Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• neutron23

csendes tag

válasz Geresics #143318 üzenetére

Geresics: Nem kell feltétlenül szélsőségekben gondolkozni. 115kommentet visszaolvasni még érdekfeszítő témában is marha fárasztó, nem hogy akkor mikor az ember a hülyeséget lapozgatja. Nem kell visszaolvasni, néha nézz fel, hátha olyan téma van amihez szívesen csatlakozol, ha nem akkor bezár és ennyi :) Kölykök az elsők

palfitom: Nekem csak a kesztyűm Sixgear, de nekem nagyon bejön. Az első egy hónap az kínkeserves volt, de szépen a felvette a kezem formáját és a legkényelmesebb kesztyűm. 4éve nyúzom, egy cérna sem fáradt el.

Hideg/meleg: 14éve motorozok, ez első 5évben megvoltak a bukták, szerencsére mindig volt rajtam védőfelszerelés, úgyhogy mindent megúsztam. Városi rohangáláshoz robogózok és egyre inkább nincs kedvem beöltözni, megmondom őszintén. Ez azért is van, mert a meleget is egyre nehezebben viselem. A hideget mindig jobban bírtam.
    Azért az sem mindegy, hogy milyen 20fokról beszélünk. A nyári reggeli 18-20fok az nekem simán pólós, az első tavaszi 20fokok meg még bőven kabátos :)
    Nyáron nagymotorra nekem aláöltöző+protektoring, cordura gatya. (szeretnék én is majd farmert).
    Robogóra amihez kedvem van, de sajnos már egyre inkább nem veszek fel semmit :D sisak+kesztyű. Persze ahogy jön a lehűlés robogóra is teljesen beöltözöm, de a nyarat nem bírom.

Közlekedés: Elég visszafogott vagyok forgalomban. Ha betartom a sebességhatárokat, és szinte autós tempóval megyek, akkor a PCX 1.8-at eszik százon és 2-3perccel vagyok csak lassabb egy úton :DDD

Új hozzászólás Aktív témák