Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Aktív témák
-
Kobe
veterán
nekem pl NFSU 2 nél volt, ha a gameben feltoltam 1024 re az említett gond jelentkezett
viszont restart megoldja -
Male
nagyúr
Olvassátok már el, hogy mit írt. Nem az a gondja, hogy a kép egy része nem látszik, hanem az, hogy az egérrel görgetni lehet az egész képet -> olyan mintha a kép egy része ki lenne nagyítva a monitorra.
Megoldást sajnos nem tudok adni, nekem is volt ilyen, de egy újraindítás általában megoldotta -> valami drivergond volt (az egyik játékból való kilépéskor csinálta mindig). Próbálkozz VGA drivercserélgetéssel talán az segít, meg állítgasd a felbontást (volt amikor az is elég volt, hogy 1024-ről visszaváltottam 800x600-ra, majd ismét 1024-re, és máris jó volt a kép). -
Petes
tag
na de mit állítsak, sehogy sem jó, egyszerűen nem rakja be a képet akkorába mint amekkora a monitor.
-
Petes
tag
Ma vettem meg az új monitoromat, Samsung 795Mb, a gond az lenne hogy amikor hozzákapcsoltam a géphez és felraktam a felbontást 1024-be a 800x600-ról (a régi monitorom ennyin ment) akkor nem fért el a kép a képernyőn, ha az egeret a kép jobb széléhez vittem akkor ''odébbgörgette'' és csak úgy láthattam a többi eddig nem látható részt. remélem értitek mire gondolok, mi lenne erre a megoldás, feltettem újra a videokártya drivert (Radeon 9600SE) meg a monitor driverét is amit egy cd-n adtak vele.
Várom az ötleteket, előre is kösz
Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest