Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
kapcs-ford #7333 üzenetére
Az a baj hogy ha már nagyobb beruházást tervezek akkor az nem notihűtő lesz hanem külső vinyó. Meg nem tudom hogy az a 3 venti is oda fújja e a levegőt ahova kell. Különböző elrendezés miatt nem tudom megéri e. Meg az 5-6000es árkategória az nem tudom mennyire dolgozik. 10k-ért meg nem fogok venni az tuti. De azért kösz az infót.
-
Nunder
őstag
Én ezzel nagyon is tisztában vagyok csak kérdezgettem és az eladók is azt mondják hogy nem sokat érnek. Én meg tényleg csak arra gondoltam hogy ráfújni egy kis levegőt hogy jobb legyen a hatásfok. Nameg nem is akarok 6k-t kiadni egy olyan cuccért ami nem is biztos hogy jó lesz a notira. Erre a célra tökéletesen megfelel egy 1000HUF os venti is. Ha az nem megy sokra akkor a hűtőpad se
-
Nunder
őstag
Üdv.
Olyan problémám van, hogy egy 12 vagy 14cm-es ventillátort szeretnék tenni a notebookom alá, hogy az alsó légbeszívóra fújja a levegőt. Ahogy nézelődtem azt tapasztaltam hogy a ventiknek az alap 3 tűs kivitelezésen kívül nincs más szabvány. Gondolnék itt arra, hogy USB-ről vegye fel az áramot. Kérdés: meg lehet e ezt oldani és ha igen akkor hogyan/milyen ventiből? Nem vagyok elektronikai zseni tehát ha bonyolult akkor lépésről lépésre szeretném. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest