Aktív témák
-
cadaver
tag
udv! azert irtam a cimbe is Emvy-t, mert rola tudom, hogy Belinea 10 30 55-ose van, mint nekem. az a nagy harci helyzet, hogy eleg sokat kell b*szakodnom a monitor beallitassal (parnatorzitas meg miegymas), es megis neha csak ugy magatol visszaallitja az alapbeallitasokat. nem bökök OSD-ben a recall-ra, megis neha visszaall, es akkor tokolodni kell vele fel orat hogy megint jol belojem. szal el lehet valahogy menteni a beallitasokat? (ha nem vesztettem volna el a leirast eskuszom megneznem :) ). ja, es ha mar itt vagyunk, az termeszetes, hogy ha feher hatteret nezek, akkor a kepernyo kozepen mintha foltos lenne? alig lathato, de egy kicsit barnasabb-sotetebb ott a kep.
elore is kosz pá
Aktív témák
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest