- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
A baj ott kezdődik, hogy a szűrő rácsait nem is látom. Ez egy henger ,aminek csak az elejét, aza egy kör alakú műanyagot látok. Ezen van egy kis kitüremkedés középen, amit meg lehet fogni fogóval. Ezt elkezdtem húzni fogóval. Meg sem moccant. Most vagy teljes erőből húzom, vagy más módszerhez folyamodok. Ha erősen húzom, akkor félő, hogy a műanyag a kezemben marad fogóval együtt.
Mert azt tudjuk, hogy az eszközök legjobban igénybevételnek kitett pontjait csinálják a legszarabb anyagból. Hogy a kedves júzer minél előbb tönkretegye, és vehessen újat. -
Dalai Láma
őstag
Sikerült letekerni a kupakot. De ez csak egy kupak, és nem jön ki vele együtt a szűrő. Az ott marad bent. Valkószínűleg az oda nagyon be lehet szorulva. na arra adjatok ötletet, hogy azt miként szedhetem ki! Elméletileg kupakkal együtt kéne kijönnie, nem? De ez bent marad! Segítsetek!
-
Dalai Láma
őstag
Hmm. Volt már ugyanitt mosógép topic is. Szóval szerintem ennek itt a helye. Szoftvernek mégsme mondanám a mosógépet. És a PC-hez hasonlóan a mosógépen is futnak programok.
-
Dalai Láma
őstag
A probléma: A Zanussi mosógépünkben van egy szűrő az aljában. egy kis ajtót kell kinyitni, és benne egy fogantyút elfordítani, és ki lehet húzni a szűrőt. A jelen esetben az elforgatás nem lehetséges. Beszorulhatott. És nem akar kijönni. Eltörni nem szeretném. Kinek volt hasonló tapasztalata? Vagy erőlködni kell vele?
A pontos típus: TL 883CV automata felültöltős mosógép. És persze Zanussi.
Tudom, hogy volt már mosógépes tpic, de az első 300 téma átnézése után úgy gondoltam, inkább nyitok egy új témát a problémának.
Kérlek, segítsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest