- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
AxBattler #21223 üzenetére
Szia!
Wago-nak is van ilyenje (de gondolom a csatosat értetted alatta). Én szvsz falban jobban szeretem, mert kisebb, jobban befér a kötődobozba.
Merev vezetéket csak simán beledugod, kifelé már nem jön. Olyan helyen ajánlatos, ahol nem bontod sokat. (Van amit lehet bontani, ha benyúlsz valami hegyessel és megnyomod a rugóját.)
-
Andrew31
senior tag
válasz
AxBattler #20638 üzenetére
Köszönöm. :D
Nem a legszebb, de ha lesz majd új gép, már nem kell új ház, mert nem szeretném, ha itt zúgna, mindegy, hogy néz ki. Engem még így is zavart, nemhogy ha még az asztalra raknám, mint sokan szokták, erre úgy látszik túlérzékeny vagyok.
A másik monitor másik gépről megy, most már mind a kettő a raktárszobában van, nem zavarnak senkit.
Most a gép helyén van a mélysugárzó, az sincs már (szó szerint) láb alatt.A második monitor kábelei viszont rövidek, azokat most még nem tudtam a szekrény mögé rejteni.Vissza a modhoz: Lesz majd változtatás még, ha úgy adja a helyzet, akkor majd lesznek új képek, szerintem van pár ötletem, ami tetszhet másnak is. (persze lehet, hogy én is láttam valahol, csak már nem emlékszem).
Addig is minden jót mindenkinek!
-
Andrew31
senior tag
válasz
AxBattler #20636 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Az a 2 db 20 cm-es ventilátor gyárilag állandóan megy (elég nagy baromság), de már a vásárlás után raktam rá 2 kapcsolót, hogy csak játék alatt működhessenek. A zúgástól-morajlásuktól pedig mindig elálmosodom.
Persze gondoltam új gépre és házra is, de most nem merek vásárolni, mert munka nincs és kilátások sem rózsásak, ez most egy olcsó zajcsökkentés.
A kapcsolót meg is rendeltem az éjjel, mert itthon semmi nincs, úgyhogy maradt a külföldi rendelés és várakozás...2,5 szobás a lakásunk, a szobám mellett van a félszoba (gyárilag kétszárnyas ajtó a kettő között) oda már össze is raktam egy salgó-szerű polcot, arra fog menni a gép, a beépített ajtó pedig el van tüntetve (nagyon gagyin, de ez van). Csak egy fúrás kell, a monitor kábeleinek a monitor mögött, meg egy lenti lyukat kell bővítenem, hogy a több kábel átférjen. És a kábeleket is megpróbálom végre eltüntetni, mert ahogy a vásárlás, a szobafelújítás is várat magára a jelenlegi helyzet miatt, így megteszem most azt, amire van lehetőségem és amire most van bőven időm.
Maradva modnál: a kapcsoló megy a fehér házamhoz, de ha már nem lesz itt, mindegy és remélem, hogy szét lehet pattintani, mert feketére festeném (az asztalon minden fekete már) és a ledet pirosra cserélném!
-
tyielow
aktív tag
válasz
AxBattler #19730 üzenetére
Igen, csak épp az alu hűtőborda szürke és nem fehér. Valahogy a procihűtő festegetést nem akartam bevállalni.
Amúgy az oldalával kapcsolatban teljesen igazatok van. Tudom, hogy nem fektettem bele a legtöbb energiát, tudom, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle. Pl. egy ideig abban gondolkodtam, hogy a gyári plexi helyére szerzek teljesen újat, amit 4 távtartóval teszek be, hogy ne legyen a hűtő útjában. Viszont a hűtő miatt így is úgy is megvágtuk az oldallemezt, így megvágtam az egészet.Annyit még megtehetek, hogy a feket kávát lecserélem fehérre.
Na meg a plexi is ott hánykódott a lakásban hónapokig, sajnos az is karcos lett, így már nem is akartam finomkodni a dolgokkal, csak legyen készNa mindegy, ez volt az első komolyabb beavatkozásom egy buildnél.
Pont ilyen raijintek hűtőm volt egy korábbi gépemben -
MrDerekas
addikt
válasz
AxBattler #19491 üzenetére
Jóvanna
Nekem meg idő hibádzik, de
Viszont nagyon igényes amit te összeraktál és itt-ott láttam képen
(#19490) hétalvó Náluk kérdezz rá. Nemrég innét rendelt valaki plexi oldalt és csavarokkal, takarókkal együtt szállították neki, igényesen kidolgozva. Egy emailt megér
Illetve a Rögzítés technika fül alatt nézz szét ott.
-
MrDerekas
addikt
-
-
Goose-T
veterán
válasz
AxBattler #17815 üzenetére
Egészen pontosan ilyen porszűrőt vettem.
Az FI-01B is megvan még, abban van a tévére kötött gépem A10-5700-zal. A BT-02B-ben pedig a programozós gépem van A10-7850K-val és két monitorral. Az FI-01B oldalán van kivágás, ott a kisebb térfogat ellenére is jobb a szellőzés, mondjuk a proci is csak 65W-os, nem 100.
-
-
imibogyo
veterán
válasz
AxBattler #17569 üzenetére
Az elsőnek nincs középső +12V-os ága. A másodiknak van (vannak kártyák amik érzékenyek rá), ráadásul a több kábel nagyobb elvi terhelhetőséget is feltételez. Én maradnék a dupla-molex-es megoldásnál. Vagy egy egyedi kábelt készítenék.
B4ndiBuild3r: szerintem simán ki lehet úgy vágni, hogy ne nézzen ki gányul. Elég sok oldallapot vágtam már, ha óvatosan művészi flexvonásokkal ejted meg az anyagleválasztást semmi baja sem lesz neki. A fehér oldalablakos srác pedig egyszerűen fújt egy fekete keretet a kívül behelyezendő méretre vágott üvegre/plexire, azért látszik úgy, mintha tökéletesen illeszkedne.
-
adatfalo
senior tag
válasz
AxBattler #16419 üzenetére
Ilyenem van. Maga a gép szerintem rendben van (kissé hangos), bár nem volt még lehetőségem összehasonlítani a dremel gépekkel. Viszont a hozzá adott fejek minősége hagy kívánnivalót maga után. Gyakorlatilag a 4-5 vágókorong amit hozzáadtak egyetlen egy alkalommal elhasználtam. 2 eltört, 2 elkopott, egyhez meg hozzáértem és megrepedt... A többi fej is úgy kopik mint a fene. Egyes korongokat egy hozzáadott kicsi csavarral kell hozzászorítani a tengelyhez, ezen a csavaron nem vágták ki a fejét (nem tudtam belecsavarni).
Szóval a hozzáadott fejek minősége miatt nem ajánlom, vagy akkor egyből szerezz be hozzá egy dremel készletet. Mivel a fejek szarok így, csak 1-2-es fokozatban tudtam használni. Felraktam 4-esbe és lerepült róla a csiszoló fej...
Én is azért vettem ezt, mert gondoltam évente csak 1x használnám... De ha újból választanom kéne, akkor inkább a Dremel (úgy, hogy nincs viszonyítási alapon).
-
válasz
AxBattler #16417 üzenetére
Találtam ilyet is: Skil 1415AD multifunkciós gép
Ennél az tetszik, hogy van egy segédmarkolata, illetve jól jön, hogy olcsóbb, mivel elég keveset használnám. Ez sokkal rosszabb minőség? Megéri még, vagy inkább vegyem a 200-as Dremel-t? -
-
tornas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GTA VI
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- HP notebook topic
- Horizon Forbidden West
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged