Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rajtad áll, a te lapod. Szerintem biztosan találsz rá nagyobb bordát, bár inkább megéri venned egyet használtan, mert amikor én legutóbb néztem, boltban iszonyat drága volt az ilyesmi. Akkor megvettem vagy 3 kiló használt bordát itt hardveraprón, most abból élek
Ha szépen lecseréled, nem hagysz sérülést, vagy maradó nyomot a lapon, és az eredeti bordán, akkor nem veszik észre a szervizben.
Ha nem akarsz kockáztatni, megpróbálhatsz egy kisebb ventit tenni a gépbe, ami kavarja felé a levegőt.
-
Szabvány lyuktáv szerintem. Kis műanyag rugós pöckös leszorítás, mint minden chipset hűtőnél.
Ha szépen visszateszed az eredetit mielőtt gariba küldöd, szerintem nem veszik észre.
Ennek ellenére nem biztatlak a cserére. A chipsethűtők általában forrók szoknak lenni, szerintem tudták azt a mérnökök méretezni egy ilyen kategóriájú lapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest