- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Köszi.
Én is így gondoltam.
De olyan meggyőzően mondta, hogy neki bent van a lakában, és neki csak a kisebbe sebességet tudja.
Igazából maga ellen beszélt. Neki kellett volna mondani, hogy ez csak pírforma, de ettől sokkal jobb a szolgáltatás.
(bár azért nem tetszik, ha a papírra-szerződésben gyengébb adatokat ír egy szolgáltató, mert akkor bármikor mondhatja, hogy akkor most betartom a papírformát)Lenne akkor még egy kérdésem, mert akkor lehet a másik kérdésemre is rossz választ kaptam az üzletkötőtől:
Milyen vastag kábel jön be a házhoz? Egy csőben lehet nálam behozni,és ott max. egy UTP fér el az UPC telefon mellett (az analóg TV miatt valószínű marad a teljes UPC csomag is párhuzamosan, mer csomagban kaptam jó ajánlatot rá).
Nálunk a cégnél az üvegszálas gerint elég vastag, de itt egy helyen elég vékonynak látom, de hát ahhoz túl magasan van, hogy el tudjam dönteni mekkora.
Tehát kb. milyen vastag egy UTP-hez képest?Illetve nem tudtok valami térségi akcióról, vagy esetleg sebességemelésről, stb,, mert pl. egy normális UPC-hez (nem 29-es körzet), vagy DIGI-hez képest nem adja olcsón a T ezt a sebességet?
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest