Új hozzászólás Aktív témák
-
dzso22
senior tag
válasz
proof88 #7679 üzenetére
ne aggódj taperászni azért nem szabad a csövet mert a kezeden lévő zsírréteg felkerül a neoncsőre és mivel a cső plexi alapú statikusan töltődhet és vonzza a port.
a zsírrétegen meg persze rajt is marad.
attól hogy megráz nem kell félni 600-1000v ig terjed egy inverter feszültsége általában.
de mivel az áramerősség szinte 0 ezért teljesen veszélytelen.
Én már számtalanszor szereltem invertert bekapcsolt állapotban.
annyi hogy kicsit bizsergeti a kezem.
Egyedül a kézfejem csípte meg egy picikét.
Azért a nyelved ne ragd oda -
jaja1981
addikt
-
jaja1981
addikt
-
honyike
aktív tag
válasz
proof88 #7556 üzenetére
Jó dolog ez a modding, csak egy veszélye van!
Ha egyszer rákapsz, NEM TUDSZ LEÁLLNI!!!
Én a helyedben nem a festésen gondolkodnék, hanem akkor már inkább világítós ventit vennék! Egyre jobbak, és csendesebbek! Meg néhány színből van olyan is, ami alapból UVreagens anyagból van megcsinálva.... Csak most nem jutnak eszembe... :S
Ebben az egyensúly dologban van valami, én nem kísérleteznék vele... De ez magánvélemény...
-
honyike
aktív tag
válasz
proof88 #7550 üzenetére
Hello! Sívesen, örülök, hogy segíthettem!
Milyen UV lámpára gondolsz? Mert vannak direkt ilyen célra gyártott UV csövek, meg UV LED-ek! Pl: UV cső vagy elektroboltban veszel UV LEd-et, meg ellenállást, és összeforreasztod!
Az UVcsőnek van kábele, amit rá kell dugni a MOLEX csatira, a LEDnél meg megkell csapolni a MOLEX 12V-os ágát!
A kék fény tartalmaz UVsugarakat, tehát ha UVreagens festékkel van lefújva a venti, akkor kék hatására is világosodni fog, de az UVcső az igazi!
-
zyzzyadi
tag
válasz
proof88 #7540 üzenetére
szia szerintem vesd el a léghűtés ötletét vegyél valami frankó olcsó heatipe hűtőt amin a ventit alacsony fordlaton járatod így nincs hangja de a legjobb lenne vízhűtés de azmeg drága mondjuk még mindíg könnyebb mint megcsinálni azt amit mondtál mert ha plexis a ház oldala akkor gondolom nemakarod elcsúfítani a géped mindenféle légterelő lemezekkel. egy heatpipe megoldja a gondod nekemis szép és jó és tökéletesen csendes a vinyó hangosabb a hűtőnél.de a legnagyobb zajt a gépben a táp csinálja
-
honyike
aktív tag
válasz
proof88 #7540 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire kivitelezhető az ötlet! Ha a levegő bejut, szerintem a hang is ki fog tudni jutni! Hacsak nem használsz valami jó vastag, hasonló ehhez! De felvetődik az a probléma is, hogy a levegő elkezd szélzajt produkálni a sok élen...
Egy ilyen szivaccsal még működhet is a dolog, de van egy bagy kérdés! : van ennyi helyed a gépben??
A plexinél meg nincs mit tenni! Vagy felteszel 2-3 rétegnyit belőle, vagy hagyod úgy, ahogy van!
De a hangszigetelész SZERINTEM nem egy ojan nagyon szép, és egyedi látvány amit meg kell mutatni plexi oldallappal!
Szerintem döntsd el, hogy mennyire fontos ez a halkítás! Mert szerintem sokkal halkabb lenne a géped már attól is, ha kicseréled a vinyókat meg a ventiket valami halkra!
Szerintem úgy halkabb lenne mint a szivaccsal...
Tudom, hogy sokat írtam, de remélem érthetően sikerült megfogalmaznom!
Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged