Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Hat ez az, en is eppen azert telepitettem fel az IE9RC-t mert remenykedtem hogy javulni fognak a fontok megjelenitese. WonderCsabo regebben ajanlott egy frissitest nevezetesen a Windows6.1-KB2454826-x64.msu-t de ez benne volt az IE9RC-ben ill. biztos leszedte telepiteskor mert amikor mar fent volt az IE utanna mar nem engedte hogy telepuljon. Amugy nagyon megharagudtam az IE-re, mert az Elozmenyekben osszeszed mindent amit elotte megnyitottam pl txt filmfajl meg minden amit a sima Explorer megnyitott.
Lehet hogy csak bug de mergesito.(#16611) BullZeye Nem lehet hogy csak az MS oldalan van ez a jelenseg az eredetiseg ellenorzes miatt, mert mas ISO fajlnal nem csinalja, en egy Linux ISO-nal neztem.

(#16608) David89
Rendszergazda joggal telepitetted?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Android játékok topikja
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911