Hirdetés
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én idő közben lejjebb adtam az igényekből...
2in1 gép helyett, csak egy "sima" kétkamrás ház lesz, mert rájöttem, hogy most nem tudok és nem is akarnék két gépet fenn tartani a jelenlegi egy helyett, főleg úgy, hogy még laptop, tablet és okosteló is van az asztali mellett. Annyi plusz helyet viszont hagytam a házban, hogy két tápegység is beleférjen, vagyis egy passzív (a jelenlegi) és majdan egy nagyobb teljesítményű ATX ha igény van rá (mondjuk komolyabb dVGA miatt). Emellett egy dedikált helyet kap benne majd egy Raspberry is (ez lett végül a passzív ITX-es rendszer terve helyett), ami alapvető NAS + HTPC feladatokat lát majd el, esetleg ha csak gyorsan meg kell néznem valamit, akkor nem kell bekapcsolnom a "nagy" gépet. A házat nem szoktam mozgatni, szóval itt sem fog gondot jelenteni a 2in1 kialakítás, ahogy az az ITX-es tervnél sem lett volna gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Futás, futópályák
- Politika
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpársportok
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest