- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kobe
veterán
nekem pl NFSU 2 nél volt, ha a gameben feltoltam 1024 re az említett gond jelentkezett
viszont restart megoldja -
Male
nagyúr
Olvassátok már el, hogy mit írt. Nem az a gondja, hogy a kép egy része nem látszik, hanem az, hogy az egérrel görgetni lehet az egész képet -> olyan mintha a kép egy része ki lenne nagyítva a monitorra.
Megoldást sajnos nem tudok adni, nekem is volt ilyen, de egy újraindítás általában megoldotta -> valami drivergond volt (az egyik játékból való kilépéskor csinálta mindig). Próbálkozz VGA drivercserélgetéssel talán az segít, meg állítgasd a felbontást (volt amikor az is elég volt, hogy 1024-ről visszaváltottam 800x600-ra, majd ismét 1024-re, és máris jó volt a kép). -
Petes
tag
na de mit állítsak, sehogy sem jó, egyszerűen nem rakja be a képet akkorába mint amekkora a monitor.
-
Petes
tag
Ma vettem meg az új monitoromat, Samsung 795Mb, a gond az lenne hogy amikor hozzákapcsoltam a géphez és felraktam a felbontást 1024-be a 800x600-ról (a régi monitorom ennyin ment) akkor nem fért el a kép a képernyőn, ha az egeret a kép jobb széléhez vittem akkor ''odébbgörgette'' és csak úgy láthattam a többi eddig nem látható részt. remélem értitek mire gondolok, mi lenne erre a megoldás, feltettem újra a videokártya drivert (Radeon 9600SE) meg a monitor driverét is amit egy cd-n adtak vele.
Várom az ötleteket, előre is kösz
Aktív témák
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest