-osoknál viszont rendre egy ptracking.flv file jelenik meg a Grab++ ablakában, amit nem sikerül letölteni. Ami érdekes, hogy néhányat mégis sikerült valamiért többszöri próbálkozás után, ezekben az esetekben a ptracking helyett videoplayback szerepelt. Aztán amikor legközelebb ellenőrzés gyanánt ugyanazt a videót megint megpróbáltam volna, megint jött a ptracking és a semmi. Az Orbit korábban 3.x volt, most lecseréltem a legújabbra hátha alapon, nem lett jobb, sőt romlott, mert néha lefagy.
Valami ötlet? -
MeTaL
tag
flash-es weboldal elkészítésében jártas angolul beszélő embert keresek egy projektmunkára. jelentkezz privátban. angol nyelven beszélés feltétel.
-
gabo9201
senior tag
Valaki tapasztalta-e ezt a jelenséget rajtam kívül?
Ha youtube-ot hallgatok és közben mondjuk olvasok egy másik lapot Firefoxban és visszaváltok a youtube-ra a videó helyén sokszor ott marad a nézett weboldal.
Mi okozhatja ezt?
Pár napja telepített Win7 64bit, legfrissebb Flash Player és Firefox.Mod.: Mindegy, hogy a flash gyorsítás ki vagy be van kapcsolva.
Közben próbáltam a Videán is, de ott nem csinálja.
-
jericho69
tag
válasz
scope2007 #1326 üzenetére
Rókával "ez a videó jelenleg nem elérhető" hibaüzenetet kapok az összes videónál. IE sem játszik le semmit, jelenlegi chrome ugyan elindítja őket, de hang nélkül és 11-12mp-enként megáll a videó. Ha beletekerek újra fut, de ismét csak 11-12mp-ig.
Szerk.: Közben annyi változás történt, hogy firefox ezt és oldalt az összes többi videót gond nélkül lejátsza hanggal, míg chrome ugyan úgy hang nélkül és 11mp-nél képszakadás. Nem értem miben másabb ez a videó, mint a többi -
scope2007
addikt
válasz
jericho69 #1323 üzenetére
gyorsírótárat is töröld YT oldalon.
a flasht az uninstall progijával szedted le? -
jericho69
tag
Mi a teendő akkor, ha youtube-on délután óta nincs hang és a videók megállnak a 12. mp-nél? Gépen lévő zenéknek van hangja, szóval nem a hangkártya, fejhallgatóval van a baj. Próbáltam újra tenni a flash player-t, feltelepíteni a 11.1-et, de semmi.
-
scope2007
addikt
ezzel a flashel egyre több probléma van.
eddig jó volt, de elkezdett összeomlani nálam is YTon. 11.1 visszament, azóta ismét jó. -
Rison77
senior tag
Üdv,
Van olyan problémám már egy jó ideje, hogy amikor fut valamilyen flash tartalmú weboldal, bármilyen böngészővel megnyitva,pl. youtube, akkor bármilyen online kapcsolatot igénylő bármilyen gépigényű játék szaggat-akad. A flash bezárásával azonnal meg is szűnik. Internet kapcsolat 80/25, a gép pedig egy intel i5, 750, 4 giga ram, radeon hd5770. Ilyenkor a RAM kihasználtság 62%, alig eszik maximum 150 Mb-ot a böngésző flash-el együtt. Windows újra rakás nem segített ugyanez. Ismerősömnek fele ennyi erőforrása van, és nála egyáltalán nem fordul ez elő. Próbáltam ezt a protected mode-ot, de elveszi a hangot, és nem megoldás a problémámra. -
Dave-11
tag
Animációk készítését gyakorlom mozgását, ez alatt a különböző karakterek mozgását értem. Az lenne a gondom, hogy ugye a Bone Tool -lal mozgatom az elkészített képet (ami külön rétegeken van, láb, test, kar, fej, stb.), de ugye gondolom mindenki ismeri ennek az eszköznek a gyengéjét, hogy érdekessé deformálja a rajzot. Van valami hivatalos eljárás erre, hogy ez ne így nézzen ki, mert ez nem túl szép? Ti mit szoktatok csinálni?
Kérlek írjatok, de linkeljetek is, ha úgy van! -
hodostamas
addikt
Sziasztok,
Nemrég lett egy hd5450-es videókártyával szerelt gépem. Fullscreen-ben semmi gond a hwa flash-el, szépen használja a GPU-t, viszont ablak módban ugyan úgy a procit terheli.
Kell valamit állítani? Nem találtam ilyesmi beállítási lehetőséget. -
Robert90
csendes tag
Hali szeretnem a segitsegeteket kerni.
Telepitettem az uj adobe flash playert de valami nem stimmel, a hang es a kep csuszasban van, a hang rendben megy de a kep le van maradva mintha lassitott felvetelben menne es neha ki is hagy reszleteket (ugrik egyet)
Amikor pedig megallitom faziskesessel all meg a kep(meg megy par masodpercet)...
Telepitettem tobb fele adobe flash playert is azota de nem sikerul visszahozni a regi allapotot.Nem emlekszem sajnos melyik volt az amelyikkel jol mukodott
A gepem nem valami eros az igazsaghoz az is hozzatartozik.
Ha van valami otletetek hogyan csinalhatnam meg vagy melyik verzioval mukodhetne legyszi segitsetek! -
Pityu.
nagyúr
A laptopomon mikor böngészek és pl ha több oldal van megnyitva firefoxban lassul az egész gép nem csak a böngészés ez lehet az adobe shockwave player miat?A legfrisseb van fent.
-
Gabesz87
veterán
Nekem is az a problémám, hogy állandóan leáll ez az új, frissített fos Adobe flash...Firefoxom van nekem is, a legújabb. Ez a protected mód, amit írtatok, hol van, hol lehet kikapcsolni? Megpróbálkozom vele, ha az megoldást jelenthet, mert tényleg idegesítő, hogy napjában többször is leáll...Rem. hamar kiadnak vmi normális frissítést erre. Amúgy a feladatkezelőben nekem a firefox kb 216000K-t, a flashplayer plugin 148000K-t eszik. Ezek normális értékek? Mondjuk azért nem 1400MB
Vagy vmi hasonló érték, amit lejjebb írt egy kolléga
-
Blizz
őstag
-
Speed®
titán
Én is csak véletlenül vettem észre, mert néztem a feladatkezelőt, hogy mi a picsától van beállva a gép (i7@4GHz, 8GB RAM..)..azóta volt újabb pár eset, az egyiknél 1650MBot mutatott összeomlás-jelentés előtt. Konkrétan elmehetnének a p1csába már ezzel a sz4r flashhel, szétgyilkolja az SSDt így
Protected Mode - ezmiez és hol kell kikapcsolni? Megnézném, hátha..
-
MATEO6600
őstag
Szeretném nézni az EB-t neten keresztül.
Adobe flash fent van, tökéletesen működik mindenhol, itt nem.
[link] az oldalhoz.
Legújabb Chrome, legújabb flash.
IE alatt működik, de azt a böngészőt én nem fogom használni...
Ötlet? -
voyi
aktív tag
válasz
Csabee. #1305 üzenetére
Nem, ott is már az új 11.3as verzió szerepel. Azóta kikapcsoltam a protected mode-ot, és eddig (lekopogom) nem volt összeomlás.
(#1306) Speed(R)
Nálam már nem szerepel ez a két Flashplayerplugin folyamat a futó folyamatok között amióta kikapcsoltam a protected mode-ot, meg igazából nem néztem mennyi ramot esznek nálam. Elég brutál az az 1.4gb ram. -
Speed®
titán
Az még hagyján, hogy beáll..előtte megzabálja a RAMot..új FF, 3 YT videó és a farm mellett, csúcson 1400MBot kért..éljen a kis erőforrásigény..lassan már ezért kell brutál gép, nem a normális játékok miatt
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Nálam az új(11.3) adobe flash kb 6-7 percenként leáll... Ezt írja ki: "Az Adobe flash 11.3 r300 működése leállt" Másnál is ezt csinálja? Vajon mi okozhatja ezt?
Firefoxot használok, a jelenlegi legújabb 13.0.1 -es verzió van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest