- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Aktív témák
-
Kobe
veterán
nekem pl NFSU 2 nél volt, ha a gameben feltoltam 1024 re az említett gond jelentkezett
viszont restart megoldja -
Male
nagyúr
Olvassátok már el, hogy mit írt. Nem az a gondja, hogy a kép egy része nem látszik, hanem az, hogy az egérrel görgetni lehet az egész képet -> olyan mintha a kép egy része ki lenne nagyítva a monitorra.
Megoldást sajnos nem tudok adni, nekem is volt ilyen, de egy újraindítás általában megoldotta -> valami drivergond volt (az egyik játékból való kilépéskor csinálta mindig). Próbálkozz VGA drivercserélgetéssel talán az segít, meg állítgasd a felbontást (volt amikor az is elég volt, hogy 1024-ről visszaváltottam 800x600-ra, majd ismét 1024-re, és máris jó volt a kép). -
Petes
tag
na de mit állítsak, sehogy sem jó, egyszerűen nem rakja be a képet akkorába mint amekkora a monitor.
-
Petes
tag
Ma vettem meg az új monitoromat, Samsung 795Mb, a gond az lenne hogy amikor hozzákapcsoltam a géphez és felraktam a felbontást 1024-be a 800x600-ról (a régi monitorom ennyin ment) akkor nem fért el a kép a képernyőn, ha az egeret a kép jobb széléhez vittem akkor ''odébbgörgette'' és csak úgy láthattam a többi eddig nem látható részt. remélem értitek mire gondolok, mi lenne erre a megoldás, feltettem újra a videokártya drivert (Radeon 9600SE) meg a monitor driverét is amit egy cd-n adtak vele.
Várom az ötleteket, előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jogász topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest