- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
[CS]Blade2 #11017 üzenetére
és mi van ha fordítva....?
-
Petzval
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #11010 üzenetére
Döntően a + pólus van a középérintkezőre kötve.Nagyon ritkán előfordul fordítva is.
-
dudika10
veterán
válasz
[CS]Blade2 #11010 üzenetére
Eddig az összes csatlakozónál így működött ami a kezeim közt volt, egészen meg lennék lepve, ha nem így lenne.
Rakd egy 9V-os elemre úgy hogy szikrázzon (a nagy fület és a külső részt). Ha szikrázik akkor egymáshoz tartoznak.
Most más ötlet nem jut eszembe amihez ennél kevesebb dolog kell.
Esetleg öngyújtóval melegítsd a nagy fület és ha erőseb/gyorsan melegszik a külső rész akkor egymáshoz tartoznak.Pákája mindenkinek van otthon, de egy 1000 forintos alap multiméter már nem?
-
dudika10
veterán
válasz
[CS]Blade2 #11006 üzenetére
A kis fülbe megy a fehér a nagy fülbe megy a fehér körül lévő rész amit össze kell sodornod.
De ha van egy multimétered ezt magad is meg tudod nézni. Sima ellenállásmérés. -
moha21
veterán
válasz
[CS]Blade2 #10876 üzenetére
igen.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
[CS]Blade2 #10610 üzenetére
Én így nem gányolnék, alaplapról ki tudsz forrasztani ilyen aljzatot pl, és ráforrasztod a vezetékre - a zárlatot elkerülendő zsugorcsövezve, vagy szerezhetsz fillérekért ilyen 3 tűs lengőaljzat csatlakozókat..
Szerk: mellesleg fölösleges 1-1 toldót berakni 5 és 12 volthoz, amikor egy toldóból is jöhetne egy 5 és egy 12 voltos ág.
Egyszerűen át tudod rakni a vezetékeket egyik csatiból a másikba, feltételezem 5 voltra is te kötötted át 12-ről.
Evvel is csökkentve a kontakthiba lehetőségét + egy kis helytakarékosság... -
jaja1981
addikt
válasz
[CS]Blade2 #10610 üzenetére
Elvileg igen, de a kicsúszás ellen biztosítsd a vezetékeket, mert ha kicsúszik egy +, akkor tűzijáték lesz!
-
válasz
[CS]Blade2 #6030 üzenetére
Nem tudom, nekem úgy hozták, de még van belőle.
-
válasz
Vagy felrakod, hogy ne jöjjön le, vagy nem. A ragasztás vegyszerekkel oldható, de nehéz olyan oldószert találni, ami a plexin nem látszik meg.
-
Daemon09
őstag
válasz
Én a teszkóban szoktam venni ilyen sötétzöld 2oldalú ragasztót, az megfogja. Nekem mindig azzal volt felrakva és még egyszer sem esett le. Sőt, alig tudtam levenni.
-
válasz
[CS]Blade2 #6027 üzenetére
-
ANT
őstag
válasz
[CS]Blade2 #6027 üzenetére
Öntapadós tépőzárral sztem a plexin is fent marad. Pl. Revoltec neonhoz adnak is ilyet.
(De hogy külön hol lehet ilyet vadászni, azt ne kérdezd.) -
V.Stryker
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #6019 üzenetére
Köszi! Ez már sokkal jobban hangzik.
-
shtml
őstag
válasz
[CS]Blade2 #6007 üzenetére
A lapos USB csatlakozó két szélső pinje a +5V és a test.
Ha így nem indul a ventilátorod, akkor max. a korábban már javasolt DC/DC konvertert használhatod, USB-ről nincs más lehetőséged, ezt értettem a feltételeken. Az indítási rásegítés akkor megy, ha a ventilátor valami miatt fix 5V-ról megy, de rendelkezésre áll nagyobb feszültség is.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #6007 üzenetére
Amugy van egy-két TT narancs ventim, az sztem megy 5V-on...elégrendesen le lehet szabályozni...
nincs hozzá cuccom bemérni, szóval majd kiderül, mindenképp kiprobálom...
Amugy noti alá lenne egy házi hütőpad 12cm-s ventivel...
-
shtml
őstag
válasz
[CS]Blade2 #6005 üzenetére
Attól még akár el is indulhat, az adatlapokon gyakran némi rátartással adnak meg értékeket.
De ha nem, akkor is van megoldás arra, hogy elinduljon, bár ennek feltételei vannak.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #6003 üzenetére
Lehet, de az USB csatlakozón csak +5V van. Esetleg egy nagyon kis áramfelvételű (max. 0,15A) 12V-os ventihez lehet DC/DC konvertert csinálni.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest