Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
motodefy
tag
válasz
Black Phone #41695 üzenetére
hasonlót meg hogy elég pixeles nehezen rajzolódik ki :S
-
motodefy
tag
válasz
Black Phone #41693 üzenetére
használ és jónak tűnik
valami nem oké elég lassúnak tűnik ez az új változat somi :/ lehet csak nekem tűnt fel de az ics animációkat se látom már
-
Black Phone
senior tag
lgcamera alkalmazást használ valaki?
(#41689) somi52 : tökéletes most már benne minden,köszi
-
VMatteo
őstag
gyök kettővel töltöm, nem baj, túlélés törvényeit nézek majd
-
VMatteo
őstag
sokára lesz kész a feltöltés?
-
törölt tag
Nah beadtam ma a defyt a tréhez. Kiváncsi leszek hogy a kamerát is cserélik-e
-
VMatteo
őstag
válasz
Nandivagyok #41636 üzenetére
ezzel bármelyik rommal elérhető a hangerő gombbal történő zeneváltás?
-
105kacsa
őstag
válasz
neurologic #41668 üzenetére
Nekem a defy +++ 6 napja van fent,eleinte igen felzabálta a memóriát de az utóbbi 2 napban beállt kevesebbet eszik.
-
neurologic
csendes tag
válasz
105kacsa #41667 üzenetére
No jól van akkor... Nem igazán követtem ezt a fórumot, én múlt héten botlottam a ROM-ba xda-n meg nem láttam linkelve. Mindenesetre várom az új verziót belőle mert eddig jobbat még nem láttam
ez a defy+++ van olyan gyors mint a FEB? azt olvastam, hogy a full HWA megeszi a memóriát... legalábbis a korábbi verziók -
105kacsa
őstag
válasz
neurologic #41659 üzenetére
Ezt elsőként én linkeltem, nálam 06.24 óta van fent.A Fast Edition BLACK ☆ - [04/06] volt fent előtte.A leggyorsabb és legjobb cm9, nincs benne a hwa (hamarosan)A Defy + fórum 11048 hozzászólás alapján kell felrakni. Most a defy +++ van fent amit a németek raktak össze ez hwa-s.Hasonló a FEB 1.2 -hez.
-
kymco
veterán
Ígértem a play linkjét: [link]
-
csicsaaa
tag
Somi ROM-jában található HD widget-et honnan tudom leszedni vagy kiszedni a ROM-ból!
Átraknám a Somi féle Mokeeos-ba!
Az időjárás véget kellene, nagyon megtetszett! -
Hafy75
aktív tag
válasz
neurologic #41659 üzenetére
Már túl vagyunk rajta, de azért köszi
-
neurologic
csendes tag
Nem olvastam végig az egész fórumot, de ha esetleg ezt nem ismeritek:
http://www.grupoandroid.com/topic/47905-ics-404-cm9-%E2%98%86-fast-edition-black-v12-%E2%98%86-2306/
Nincs még benne full HWA, elvileg a következő verzióba kerül bele, viszont ennél gyorsabb cm9 alapú rom-mal még nem volt dolgom... illetve unlock is van bele intergrálva
(ezt egyenlőre szükség híján nem teszteltem)
Regelni és megköszönni is kell mielőtt látszódnak a linkek, tudom az oldal spanyol de pl. chrome -al igazán könnyen megoldható a dolog
Ja és mindenképp full wipe szükséges, szóval érdemes egy backup-ot készíteni mindenekelőtt.
Sok sikert minden vállalkozó szelleműnek -
Black Phone
senior tag
Használja valaki a lgcamera alkalmazást? Mert nekem olyan csinál, ha fo5tózok vele és vissza nézem a galériában akkor a régen letörölt képet hozza be, amikor egy kicsit ránagyitok megjelenek amit csináltam
-
VMatteo
őstag
Hajajj, a somi-mokeeos-v1.10.396-defy-release nagyon zabálja az akksit! 8 és fél óra alatt 8% nem piszkáltam még CPU-t és repülő üzemmód sem volt. Ja a Youtube meg nem hajlandó videót lejátszani, hibát ír ki. eddig jó volt
Wipe cache törlés?
-
Hafy75
aktív tag
válasz
Black Phone #41650 üzenetére
Nálam működik a Home egyszeri és hosszan nyomva is, a kereső csak hosszan nyomva.
Az aksi jelen jó lenne pedig.. -
Black Phone
senior tag
2x wipe törlés és a gombok is működnek, már csak akku % os kiirása kéne
-
Black Phone
senior tag
Mukit kipróbáltam, aksi jelen nem lehet változtatni. Home és a kereső gombok nem működnek, ettől eltekintve használható
-
kano
nagyúr
válasz
motodefy #41638 üzenetére
"Android 4.1.1 Jellybean for Defy and Defy+ "
Mondjuk nyilván bayeresekre csak.Viszont tegnap feltettem a Epsilon CM9 07.11-i romját és nagy meglepetésemre egész jól használható. Az akksival is meglepően barátságos: 7-8 óra repülőben használt 3%-ot, készenléttel és aktív használattal még nincs tapasztalatom.
-
balu807
csendes tag
CM10 defy+:
Works
SB,WIFI,BT,many more
Not works
aseband,camera,not you can play videos recorded by cm9
STATUSot to use to dealy rom
-
teo77
őstag
Innen talán gyorsabban lejön Somi új Mokkee-ja: somi-mokeeos-v1.10.397-defy-release
-
motodefy
tag
nem lazsálnak a fiuk már ki is adták a JB-t defy+ra
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz
spider1111 #41635 üzenetére
Ez a verzió bármilyen romra felpakolható, remélem ebben már benne van a kívánt funkció, nem próbáltam ki.
-
spider1111
csendes tag
válasz
Nandivagyok #41627 üzenetére
köszi a segitséget, de most kezdem itt a dolgokat, ha megmondanád melyik az a lejátszó pontosan, megköszönném!
-
totya73
csendes tag
nekem is simán jön a minus
-
motodefy
tag
válasz
Black Phone #41632 üzenetére
nekem mellesleg a 9gag se jön be ugyanígy bedobja az írásokat fehér alappal :/
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
Black Phone #41629 üzenetére
Nekem simán jön le.
-
somi52
őstag
válasz
Black Phone #41629 üzenetére
most szedtem le jo a zip bemásoltam a mkarira telepitettem hiba nélkül
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz
spider1111 #41624 üzenetére
Tedd fel a miui zenelejátszóját, abban be lehet állítani egy mérethatárt, ami alatt kiszűri a zenefájlokat. Gondolom a navi hangok kb-os méretűek, nem több megásak.
-
R19
senior tag
Az alsó ledek fényerejét milyen trükkel lehet csökkenteni?
A build.prop fájlban van erre lehetőség?
Tudom, hogy a CM7.2-ben ez a menüből állítható, de most nem ez van a Defyn. -
spider1111
csendes tag
Tudna valaki segiteni, mert nagyon nem oldódott meg ez a zenelejátszós dolog... a navi hangok mindig benn vannak, hiába a .nomedia fileok. mi lehet a probléma? pls
-
Canis rufus
tag
Valami nemkóser.
üzenet: E: Cant open /sdcard/romok/somi-mokeeos-v1.10.397-defy-release.zip (bad)
Installation aborted.
Tipp? Ez rögtön az elején. Elsőnek azt hittem a felmásolással volt gond de azóta újra felmásoltam is ugyan ez van
-
somi52
őstag
somi-mokeeos-v1.10.397-defy-release
[link] -
Hafy75
aktív tag
válasz
Canis rufus #41615 üzenetére
+1
-
Canis rufus
tag
Somi érj már haza, várjuk a romot
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lehet, hogy itt a legutolsó (RomUpdater.208-ics.apk) mire való?
Egyik nightly a másikra mehet? Múltkor miután frissebbet ráraktam, sokszor újraindult a teló (pedig csináltam wipe-ot), ezért inkább újraraktam mentésből az előzőt. -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
Kaptam a sima Defy-hez egy Defy+ aksit,szerintetek milyen eséllyel indulok a használatát illetően,lehet normálisan üzemeltetni vele a sima Defy-t?
Köszönöm a válaszokat.
-
kymco
veterán
válasz
Nandivagyok #41459 üzenetére
Jó ez az új wajk 4-es
-
Z0C!
őstag
válasz
spider1111 #41604 üzenetére
.nomedia kiterjesztésű fájl a nemkívánatos mappákba
-
spider1111
csendes tag
Heló mindenkinek! Friss Defy tulaj vagyok, de lenne egy kis gondom, a gyári zenelejátszó sajnos a navigáció hangjait is használja. nem lehet megoldani hogy csak egy adott mappában keresse a zenéket ne az egész mem. karin? a segítségeteket előre is köszönöm!
-
errrtu
aktív tag
válasz
polcsa #41593 üzenetére
Mint lehetőséget mindenképp talonba teszem és ha nem érkezik más 5let akkor kipróbálom annak ellenére, hogy nem szeretném piszkálni ezeket a beállításokat.
Köszönöm a fáradozásodat.
Az az igazság, hogy én valami szenzorral kapcsolatos dologra gyanakodtam amiben megerősítést vártam.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest