- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Philips LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
btz
addikt
Gondok vannak most a Telekom hálózatán külföldi (főleg nyugati) irányban, a Google DNS nem okoz problémát, sőt ajánlott a használata, de most úgy nézem nem orvosolja a problémát az sem. Proxy server használata megoldja a dolgot. El tudtam érni vele nekem fontos külföldi oldalakat, szervereket.
-
-
Pityu31
újonc
Felhívtam őket tegnap. Ahol lakom már rá lehet csatlakozni a hálózatra.. Megkérdeztem hol áll az előszerződéses dolog ha már beszélünk...
Nem tudta megmondani a nő, műszakist nem ért el.
Mára igért visszahívást.. Kíváncsi leszek megtörténik-e..
Ha nem bemegyek személyesen.
Csak tudnám mi tart ilyen sokáig ha minden feltétel adott a bekötéshez.. -
-
Infomaker
tag
szuleim laknak itt monoron, nekik lesz, 30mega net, csaladi plusz hd csomag.
Egyebkent ha rakerestek cim szerint a telekom oldalon mondjuk egy vasuton tuli monori cimre, (aradi, volgy, halas, posa lajos utca, stb) akkor mar "kizoldulnek" a csomagok tehat rendelheto.
pontosan ettol a kizoldulestol fugg hogy valojaban rendelheto e es kotheto e a net.
nem neztem a masodik es harmadik utem cimeit hogy ott mi a helyzet, de nekem a rendszerbol nyomtatott szerzodesem van es a rendszerben valaszthattam bekotesi idopontot es en vagyok az elso akinek sikerult megrendelni mert kb 1 napja "zoldult" ki a cimunk a webshopon.nezzetek meg a sajat cimeiteket is, vagy ha vasuton tuli ismeros kotne akkor szoljatok hogy nezze meg es irany a tpont, bar innentol kezdve siman rendelhet a webshopon is, vagy a telefonos ugyfelszolgalaton is.
-
Samott
addikt
Nalunk (Ullon) eloszor a T jott be es igencsak akcios arakat kaptunk. Amikor megjott a digi azzal mar ok se birtak tartani a tempot, de csak a UPC elleneben is jo arakat kinalt a T. Mar nem emlekszem a pontos osszegre de telefon+internet csomagra (kabeltevet nem hoztak csak a sz*ros IPTV-juket kinaltak) listaar ~60%-at-ketharmadat kertek.
Szerk: megtalaltam: 3300 volt a 25/5Mbit
-
puma72
tag
Tudtam!
Még egy vérszívó jött a 29-es körzetbe
Majd lesz konkurenciaakkor majd letörik a szarvuk...
Én ráérek ezek meg fel is fordulhatnak tőlem
Csak szomorú, hogy kihasználják az embereket...
Sajnos sokan bedőlnek nekik.
Követik a szakmai etikettet : Még szar van - veréb is akad... -
-
Én is így voltam az Invitel-el, kértem tőlük sokáig egy bizonyos összeállítást, de nem adták, aztán amikor beírtam ide a fórumra, hogy felmondtam, azonnal kerestek privátban és mindjárt tudták volna adni a korábban kért csomagot, ami mellesleg nem volt publikus, olcsóbb volt a honlapon lévő, új előfizetőknek kínált összeállításnál, de ekkor már késő volt, eldöntöttem, hogy váltok. Mondjuk ennyire olcsó ajánlatot nem adtak, -1000Ft lett volna az eltérés a publikus áraktól, internet+telefon csomag esetén.
-
Viszont a 3-4 ezer az pont 2x-3x annyi, mint az 1500, és ha valakinek fontos az anyagi része...
Ezen kívül a T-s netnek is megvannak a hátrányai, mint például, hogy HGW-t kapsz, és ha van saját routered, az nem fog külső, publikus IP címet kapni. Nálam ez pl. elég zavaró lenne...
Én senkit sem akarok lebeszélni a T-ről, nem vagyok UPC ügynök, és T ügynök sem, nekem pont mindegy mit ír alá, csak beszélgetünk, és jeleztem, hogy ennek is megvannak a maga előnyei, még ha itt érthető okokból is, sokan már elvből utálják a UPC ADSL-t!
Azért azt el kell ismerd, hogy <1500Ft nagyon nem rossz ár, én az Invitel-től 6-7000Ft körül kaptam 8M/512K ADSL-t úgy 4 évvel ezelőtt.
-
-
-
"a T-mobile mozgolódik a környéken, de az a baj, hogy ők nem igazán alternatívái az digi árainak"
Ez bizonyosan így van, de ne egy nálatok nem szolgáltató szolgáltató (húú de szépen megfogalmaztam ezt) áraihoz hasonlítsd egy másik, egyelőre csak szintén leendő szolgáltató árait! Viszonyítani mindig ahhoz kellene, ami jelenleg van, tehát a UPC ADSL áraihoz! Azért mondjuk ha azt összeveted a Telekom optika (vagy akár koax) netcsomagok áraival, nem kapsz rossz eredményt szerintem!
-
poli27
veterán
Ebben nem vagyok biztos,mivel inkább feladja a körzetet a UPC sztem az is olcsóbb mintha kiépítenek végig új rendszert mert ezt nem lehet fejleszteni szerintük!Viszont sok sok évig busás hasznot hozott neki!Amikor a Digi kezdte meg az építgetést az se érdekelte őket,kíváncsi vagyok mennyi ember maradt náluk ahol pl elérhető a Digi,max a tvt hagyták ott!
-
kabelmania27
félisten
A mux a multiplex rövidítése, analóg sugárzásnál egy frekvencián egy adást sugároznak digitáloson tömörítéstől függően több adást lehet egy mux frekin továbbítani. 112Mhz az eleje és 546Mhz a vége dtv adás mux frekik szempontjából. Eleje=első freki vége=utolsó freki Discovery a vége felé van, Fish and Hunting pedig az elején.
-
-
-
Én nem tudom, hogy Monoron milyen ügyfélszolgálat van, de ami nálunk van, pontosabban nem nálunk, de hozzánk legközelebb, ott egész biztos semmi ilyen raktárkészlet nincs! Szerződést tudnak kötni, amit továbbítanak a központba, és majd ott intézkednek a szükséges eszköz kiszállításáról! Én mondjuk többször már telefonon, illetőleg interneten is módosítottam az előfizetésemet, emiatt nem megyek sorban állni üfsz-ra! Ott csak azért voltam bent, mert amikor kiküldték a HD-DVR BOX-ot, akkor oda vittem vissza a régi, sima HD BOX-ot! Szépen becsomagoltam a megőrzött, és kíméletesen kibontott eredeti dobozába, ott meg mindjárt leszaggatták róla, megnézték megvan-e minden, csomagolás a kukába, a többit meg "bedobták" a paraván mögé, és ennyi! Hát mondom, jó, hogy én meg így vigyáztam rá!
-
-
kabelmania27
félisten
-
-
kabelmania27
félisten
Azért kérdeztem, mert írtad hogy néha szakadozik a kép, gondolom kettes splitterrel van elosztva a koax. Lég vagy földkábeles a bekötés? Box jelszintjét nézd meg menü 1789 page down többször, utána page down/up gombokkal tudsz lapozni, kilépés page up/fel/back/menü/upc gomb.
-
-
asdf_
veterán
Felhívtam, őket azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy azért van szükség szerződésmódosításra, mert ugye felvásároltak egy csomó kisebb céget (pl: Monornet) és ezeknél különböző szerződés szövegek voltak ezt akarják állítólag egységesíteni.
Es mi lett volna, ha a se fule se farka, se ertelme bullshit helyett ezt irjak a levelben?
-
kiskaktusz
addikt
Nézegettem a környékbeli településeket, ahol jelezték itt a fórumban a digi megjelenését.. Arra a megállapításra jutottam, hogy egy szép átlós vonal-tól (DNY-ÉK) északra megvannak, és attól délre nem. Biztató, hogy Péteriben a ~2200-as lélekszámmal is megjelent a digi, bár ott van egy főút, ami szépen átmegy rajta.
Én attól parázom, hogy hozzánk (Felsőpakony) nem jön a digi, mert zsákfalu/község, azaz nem vezet át rajta főút, hanem külön bekötőúton kell betérni hozzánk. Ráadásul a lakosok száma sem túl nagy: ~3900 fő. A környező rész már vagy meg van a diginek, vagy épp légkábeleznek: Vecsés, Gyál, Üllő. Megjegyzendő, hogy Gyálon pl a gerincútvonal mentén már van, aki szupergyors diginetet használ, de a külső területeken még csak nem is kábeleznek, de várható, ha már a gerinc meg van..
Nem tudom, hogy Ócsa felé, hogy akarnak kijutni, de ha Üllőről, akkor szerintem nem húzzák be hozzánk, de ha Gyálról, akkor bizakodni fogok
-
Infomaker
tag
Én is Monoron lakom, sokat járok a városban, feltűnt volna..
Javaslom, hogy figyeljük a 4es mellett Monor-Üllő között futó villanyoszlopokat, mert szerintem azon tudják a gerincet elhozni, más egyszerű lehetőséget nem látok légkábellel, ugyanis Péteri-Monor között nem láttam villanyoszlopokat, csak Üllő-Monor között a 4es mellett Bp fel menet bal oldalról.
-
misike.83
csendes tag
Itt is csend volt egyszer reggel azt hallom nagy ricsaj van az utcán kinézek erre a Digisek rakják fel az oszlopokra a konzolokat és húzzák át rajta a kábelt.Semmi előjele nem volt állítólag a helyi önkormányzat júniusi újságjában volt benne hogy megegyeztek.És júniusban el is kezdték a munkát. Én kívánom hogy nálatok is mihamarabb elkezdjék a kábelezést.Ezt a kis községet 2 nap alatt bekábelezték.
-
Sutty66
tag
Ja értem! Itt marha jó a medencében a víz, ugyhogy most szarok én is a pingre. Ja mielőtt elfelejteném a medence is a 29-es körzet szerves része. (földrajzilag)
ZSo: Akkor az a brigád lehetett amelyik 1 óra után húzta el a csíkot? Kötöttek valamit vagy csak a drótokat huzogatták még?
-
DuplaZso
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest