Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Én meg inkább a monitorban nem szeretnék turkálni. Amúgy Mission Compleeted, de tényleg kellett volna két pálinka az elején, valamint a forrasztópisztoly sem túl ideális. Nem tudtam sajna szétbontani a régi csatit mert teljesen öntve volt. Rögtönöztem egy ''müszert'' ceruzaelemböl és rossz fejhallgatóból, és egyik végét a vizsgálandó színű kábelre kötöttem, a másikat meg a tüskéknél próbálgattam és a recsegés tájékoztatott, hogy jó helyen keresek
(van multiméterm de lemerült). Ja a ferritet is kibontottam, és némi műanyag burkolat maradék segítségével fixáltam közel a csatihoz. Képminősége nem változott a monitornak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- HP E24m G4 (A+ kategória): 23.8" FHD,USB-C töltés 65W,5MP kam.,2x5W hangszróró,HP garancia 2025.12.1
- LG (40WP95C-W) 40" 5K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest