- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
-
Samott
addikt
válasz
poli27 #13098 üzenetére
Ha azt mondjak nekik, hogy "koszonom nem erdekel"... es nem elmennek hanem tovabb tukmaljak a szarjukat. Mert latjak hogy idosebb no, talan at lehet verni. Van az egesz telepulesen digi, ki a fene menne at a hulladek szolgaltatasukra? IPTV? Minden tv-hez doboz? El vannak ezek tevedve.
-
mexel
veterán
válasz
poli27 #12997 üzenetére
Igaz. Lebuktam. Ezt az egészet kitaláltam mert ez a hobbim hogy ilyen történeteket találjak ki. Ezért szét is küldtem sok embernek ezeket a leveleket, és nem is a digit és a komjátit hívtam fel hanem a mesemondót és abból kerekítettem egy történetet.
Vajon miért írtam ide be ezt? Talán éppen azért mert nekem is hihetetlen hogy így működjön ez.
A digi a semmire kap sok ügyfelet úgy hogy olyan szolgáltatást adjon ami nincs is a honlapjukon, drágábban mint a normális szolgáltatásuk. Vagy ez csak nekem furcsa?
Ennek ellenére az jön le sokaknak csak hogy dvb-t-n jön az adás komjátinál és nem C-n, a lényeg pedig nem ez.
( én nem monorierdőn lakom de a levelet olvastam, és tudom hogy elég sok előfizető van, de szerintem nagy részüket semmi ilyen nem érdekli "csak ne kelljen többet fizetni" elv alapján döntenek. Na az ilyen ügyfelekkel simán megtehető bármi) -
válasz
poli27 #12787 üzenetére
Kíváncsi leszek rá... Mondjuk én egyelőre elégedett vagyok a DIGI-vel, váltáskor a UPC legjobb ajánlata is sokkal többe került volna, nem beszélve az egyéb tényezőkről, mint kódolt tv adás, kisebb netsebesség, stb. Meglátjuk árazásban hogy alakul majd az ED3.1, na meg sebességben is mit fognak adni. Illetve ha jól tudom amellett már nem lesz (lehet) analóg TV adás sem.
-
válasz
poli27 #12785 üzenetére
De nem fogják, mert ezt is pont az egységesség jegyében csinálták ilyenre amilyenre, hogy itt is ugyanazok a csomagok és szolgáltatások legyenek elérhetők mint máshol. Így amíg más UPC területen nem lesz ED3.1, addig szerintem itt se. Ráadásul ha tippelnem kéne, az új tulajdonos (a Vodafone) nem fog a DOCSIS fejlesztésébe pénzt ölni, ha kinövik ezt a rendszert, akkor optikára fogja cserélni.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
poli27 #11866 üzenetére
Köszi! STB akkor viszont tényleg kell, ha csak digitális jel jön majd.
Digital Bronze 2db STB-vel, 30/3 internet, Nonstop S-re mi lehet a legjobb ajánlat? Gondolom UPC ügyfélmegtartó hívhatott.Telekomnál hasonló előfizetésre milyen árak vannak? Részletekre kattintva, csak visszahívás jött fel.
-
imibogyo
veterán
válasz
poli27 #11799 üzenetére
Mondjuk azt én sem értem, hogy mi a fenét tökölnek ennyit? Apum is csak röhög rajtuk (hivatásos telepítő volt sok éven át, csak épp áramszolgáltatásban).
Most pedig még az oszlopok is rendelkezésükre állnak mégsem haladnak... Én is már április végén jeleztem nektek, hogy látom a T-s szerelőket Örkényen, de még mindig semmi hír, hogy egyáltalán mikortól várhatóak a tényleges bekötések...
-
BBéci
legenda
-
-
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
válasz
poli27 #11028 üzenetére
Most így már belegondolva én sem értem, hogy miért nem az van, vagy is abból igen, hogy az UPC-nek nincs IPTV-je, így valahogy meg kell oldani, hogy a végén a vezetéknek továbbra is koax legyen. Mert a koax hálózatot is lebontják a rézérpárral egyben, azaz a jövőben majd cska egy szál optika megy az oszlopokon az utcában. Viszont attól még, aki mondjuk nem kér TV-t, csak net+telefon, annak tényleg jogos, hogy adhattak volna egy optikai routert, és ennyi.
-
radio100jozs
őstag
válasz
poli27 #10921 üzenetére
Valamikor biztos, de egyenlőre csak az ADSL szolgáltatás lesz megszüntetve jövő év novembertől a 29-es körzetben.
Amúgy valaki hallott már olyanról, hogy optikán másik szolgáltató is nyújt internet szolgáltatást? Mert ADSL esetében főleg a Telekom területén nagyon sok alternatív cég adott ADSL szolgáltatást. A UPC-nél azért nem volt sok, csak a Telekom, meg volt a B-tel. De ez miként működik optikán, mert biztos lehet, ha az UPC meghirdette a nagykerárat.
-
válasz
poli27 #10740 üzenetére
Mert van igény az olcsóbb csomagokra is, aminek egyik lehetséges megoldása például az, ha az összeállítás nem tartalmaz HD adásokat. A TV például nálam is meglehetősen hátul kullog az igényeimet tekintve, épp ezért nem örülnék neki, ha csak amiatt kellene többet fizetnem, mert kötelezően kapom a HD adásokat. Úgysem érdekel, nem használnám ki, nagy többségben a TV nálam csak háttérzajként van használva, mialatt netezek, vagy épp ebéd, vacsora alatt a konyhában. Meglehetősen ritka az az eset, amikor leülök a TV elé és a figyelmem folyamatosan arra irányul, emiatt kár lenne akár 20Ft-al is többet fizetnem havonta, nem még százakkal, ezrekkel. Gold csomagom van, mert vannak adások amik érdekelnek olyan csatornák kínálatából is amik nem elérhetők Bronzban, de HD-ra nincs szükségen, így kifejezetten örülök annak, hogy nem két csomagból választhattam, amikből az egyik semmitmondó, a másik meg tele van olyan dolgokkal, amikre semmi szükségem. Az ideális nyilván az lenne, amiről már sokszor szó volt, hogy egyenként válogatva a csatornákat állíthatnánk össze a csomagjainkat, de ez ugyebár álom marad még egy darabig.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
poli27 #10677 üzenetére
Nem lehet csak adatra előfizetni? Nekem ezt írták.
Adat&NET (akár hang mellé is):
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): n.3690.-Ft
Hanghívás vagy SMS kezdeményezése esetén azonnal beáll a 400+400 nettó forintos kvóta.Valós sebességre 40Mbp/s-t írtak a másik topicban, de még az is bőven jó a UPC-hez képest.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
poli27 #10443 üzenetére
Nem biztos, hogy mindenhol jó az UPC koax hálózata. Tavaly tavasszal Csévharaszton kötöttem be ismét évek után a UPC Digitális boxos csomagjára 2 készülékkel, előtte már 2009-től tányéros TV-m volt. Ha fújt, vagy esett, akkor állandóan szétesett a digitális adás, és az analóg is szemcsésebb lett. A bithibaarány az egekben volt. 2 hónapig rendszeresen járt ki a szerelő az UPC-től, az utcában több helyen cseréltek csatlakozót, mindent mértek keresztbe kasul, és a vége az lett, hogy fizettek a 2 hónapra több mint 15 ezer kötbért, ami több volt, mint a 2 hónap havidíja, és le lett mondva a szolgáltatás, így ismét Sat van azóta is. Valszeg a kábelhálózattal van a gond, ami a földben megy, mert itt az van a mi oldalunkon. Mivel az utca két oldalán külön kábel van, és kérdezgettem a szomszédokat, nem volt olyan UPC előfizető, aki digitális csomagba lenne, így valszeg túl drága lett volna a nagyobb javítást elvégeznie az UPC-nek, maradt úgy ahogy van minden. Gondolom ez meg nem egyedi eset lehet.
-
asdf_
veterán
válasz
poli27 #10345 üzenetére
En arra vagyok -valtozatlanul- kivancsi, hogy a jelenlegi ezereves kabelhalozat, az csak aktiv eszkozileg 650 MHz-es, vagy kabelileg is? En nagy osszegeket mernek tenni ra, hogy 95 kornyeken meg nem olyan kabelt huztak sem az oszlopok kozt, sem oszlop-efi viszonylatban, ami nem konyul le a sav vegen a fenebe, ergo a kabeleket, vagy azoknak egy reszet is ujra kell majd huzniuk. Ha csak annyi lett volna a tortenet, hogy kicserelik a radios cuccot alatta, szerintem mar reg megleptek volna.
-
Nooeca
senior tag
válasz
poli27 #10333 üzenetére
Ismeteljem magam?
Lön szerelő: Képzeld a UPC is fejelszt a körzetben.
Lön én: Hm... Talan akkor az oszlopomat is ti helyezitek le?
Lön szerelő: Igen, ahol eddig föld alatt ment ott kiváltjuk.
Ha ő hazudik én is. Én csak azt mondom amit már hetek óta itt regélek, mert nekem is ezt mondták.
-
BBéci
legenda
válasz
poli27 #10312 üzenetére
Olvastad az alcímet is? Ami szürke hátterű.
"2016 októberétől a több milliárd forintból megvalósuló beruházás keretében 500 Mbit/s átviteli sebességre képes optikai hálózatot építenek ki."Végre, erre várok több éve!
(#10318) TCr
Azok kis lélekszámú települések, ráadásul viszonylag kisebb százalékban igénylik a mostaninál nagyobb adatsebességet. Magától értetődő, hogy Monor az első és onnan haladnak egyre távolabb és a lakosság száma is szempont. -
-
btz
addikt
válasz
poli27 #10239 üzenetére
De az sem mindegy neki hogy 5 emberből 2-t vesz rá 10 ezres szerződésre vagy 5-ből 4-et egy 7 ezresre. Nem feltétlenül a legnagyobb ár a legjobb taktika. Sőt! Mikor az üzletkötő mondja, hogy ilyen olyan kedvezmény ("én elintézek önnek egy jobb ajánlatot, mert megtehetem"), az pezsdítőleg hat egy kételkedő leendő ugyfél gondolataira.
Nálunk is most volt egy üzletkötő (nem internet szolgáltatás terén) és rögtön az volt a kérdése, hogy mennyit fizetünk most, mert ő tud jobbat, mert az ő szolgáltatásuk amúgy is jobb, plusz egy zsák kedvezménnyel jött tehát még a saját "bolti" árszabásuknál is jobb ajánlattal.
Szóval ez a példa is mutatja, hogy nem mindig a legnagyobb árral mennek az értékesítők sem. -
Nooeca
senior tag
válasz
poli27 #10239 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok.
De ha a reális árak a körzetben Spec II (középár) a hálózatfejlesztési projekt keretében, és ez miatt az üzletkötő a nem speciális, listaárakat beszéli rá az előfizetőre, az szerintem kicsit bunkó stílus.
Hiába írom le ezerszer, hogy van hálózatfejlesztési kedvezmény, folyton jelzik hogy hát nekik az üzletkötő drágábban adta... ezért mondtam mindig, ne kedvezményezzünk üzletkötőnél szerződést, ott a feliratkozás.
-
Nooeca
senior tag
-
Nooeca
senior tag
T-nél azt adhatnak az üzletkötők, amik a szorólapon is vannak. Pont ezen vesztem össze jó multkorában egy üzletkötős ismerősömmel, hogy miért hülyití a népet (pontosabban munkatársam), ha sokkal olcsóbban is hozzá lehet jutni... ez nem főállás neki.
Erre fel az volt a válasz, ez plusz kereset, más meg cserébe többet fizet - vagy legalábbis ugyanannyit mint a neten. Neki csak annyi a dolga, hogy azt a szerződést, ami a szorólapon is rajta van, tartsa be, és irassa alá. Olyan szépen bemesélte az idős hölgynek hogy alá is írta, majd másnap felhívta, hogy ez sok, nem is tudja miért mondott igent stb.
Kivétel persze ez alól az, ha a helyi településen van "oroszlán" kedvezmény, vagy "hiéna", vagy valamilyen speciális dolog miatt osztható egyéb speciális kedvezmény. De az nem a hálózatfejlesztési projekt, mert az csak neten és csak feliratkozással érhető el. Ha jól tudom a Facebook csoportból is kikerült két üzletkötő, mert az egyik csak azért volt a csoport tagja, a másik pedig nem hitte el ezt a hálózatfejlesztési kedvezményt, mondván hogy ő nem adhat olcsóbb csomagot, ezáltal lehetetetlen hogy legyen ilyen.
-
Nooeca
senior tag
Azért ezt így szerintem én nem csodálom, mert hát össze-vissza hálózat van a Telekomnál, sokszínű mint a szivárvány. Amit csodálok, hogy kapnak támogatást a kistelepülésekre Pest megyén kivül, ennek alapja az a megállapodás amit saját pénzből kéne finanszirozni, de hát ha ennyire megszorul ott a csap, akkor hogyan lesz itt hálózat önerőből 2018-ig az aminek lennie kéne, ha nem folyamatosan dolgoznak? Számomra ez így vicces, mert maguk alatt ássák a fát.
A Digi az más példa, az már milliószór ki lett taglalva, egy szerződést kötöttek a Telekommal és mégegyet az összes többi szolgáltatóval - kivétel a Digi. Ez pedig azért, mert a Digi nem akart önerőből nagyot lépni, főleg úgy, hogy cserébe kapott volna kistelepülésekre pénzt, Pest megyén kivül, elvégre ahogy ismerjük őket, ha Kistelepülésre mennek már az is csoda. Vagyis az nekik nem öröm hogy 1-2 ezer fős városban kapnak támogatást hálózatra, úgy, hogy elvileg "Epont" építenek - ezt te írtad - és így nincs meg az 500%-ban 1 Gbps-re képes hálózat sem, vagyis legalább fele arányban gpont kéne kitolniuk mucsogaröcsögén is ahol 2000 a lakos.
-
btz
addikt
Ott szerencsére élő kábel van, ahol be akarnánk köttetni, kötődoboz is van, amire a szomszéd rá is van kötve, tehát tényleg csak annyi lenne, hogy felmegy a technikus és lehúzza a házba a kábelt, és már mehetne is. Erre hivatkoznak eszköz hiánnyal. Nem tudom milyen eszköz nem álhat rendelkezésre? Kábel, vagy kábelvágó krimpelő vagy maga a technikus nem ér rá? Persze arről halgatnak, hogy mi az ok, egyszerűen nem és kész, ennyit mondanak, már vagy 3-szor bementünk hivatalukba. Lehet hogy nem kell nekik több ügyfél, van elég.
-
blacika
tag
Van Linksys (Cisco) WRT320N gigabites osztja az észt, alul tplink TL-SG1008D gigabites switch.
Laptoppal direktbe sem mértem 150-nél többet.
Ami aggasztó, hogy bekötés napján egyszer 160, de főleg 150-155.
Tegnapelőtt max 145, de főleg 139-140.
Tegnap max 130, de főleg 100-110.
Ma reggel 130.Szerviz szerint a jelszint tökéletes, még jobb mint Kakucson.
Szerintük a hiba bent lesz nálam. (de akkor is eltűnt menet közben 30 mega, ami egyébként 6000 Ft-os előfizetés!!!, persze az extra csomag, aminek sebessége jön csak 2000 Ft-al olcsóbb, kb.)És hol vagyunk még a 200 megától?
(UPC 10 mega után mondjuk ez is hihetetlen!!!) -
-
-
-
btz
addikt
Én ip biztonsági kamerákat használok, otthoni ftp-t üzemeltetek, nekem például tényező a feltöltés, de úgy vettem észre hogy ez még mindig nem jellemző az átlaguserre, nekik pedig ez alapján mindegy, persze nem mondom hogyha adott lenne a lehetősége rá nem jönne bele a cloudozásba, vagy a topseederkedésbe valamelyik torrent oldalon
-
bigdady
nagyúr
Irtam is. Atlagos email csatolmany maximum ertekeket nezve ki lehet birni azt a par masodpercet ami a hatterben megy. Szoval szerintem nem eri meg valtani berotelre adsl-rol sajnos. Feltoltes az elonye de meg igy is dragabb mint adsl (mar ahol megy a 18-20 mega mint pl nalam)
-
Nooeca
senior tag
Nem kell költöznöm sehova, jön a Telekom optikai hálózattal.
Nem ugyanarról beszélünk egyébként, mert a Telekom már nem húz koaxot, nála úgynevezett "elavult megoldás" következtében van 10 Mbit, míg a UPC frissen fejlesztene Koaxra. Ez a nevetséges, ebbe kötöttem bele. Ilyen eshetőségek mellett nem igazán hiszem hogy megéri fejlesztenie a UPC-nek.
-
dnyl
csendes tag
Ezt hol hallottad? Torrent tökéletesen működik NAT mögött is, csak passzív módban lesz a kliens. Passzív kliens minden probléma nélkül tud kapcsolódni aktív kliensekhez (azok, akiknek publikus ipjük van, megfelelő forwarddal, vagy seed szerverek), így ugyanúgy fog menni a letöltés, mint bárki másnak.
Feltöltés esetén is ugyanez a szituáció. Ha passzívként csatlakozol olyan klienshez, aki aktív, akkor simán tudsz teljes sávval seedelni neki. Nyilván kevesebbet fog passzív módban feltölteni, mint aktívban, de ne jelentsük ki, hogy egyáltalán nem fog működni.
Albiban DIGInet van, szintén NATolt IP-vel (igen, DIGI, NATolt IPvel), mögötte 2 router (tehát összesen 3 NAT) és simán tudok letölteni a teljes sávszéllel.
-
-
Quent1n
senior tag
Ősöregnek ősöreg, ócskának nem mondom, mert mindig megbízhatóan és jól teljesített.
Remélem a szolgáltatós csodával se lesz gond (pláne a WIFI részével).
btz: Kösz a választ, így már világos.
BBéci: Jó neked.
Mi jelenleg 5 ezret a 10-11/0.8-1 ért és telefonba azt mondták a jelenlegi árért tudnak adni még 2 mega letöltés meg FÉL MEGA feltöltést.. Mondtuk, hogy ez így nem lesz jó. A 10mega letöltés se túl jó de az 1 mega feltöltés meg tényleg nonszensz. Egyébként az árat a weblapjukról néztem. Tudom, hogy tesznek egyedi ajánlatokat de most mégis milyen már ez.. Nem azt mondom, hogy nagy igényeim vannak de legalább egy 50/10-est adnának 5k ért azt mondanám az rendben van. Nem kell nekem egyedi ajánlat csak egy normális.
kabelmania27: Elhiszem, hogy megoldható de a fő gond a net sebessége, sajnos nem segít ki ha adnak egy ezres kedvezményt meg még kis "neszesemmi" sebességet.A 18/1.5 is vékony és ugye nekik ez a max amit adni tudnak. Számomra kissé hihetetlen, hogy 2015-ben 1.5 megabit feltöltést tud adni egy szolgáltató maximum kábelen és ezért elkér papíron 12.600 forintot. Nem torrentre kell a feltöltés, weboldalakat raknék fel, képeket, videokat stb. szóval színtisztán munka. Nagyon szerettük volna a DIGI-t de sajnos nem vállalták be és a társasházunkba nem olyan emberek laknak akikkel lehetne erről értelmes eszmecserét folytatni, hogy miért is jó nekik ha offolják a UPC-t. Max ha több fiatal lakó jön 1-2-3 év múlva akkor megérhet egy próbát.
-
cashzoli
aktív tag
Nem én talátam ki, amit fentebb írtam - persze, ezek egyáltalán nem a budapesti pár száz méteres telepítésre vonatkoznak. Ha sűrű, biztos, hogy nem lesz vele gond, valaki fentebb írta nagy nyereségű antennákat - ez is igaz. Amikor én legutoljára kutakodtam (mielőtt megtudtam, hogy lesz optika) Monor nem volt valami jól lefedve (Netkontaktos térkép alapján), ez azóta változhatott, nem tudom. Ez most teljesen szubjektív vélemény, de valahogy csak abban tudok bízni, ami legalább az ajtóig vezetéken jön el.
-
Nooeca
senior tag
Honnan veszed?
Ha jól hallottam a Berotel azt mondta, azért vannak ezek a "csomagok" amik (10-től 120-ig), mert erre van igény, nem többre. Kielégítenek minden vágyat. Persze ez mellett sok hülyeséget is mondtak ha jól tudom, amik ütik egymást.
Jah azt se felejtsük el, Berotelnél úgy néz ki még sincs egyelőre nagyobb csomag mint amik és nem is igényelhetőek jelenleg. Ha jól tudom optikát húztak, mégis azt mondják azért ilyen kicsi a feltöltés mert csak. Nem is lesz az nagyobb.
Szóval lát valaki potenciált a deupgradeben mert elmondhatja hogy amit árul - az nem átlagos.
Az előbbi kérdéseket feltevőnek meg:
- Optikai internet van Monoron (ez ide is tartozik), vagyis a net stabilan tartja magát - normális esetben.
- Válaszidő 1-5 között amennyiben normálisan van összekovácsolva a dolog - persze ugye külföldi szerverre még evidens hogy 30-40 lesz.
- Hoppá tényleg ingyenes 5000 perc erejéig. -
radio100jozs
őstag
Jó, ez már a "professzionális" eszköz kategória, nem az átlagos user. De itt a kábeles UPC net átlövéséről lehet gondolom szó. Meg gondolom az 5 GHz-en van az átlövés, ami eleve kevésbé terhelt, és zavart rádiós átvitel, na meg ott jobban össze lehet fűzni több csatornát is emiatt. A lényeg, hogy igen ilyen eszközök kellenek a megbízhatósághoz, az más kérdés, hogy a Wlan szolgáltatók az előfizetőknél hétköznapi AP/kliens eszközt fognak kihelyezni, kivezetve egy külső antennával a jelet, na azok nem is fognak ilyen sebességet produkálni. (Én is az Ubiquiti eszközöket preferálom, most is ilyent használok kültéri lefedettségre az eszközeimhez.)
-
Rent
senior tag
Gondoltam 2 ev huseg eseten csak bekotnek valami alap keszuleket. (En tudtalan) Utoljara ugy 15 eve volt talan vezetekes telefonom de a vegen le kellett adni egy keszuleket, mert kozoltek, hogy anno adtak egyet. Ez megvaltozott volna? Orulok hogy mosolyt csaltam az arcodra #8625
-
Nooeca
senior tag
Azért mert amit a szolgáltató nem vállal be, arra pályázat lesz.
Kis várások nem éri meg a szolgáltatónak. Viszont ott már ott van, így nem lenne se nagy költség, se nagy bonyodalom mivel minden megvan hogy ott szolgáltathassanak. Ezért értelmetlen erre pályázatot kiírni.
-
Nooeca
senior tag
Te valamit nagyon nem értesz.
A sötétkék jel még mindig 30 Mbps alatti kapcsolat csupán szolgáltatói vállalás van rá, hogy megújul a hely. Ezen térkép szerint sárga pöttyök vannak ott, azaz a szolgáltató nem tervezi kiépíteni azt, így egyedül marad a pályázat.
Csak a világoskék pont jelenti a 30Mbps feletti sebességet. Még mindig az lenne a reális ha a szolgáltató belátná hogy kihagyott 3 utcát, így majd pótolja, saját zsebből, ezért sötétkék pöttyöknek kellene ott lenni, mivelhogy már eleve ott van a szolgáltató a településen. Nincs is vele különösebb gond a kiépítésnél... de nem sárga pöttyök vannak ott ami értelmetlen.
-
Nooeca
senior tag
Ekkora hülyeséget mondani...
Mennyiszer ki lett ez itt beszélve... Inárcson nem kapott engedélyt a Telekom, mert inkább a Berotelnek adták. Mikor megkérdezték miért nincs engedély a Telekomnak, majdnem feljelentés lett rágalmazásért.
Telekomhoz semmi köze. Egyéni csomagok is vannak, 1 GB-os csomag is kérhető.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- DELL T40 EMC Szerver
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest