- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Micro Four Thirds
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
Aktív témák
-
cadaver
tag
ihaj, megtalaltam a regi topicot, nem kell ujat csinalni :) es most mar rajottem, olyankor, ha kikapcsolom. szal gep kikapcs, monitor is kikapcs, utana ha bekapcsolom mar megint mindent elallit.
öööö kosz ha segitetek :) -
cadaver
tag
hmph olyan vagy mint launcser :) degauss mar volt de vegulis mindegy, alig latszik, nem zavar annyira. ja, es amugy tobbiek (vagy Emvy :) ) az lehetseges, hogy Linux alatt szebbek a szinek? win alatt olyan csunyacska minden, de multkor enlightenment alatt ugy tunt, hogy sokkal szebb minden. persze lehet, hogy csak a Linux varazsa :D
-
cadaver
tag
udv! azert irtam a cimbe is Emvy-t, mert rola tudom, hogy Belinea 10 30 55-ose van, mint nekem. az a nagy harci helyzet, hogy eleg sokat kell b*szakodnom a monitor beallitassal (parnatorzitas meg miegymas), es megis neha csak ugy magatol visszaallitja az alapbeallitasokat. nem bökök OSD-ben a recall-ra, megis neha visszaall, es akkor tokolodni kell vele fel orat hogy megint jol belojem. szal el lehet valahogy menteni a beallitasokat? (ha nem vesztettem volna el a leirast eskuszom megneznem :) ). ja, es ha mar itt vagyunk, az termeszetes, hogy ha feher hatteret nezek, akkor a kepernyo kozepen mintha foltos lenne? alig lathato, de egy kicsit barnasabb-sotetebb ott a kep.
elore is kosz pá
Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- DJI topic
- iPad topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest