Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
2Pete
csendes tag
Sajna nem sok időm van játszani,a heti játékidőm tisztán kb 15 perc. Majd hétvégén. Ráadásul ez a savegame mizéria is elvette a kedvem. Az előző verzióval 200 valahány napot játszottam (persze ez a játékbeli idő) már András vazzalusa voltam, építgettem a falum, kereskedtem. De elfogytak a banditák, csak hébe-hóba találtam pár csapatot, és azok is futottak előlem mint a nyulak.Ráadásul állandóan a királyt kellett követnem egy magyar-német háború miatt, de egy ostromnál többet nem csináltunk. Szóval boring. Végül jött egy Fallout3 nevű vírus és átkattantam arra... Most láttam hogy megélénkült ez a topic úgyhogy újra elővettem, de nehéz az újrakezdés. Pedig csipem ezt a gamét, de újra el kell kapni a fonalat hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S25+ 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC - i5 10400F / 16GB DDR4 / GTX 1050 Ti / SSD+HDD / Garancia - Beszámítás!
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest