Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Gee-Bee
tag
Nekünk is volt ilyen, de ott egybe volt a csavaró a szűrővel. Én akkor mostam még egyet, orrán száján jött a víz, de legalább egy kicsit felmelegedett és úgy már ki lehetett szedni. Másik megoldás, hogy a beszorult csapot hűtöd jéggel, vagy letöltesz egy új firmware-t.
-Lehet még bele menetet fúrni és behajtani egy fordított menetes csavart, és kulccsal kitekerni,
-befogni a mosógépet egy kellő méretű esztergapadba és felfúrni az egészet (bár akkor le kell gyárts egy új dugót)
-ráragasztani valamilyen fogantyút és azzal letekerni
vagy hívni a szervizt. -
Szalma
őstag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
(Tipp: ha legközelebb összerakod, kend be savmentes vazelinnel vagy fújd le vmilyen szilikonos műanyagápolóval a menetet (tömítést is!) becsavarás előtt... Legközelebb jobb lesz.)
Szeretettel:
Szalma -
atus
senior tag
Itt lakom a közelben, és van nálam flex is meg dekopír is. Ha kell elmehetek a műhelybe plazmavágóért is. Egykettőre kiszabadítjuk azt a rakoncátlan alkatrészt! :DDD;]
-
tomcs
őstag
..off
en meg kitakaritottam a viccrovatban is lat6o porszivomat. szetszedtem, kimostam, megszaritottam, osszeraktam. remel7oleg mukodik. viszont kene hozza papirporzsak csomag porszurovel. nelkule vagy 5 helyen talaltam de amikor vettuk vettunk hozza 1 zsakcsomagot es abban voltak szurok meg bevittem a zacsit a metro aruhazba (mintanak) es az arellenorzo jol ismerte fel a vonalkodjat. de akkor miert nem le7 kapni?
ha valaki latna valahol annak mindenesetre orulnek :) nile 7l-102, megtekintheto a viccrovat 2 topikban :) -
twollah
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #26 üzenetére
Ma nagyon agresszív vagy.
Próbáltad már levezetni a feszültséget valamivel? -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
Dalai Láma #20 üzenetére
Sztem egy kisebb moddolással megoldható lenne, hogy kiszedd!
Éljen a LáncfűrészMod!!! ;] -
_Volkovy_
nagyúr
10 testedzőből 9 a Zanussit ajánlja ;]
-
HiperG
addikt
LoOoOoL ilyen topicot se láttam még ;]
-
twollah
nagyúr
válasz
Dalai Láma #20 üzenetére
Szerintem ráncigáld ki nyugodtan, gondolom a szervízben sem csinálják másképp.
-
Dalai Láma
őstag
A baj ott kezdődik, hogy a szűrő rácsait nem is látom. Ez egy henger ,aminek csak az elejét, aza egy kör alakú műanyagot látok. Ezen van egy kis kitüremkedés középen, amit meg lehet fogni fogóval. Ezt elkezdtem húzni fogóval. Meg sem moccant. Most vagy teljes erőből húzom, vagy más módszerhez folyamodok. Ha erősen húzom, akkor félő, hogy a műanyag a kezemben marad fogóval együtt.
Mert azt tudjuk, hogy az eszközök legjobban igénybevételnek kitett pontjait csinálják a legszarabb anyagból. Hogy a kedves júzer minél előbb tönkretegye, és vehessen újat. -
twollah
nagyúr
válasz
Dalai Láma #15 üzenetére
Keress egy vékony henger alakú fogót.
Dugd be a szűrő rácsai között, és ha tudod óvatosan húzd ki a szűrőt. -
Shim
őstag
válasz
Dalai Láma #15 üzenetére
Csípőfogó?
-
Dalai Láma
őstag
Sikerült letekerni a kupakot. De ez csak egy kupak, és nem jön ki vele együtt a szűrő. Az ott marad bent. Valkószínűleg az oda nagyon be lehet szorulva. na arra adjatok ötletet, hogy azt miként szedhetem ki! Elméletileg kupakkal együtt kéne kijönnie, nem? De ez bent marad! Segítsetek!
-
Dalai Láma
őstag
Hmm. Volt már ugyanitt mosógép topic is. Szóval szerintem ennek itt a helye. Szoftvernek mégsme mondanám a mosógépet. És a PC-hez hasonlóan a mosógépen is futnak programok.
-
Shim
őstag
Dehogynem. Mint tudjuk az újabb mosogépek igenis szgép vezéreltek, ha el sem érik a 486dx szintet.
Különben is, ha volt már bicaj topik ez mé nem jó? -
twollah
nagyúr
Nem lehetet volna ezt a Fáradt gőzben megnyitni?
Még köszönő viszonyban sincs a számítógéppel ez a topic! -
lordkevin
csendes tag
A nagyfejű fogó a legjobb megoldás.
Nekem is bevált. -
Papa-Georgo
senior tag
Ezért jó a régi Hajdu mosógép. Márvagy 15 éve müxik, ha gond van 3 csavar és kész. Alkatrész utánpótlás pedig biztosított.
-
Shim
őstag
válasz
Dalai Láma #4 üzenetére
Attól ragad be, h ugyanazzal a csípőfogóval tekerem vissza :)
-
biker
nagyúr
válasz
Dalai Láma #4 üzenetére
vízkő
mosószer maradék
szöszök -
biker
nagyúr
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
ki kell jönnie, de ku.. szoros is tud lenni, inkább csuklógörcstől félek ilyenkor, kitekert alsó pozícióban.
-
Shim
őstag
válasz
Dalai Láma #1 üzenetére
Én mindig fogok egy csípőfogót (minél szélesebb a feje annál jobb), azzal elég nagy erőt tudok kifejteni és egyszerűen elforgatom. Még soha nem tört el pedig llandóan be van ragadva. Ha meg eltörik--> zanussi szervíz és vennék egy másikat.
-
Dalai Láma
őstag
A probléma: A Zanussi mosógépünkben van egy szűrő az aljában. egy kis ajtót kell kinyitni, és benne egy fogantyút elfordítani, és ki lehet húzni a szűrőt. A jelen esetben az elforgatás nem lehetséges. Beszorulhatott. És nem akar kijönni. Eltörni nem szeretném. Kinek volt hasonló tapasztalata? Vagy erőlködni kell vele?
A pontos típus: TL 883CV automata felültöltős mosógép. És persze Zanussi.
Tudom, hogy volt már mosógépes tpic, de az első 300 téma átnézése után úgy gondoltam, inkább nyitok egy új témát a problémának.
Kérlek, segítsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest