Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
R1. Kepen csunya, eloben bejovos.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28191 üzenetére
fudejóvagy
teccik a military-s krosszkormányod -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28189 üzenetére
én sem gondolkodnék melyiket vegyem sztem... RSV4-et
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #28191 üzenetére
nóproblémó
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr #28189 üzenetére
Nekem inkább ez kéne: [link]
-
Topiccsendőr
addikt
Nagyerekek akkor ezt kellene mostantól hozni
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #28188 üzenetére
telleg, 1:51,467-el Michal Filla.
-
[lAyCsI]
addikt
Ez deszép:
[link] -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #28167 üzenetére
állatok
ezek nem sajnálják a vasat. [link]
Ilyen műsor kellene itthon is. Top gear motort is tesztel?lehet, hogy a dorna bejelentette a meghirdetés után, hogy ki is látogatna
egyébként utána elvitte Bocskort, barátnőjét, meg még egy picsát a saját gyakorló CBR1000RR-jével 3-3 körre. mocskok, miért nem engem vitt el -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #28167 üzenetére
Mondta rádióban (sláger) Talma, hogy a Dorna miatt nem mehetett teljes köröket, mert megvágták volna a csapatot tesztelés miatt
de akkor is elég keveset ment vele.
Mondta, hogy volt egy mért köre összesen (de hogy azt nemtom, ha nem mehetett körbe), akkor 1:50-et mentés bevallása szerint kb. 1:40-et tudna menni ezzel a motorral.
az 1:50 is pálya rekord motorral.
megy az a motor.
állakat vissza lehet rakniVasárnap Eger-Gyöngyös? Mondjatok már jó utakat arra felé.
-
Integra
titán
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #28155 üzenetére
csinalhatjuk ugy is h elotte/utana ring
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28158 üzenetére
Nortonék vágják a KVrészer eszenciát -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #28155 üzenetére
követünk mester
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
#25954560 #28151 üzenetére
én ma reggel nyomultam egyet muszájból,
lejárt a műszaki vizsgám...
amikor felkeltem még szakadt...
egyik körforgalomból kifelé jövet kigyorsnál drifteltem vele
egy jóízűt... na, utána kicsit lájtosabban kezeltem a gáztvasárnap guringa? már jeleztem persunak is...
utána nekem kiesik 2 7vége, szal mindenképp megyek valamit -
törölt tag
denagyacsend
tan nem motoroztok
-
Gaboman
nagyúr
A CBR 600F egy jól kezelhető dinamikus motor,eléggé aprócska nekem,elveszik alattam,főleg a Fazer után tűnt annak.
Teljesítménye magasabb fordulaton jelentkezik 8000től 14000ig keményen tol.
Alsó,középső tartományban kicsikét visszafogott,haver CBF600N lendületesebbnek tűnik alul és középen.
De ezt írták is tesztekben hogy a CBF-et alsó tartományra gyúrták rá.
Futóműve és a fékei kiválóak,összességében nagyon jó motornak tűnik így próba alapján. -
feca81
aktív tag
-
[lAyCsI]
addikt
Új Norton CR
[link] -
ALI_G
veterán
Pénteken megyek Dédestapolcsányba. Mátrát bejárjuk a hétvégén idén is.
Aki gondolja szombaton vagy vasárnap csatlakozhat Eger-Hatvan szakaszra, esetleg meglesz Szlovákia is (innen tudtok adni jó útvonalat? mert tavaly ahol voltunk az fasza, csak szar az útminőség és rövid a durván szerpentines rész -na de az nagyon durva-).
Mit érdemes még ott letolni? Hátha van olyan ahol még nem voltunk. -
Kasza08
őstag
mi meg szombaton gurultunk 27-ed magammal
Szinte csak 125-ösök, R125-ök, CBR125, RS, XT és volt egy RG is
Ezenkívűl volt még egy SV650, és egy ER-5.
Képek.
Felmentünk Dobogókőre, majd át Esztergomra, visszapedig Visegrád és Szentendre. -
TayRol
nagyúr
válasz
Gaboman #28132 üzenetére
en a varpalotai lampa elott jopar kilometert a kocsik mellett mentem, es be kell valljam, maximalis respect az autosoknak, mindenki felrehuzodott, pedig csak 30-cal rotyogtem el mellettuk asszonnyal a hatso polcon. es ez a figyelmesseg volt Martonvasarnal is.
ja, szinten rengeteg motorossal talalkoztam, jo volt. -
Gaboman
nagyúr
Tegnap mi is gurultunk egy jót a Bakonyban,először Litérre ugrottunk be két cimbiért azt onnan goo 8 főút,de a nagy dugó végett lementünk Pétfürdő irányába azt úgy be Palotára,így kikerültük a forgalmat.Fehérvárról irány be a hegyekbe szerpentinezni Zirc irányába.
Jó móka volt,közben kipróbáltam ismerős CBR600F gépét.
Sok motorossal találkoztunk tegnap,8as főúton a Mol kútnál várakoztak velünk együtt jó páran. -
ALI_G
veterán
Na nagy kálvária után végre kiderült, hogy a givi féle csomagtartót 75000 Ft-ért tudná nekem legyártani az ürge rozsdamentes cuccból. Gyári a hondánál 100000 és ebből indult ki. höhöhö.
49.000-ért megrendeltem louis-on keresztül. -
TayRol
nagyúr
válasz
Kasza08 #28121 üzenetére
ciki, de nem.
ma hazafele eszaki-part volt egy kis Bakonnyal meg 8-as uttal es irgalmatlan dugokkal. tobb is volt, Tihanytol 5 km-es sor, Varpalotanal a lampa fogta meg a nepet, Martonvasartol Erdig...
eszmeletlen. nyugdijas-nezelodos-megallos tempoban 5 es fel ora alatt ertunk haza. szetultem a sejhajom.
es rajottem, hogy a tanktaskam 150 felett atvaltozik szarnyas betete, mert a ket magneses fule ugy felhajlott, hogy alig birtam lefogni.mod: ismet egy adminisztracios hiba miatt 2 db. augusztusi Superbike magazint kaptam. valakinek egy bontatlan szam?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #28117 üzenetére
És azt hogy csinálták?
Meg hogy lehet ezt országok között összehasonlítani?boci: én eddig 4-et vettem összesen, 1-et elhagytam, egyet muter használ (unisex napszemcsi powa) és van egy sárga színűm szürkületben való vezetéshez. Ja és volt pofám ÁFÁ-s számlát kérni
mivel védőszemüveg.
-
Picco
addikt
volt bent nalam a kuton Boci forumtars
furcsa ugy latni valakit forumrol eloben egyaltalan nem hasonlit az avatarjara
-
Picco
addikt
ALI: ezt en is lattam, halali
-
ALI_G
veterán
vérpulyka támad motorosra.
-
ALI_G
veterán
2001 és 2005 között folyamatosan, száz százalékkal megnőtt a motorosok által okozott balestek száma Magyarországon. Az elmúlt három évben, ha nem is jelentősen, de csökkent a szám – ennek ellenére a European Transport Safety Council aktuális statisztikája szerint országunk a kontinens harmadik legveszélyesebb országa a motorosokra nézve. A legbiztonságosabb évek óta Norvégia.
forrás: MTI
-
Picco
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz
Boci_83 #28090 üzenetére
Meg is találtam neten:
[link]
7-800 Ft, elég jól zárt így nem fér be semmi a szemedhez. Igazából van hogy már zavaró, mert a szempillám is hozzáérhet, elképzelhető, hogy megszokást igényel, de én ebben úszok, csúszdázok, motorozok meg mindenszóval nekem bevált. SKF-ben amúgy sem árulnak sz@rt.
-
Integra
titán
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Én tegnap közel 600km tekertem le, Balatonfüredig társasággal, aztán meg szólóban, egy Yamaha FZ 750-el. Estére teljesen szétültem az ülepemAz útvonal:
Kaposvár, Siófok, Balatonfüred, Veszprém, Zirc, Kisbér, Komárom, Dorog, Zsámbék, majd az M7-esen haza Kaposvár, de szerencsére csak pozitív tapasztalataim voltak.Szégyen vagy sem Zirc környékén és a Pilisben még nem voltam, és annyira magával ragadott a táj, hogy szinte toltak le az útról. De hát vagy kanyarodok vagy nézelődök...
Az egész napos túra alatt egyetlen parasztal akadtam össze az is a Szántódi Shell kút melletti parkolóban. Simán kivágott elém, és egy másik kocsi elé. A másik faszi még biztatott is hogy ne hagyjam annyiban.
Különben ilyen tapasztalatom régen volt, az út egésze alatt egyetlen türelmetlen agresszív, stb motorossal, autóssal nem futottam össze. Mindenhol csak a kölcsönös tiszteletet, és a figyelmet érzékeltem, még akkor is mikor Balatonendréd környékén a felezővonalon közlekedtünk. Győztem köszönetet integetni a bazinagy BMW-s AUDI-s arcoknak, mikor lehúzódtak hogy elférjünk.
-
Picco
addikt
tegnap megcsinaltuk a kipufogo dobjaimat, hat mit ne mondjak, elegge hangos lett baromisok gyapottal is, lehet h hosszu turakra keszitek bele egy szukitot
a motor nyomatekosabb lett alul, nem olyan veszes mar az egyhengeresekre jellemzo rangatas kis fordulaton
remelem a sündőrök nem fognak basztatni
-
TayRol
nagyúr
5 ora alatt ertem haza tegnap, BP-Zeg. Deli part, megalltunk parszor. Holnap eszakin vissza. 8-ast nem szeretem, de lehet valamikor meglesem, milyen.
Ma bunoztem, rovidnadrag-pooloban mentem le a varosba, kb 10 percre. Kenyelmesebb, mint beoltozni, es fura volt, hogy a nehez borruha nincs rajtam, de azert maradok a borruha kombonal.
Tegnap hazafele jopar motoros megelozott amikor 95-100 korul mentem, es rendszerint szinten lenge oltozetu utasaik voltak.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- OLED monitor topic
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Harman Kardon AVR 151S HDMI USB NET 5.1 házimozi erősítő + gyári táv 5x 75W
- HP HYPERX Cloud III Wireless gaming headset (77Z46AA) VADI ÚJ
- PNY RTX 4080 SUPER 16Gb GDDR6X 2.5 év garanciával eladó
- Samsung SyncMaster 940NW monitor
- REBORN DEVICE Carbon Fiber Case V3 - iPhone 16 Pro MagSafe karbon tok - Új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest