Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
-
Barret001
addikt
válasz
Oliverda #20894 üzenetére
Szerintem pontosan ilyen:[connector]
-
imibogyo
veterán
válasz
Oliverda #19389 üzenetére
Vízsugaras géppel, vagy lézerrel (de csak komoly teljesítményűvel, ami tizedmásodpercet van egy pont felett, hogy a festéket ne égesse meg. CNC marógép is szóbajöhet, de csak komoly gép nagyon éles szerszámmal, mert különben az éleknél újrafestés lesz (szerintem)... A "hol?"-ra viszont nem tudok válaszolni én magamnak szoktam intézni az ilyet, még ha nem is kapok 100%-os eredményt... Anno radi8tor gépe pl. ráfért az esztergámra is (de ugye neki körkivágás kellett és elég pici is volt a gépe), szóval ha esetleg neked is ilyesmi munka lenne (kis méret és "forgástest" kivágás), akkor egy esztergályossal is beszélhetsz, egyéb szabályos formákat pedig egy marós is meg tud oldani talán a festék lepattogzódása nélkül, de erre nem vennék mérget...
-
Bocaa
senior tag
válasz
Oliverda #8569 üzenetére
Elárulok egy homemade célszerszámot
tűzőgépből az az izé amit a papírra tűz.( nem jüt eszembe a nevve)
megpróbálod úgy U alakban hajlítani ,hogy beférjen a műanyag és a fémek közé tehát beékelődik arra kais helyre töld le tövig és kezd el húzni kefelé a kábelt. Ha nem akar menni akkor mozgasd a U alakú eszközt .
Az ötelete a PH! pcstyle topikból vettem -
kételkedem
addikt
válasz
Oliverda #8567 üzenetére
Létezik hozzá célszerszám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest