- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Kobe
veterán
nekem pl NFSU 2 nél volt, ha a gameben feltoltam 1024 re az említett gond jelentkezett
viszont restart megoldja -
Male
nagyúr
Olvassátok már el, hogy mit írt. Nem az a gondja, hogy a kép egy része nem látszik, hanem az, hogy az egérrel görgetni lehet az egész képet -> olyan mintha a kép egy része ki lenne nagyítva a monitorra.
Megoldást sajnos nem tudok adni, nekem is volt ilyen, de egy újraindítás általában megoldotta -> valami drivergond volt (az egyik játékból való kilépéskor csinálta mindig). Próbálkozz VGA drivercserélgetéssel talán az segít, meg állítgasd a felbontást (volt amikor az is elég volt, hogy 1024-ről visszaváltottam 800x600-ra, majd ismét 1024-re, és máris jó volt a kép). -
Petes
tag
na de mit állítsak, sehogy sem jó, egyszerűen nem rakja be a képet akkorába mint amekkora a monitor.
-
Petes
tag
Ma vettem meg az új monitoromat, Samsung 795Mb, a gond az lenne hogy amikor hozzákapcsoltam a géphez és felraktam a felbontást 1024-be a 800x600-ról (a régi monitorom ennyin ment) akkor nem fért el a kép a képernyőn, ha az egeret a kép jobb széléhez vittem akkor ''odébbgörgette'' és csak úgy láthattam a többi eddig nem látható részt. remélem értitek mire gondolok, mi lenne erre a megoldás, feltettem újra a videokártya drivert (Radeon 9600SE) meg a monitor driverét is amit egy cd-n adtak vele.
Várom az ötleteket, előre is kösz
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest