Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Kicsit összetett dolgot szeretnék kérdezni...
Megtetszettek a motorok, illetve úgy az tetszett meg, hogy az ember felül, aztán megy, nem tudom, ez mennyire jellemző a motorokra.
Jövőre leszek 18, lehet hogy beújítanék egyet akkor.
Namost a lényegebbi része:
18>>Ak>>max 250 ccm
anyagilag: max 600k (szülői támogatás+saját pénz kb ennyi lesz addigra)
Mire számíthatok ezért?
Ha jól sejtem, a védőfelszerelést 200körül tudom megúszni, illetve régebben hallottam valami olyanfélét, hogy milyen szomorú trend kis hazánkban, hogy az emberek megveszik a nagy motort, aztán nem költenek védőfelszerelésre. Na én nem akarom kitörni a nyakam, szóval költenék.
Alapvetően dögös motort szeretnék. (naked bikeok jönnek be...suzuki banditokat nézegettem, de semmilyen gyártónak nem ismerem semmilyen típusát, szóval ezigy még ködös.)
Bringára ugye 400 körül maradna, használtan amiket néztem '93as 250ccmes gépek szoktak lenni amik tetszenek is(külsőre!)Ugye ennyi idős motorokban jellemzően 80ezer körüli km szokott lenni.
Egy motoron mire kell költeni, mi öregszik el, stb.? Olvastam az első hsz-t, de ezmég nagyon távoli nekem. Igazából az érdekelne, hogy érdemes-e ennyivel belevágni a dologba, ha nem, akkor mennyitől érdemes, illetve nyilván nem ártana kicsit konkrétabban tudnom, mit akarok.
Egy(idős) motor éves fenntartása kb milyen költségekkel jár? Hazárdjáték használt motort venni? Újonnan mit lehet venni a fent említett keretből?
Igazából csak egy érzés fogott meg, illetve az az érzés ami azt hiszem, hogy ottvan a motorok körül, amivel kezdtem: a szabadság. Nyilván nem akarok semmibe belevágni hirtelen felindulásból, de tényleg fogalmam sincs hol kezdjem. Tényleg kínainak érzem úgy az egészet, nem tudom tudnátok-e ajánlani valamilyen netes irodalmat a témakörben(azt sem tudom, milyen témakörben
szval értitek...)
Az is jó lenne ha így elsőre csak rákérdeznétek néhány dologra, tapasztalt vén rókák szoktak tudni okosakat kérdezni....Köszi minden választ!

Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szval értitek...)