Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Aktív témák
-
lipike008
csendes tag
Sokkal gyorsabb, folyamatosabb minden ugyanazon a frekin. Játékokban (Asphalt5, Angry Birds/Pigs, Jetpack Joyride, Fruit Ninja) érzésre gyorsabb, de nem mértem sosem. A hátránya az, hogy sokat fogyaszt, meg 1-2 beakadás még előfordul - ezt egyébként a memóriaürítés okozza Quarx szerint, szóval azt érdemes kikapcsolni.
-
sinkoneri
tag
Na igen ez volt a második gondolatom
Mostanában jöttek a hírek hogy a kamerát távolról aktiválják persze csak akkor mikor a gyorsulás szenzor aktivitást jelez. Lehetne a telók kameráján egy mechanikai kis retesz ami lehetetlenné teszi az ilyen távoli kiváncsiskodást és nem mellesleg a lencsét is védi. Pár régi telón még volt ilyen most valahogy senki nem csinál ilyet pedig egy strapatelefonnál pont el tudnám képzelni. -
Halo
senior tag
+1
Eleddig nálam is rendben minden. Több lett a szabad ram is: olyan 160-200 körül saccolom, nálam kevesebb, a SwiftKey lezabál 36mbot eleve...
Néha eldobja a billentyűzet beállításoknál a SwiftKeyt.
SMS hangnál meg van úgy, bizonyos emberektől más-más hangjelzés érkezik.
Ezek eddig az apróságok, lehet full wipepal nem ez lenne a helyzet. -
Black Phone
senior tag
Nem mert nem sokan használnak 2.2 rendszert :-)
A DroidKungFu azonban nem bíz semmit a véletlenre, és megpróbál root jogosultságot szerezni. Ezt az Android 2.2 esetében tudja megtenni, amelyben egy sérülékenységet igyekszik kihasználni. Mivel ezt a biztonsági rést az Android 2.3 már nem tartalmazza, ezért ez esetben szerencsére nem képes a teljes funkcionalitását biztosítani. Továbbá meg kell említeni, hogy a trójai kódja egy programozási hibát is tartalmaz, aminek következtében esetenként összeomolhat az alkalmazás.
-
hodostamas
addikt
Szerintem ma én is kipróbálom, cm10ből kiindulva ez is jó lehet már
-
-
kymco
veterán
Én a 2.7.7 HWA-t tettem fel. Eddig tetszik. A korábbi wiui4 nem jött be, lassú, a billentyűzetkezelése szörnyű volt, a market/play folyamatosan leállt (a legújabbal is).
A mostaninál egy kisebb hiba után gyönyörűen futott mind ezidáig. A kisebb hiba pedig marketes volt, fel kellett tennem manuálisan egy frissebb marketet, mert a rom-ban levő egy idő után teljesen megadta magát (fc).
Ez most tetszik. Chrome-t még nem próbáltam, látszólag nem fogyaszt többet, mint a gb-s wiui, minden korábban telepített alkalmazásom fut ezen is.Szerintem megállapodok ennél a rom-nál. Köszönet wajknak
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem a router szarakodik vmiert, de 3 is
Szal a cm9 az majd' mindig jo, neha kicsit tovabb tart a csati, de ritka ez...
A router meg ha szarakodik, vadi uj 2db tp link, akkor meg 1 megas sincs a net (telon es gepen is rossz, lassu)
De az okra nem jovok ra, nem lehet vadi uj router rossz... de ez mas topikba lenne valo...
-
kanyazsombor
tag
No én is találtam hibát WR1.4ben
A notif power widgetbe kiraktam a lockscreen kapcsolót. Ezzel tudom kapcsolgatni, hogy legyen lockscreen, vagy rögtön a home screen fogadjon power gomb után.
Pár kapcsolásig még jól működik, de utána már hiába kapcsolom ki, be, a lockscreen már nem jön elő többet, hanem rögtön a home. Újraindítás gyógyítja. Ez megvolt 1.3ban is.
Megnézitek nyulasok, hogy nálatok ez milyen?Nataniel:
Már este van -
kanyazsombor
tag
Nem semmi a kitartásod ember
pontosabban Bélám
Te nagyon akarod azt a nyulat, de úgy látszik az nem akar tégedvagyis a Defyd.
Próbáltad a Pikachura a nyulat??? Többeknek segített.Ghostdog77:
Ha barátságban vagy az angollal, akkor Wajk xda topicjában olvasgass. Mintha lett volna ilyesféle eset. Okosabbat én nem tudok mondani. -
kanyazsombor
tag
Bélám: elkeserítelek. gps ok. Igaz wajk gps.conf -ját tettem bele. De az eredetivel is jó.
Crondore:
Nálam nem volt hiba. Minden jól működik. Én is seavel ágyaztam a nyúlnak.
Csekkold az install zip md5 sumját, hátha sérült. Nem piszkáltad a zipet?
Tiszta telepítés volt Szabof1 leírása alapján? -
domerator
veterán
Bocsi, de most egyelőre a domiui reloaded romot használom és egy darabig nem is térek vissza a mokee-ra... imádom azt a mokee romot de csak a 120225-ig... az utána következők elmentek az ics színvilága felé és az nekem nagyon nem jön be.
A domiui reloaded nálam kifogástalanul teljesít, 1GHz-en 2000 feletti quadrantot csinált... nem mintha ez lenne a lényeg, sőt... inkább az, hogy sallangmentes, tiszta, gyors rom, amire én teszek fel azt, amit akarok.
Az aláírásomban pedig elég hülyén hangzik a "nyári rom", de halál komolyan gondolom... ahogy egyre nagyobb lesz a nappali fény, egyre rosszabbul látható (legalábbis nekem) a fekete alap - fehér karakter kombináció... ezért akartam visszatérni miuira, mert az fehér.
Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest