Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Én 100K-ért használt piacon keresnék a premium márkák között. Tavaly ezt sikerült vennie tesómnak kepesmotor.hu -ról 100k-ért, kb ha egy hetet volt használva akkor sokat mondok. Shoei Gt-Air beépített nepszemüveges. + sisakzsák + 2 db pinlock + 1 üvegcse ápoló folyadék + shoei matricák + gyári doboz

-
zgospel
őstag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Szerintem ruházz be a sisak mellé egy alpine füldugóra, mert hosszútávon bármennyire is csendesnek reklámozzák az adott sisakot, valszeg kevés lesz.
Nekem anno az AGV K5-öt úgy tolták az arcomba hogy milyen csendes, azt közben 10-15 perc sima országút után hülyét kapok a szélzajtól. Füldugó nélkül ki se megyek a városból. Mondjuk az is igaz hogy nincs szélvédelem a motoromon. -
-Mosquito-
őstag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Euromotor, Fokt most vannak akcióik. Shark, Nolan, Schubert. Vagy megvárod a Bp.i motorkiallítás vagy ha tudod a méretet akkor rendelj onnan ahol a sokat használt N104-et vetted.
Neked az N87-et mondanám, pinlock, napszemcsi, nagy látószögű plexi, árban sem vészes. (Múlt héten adtam el az N86-ot, sikerült beletenni kb 500km-t. Helyette vettem egy új N104 Absulutot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Neked az N87-et mondanám, pinlock, napszemcsi, nagy látószögű plexi, árban sem vészes. (Múlt héten adtam el az N86-ot, sikerült beletenni kb 500km-t. Helyette vettem egy új N104 Absulutot.)