Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
2Pete
csendes tag
Sajna nem sok időm van játszani,a heti játékidőm tisztán kb 15 perc. Majd hétvégén. Ráadásul ez a savegame mizéria is elvette a kedvem. Az előző verzióval 200 valahány napot játszottam (persze ez a játékbeli idő) már András vazzalusa voltam, építgettem a falum, kereskedtem. De elfogytak a banditák, csak hébe-hóba találtam pár csapatot, és azok is futottak előlem mint a nyulak.Ráadásul állandóan a királyt kellett követnem egy magyar-német háború miatt, de egy ostromnál többet nem csináltunk. Szóval boring. Végül jött egy Fallout3 nevű vírus és átkattantam arra... Most láttam hogy megélénkült ez a topic úgyhogy újra elővettem, de nehéz az újrakezdés. Pedig csipem ezt a gamét, de újra el kell kapni a fonalat hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest